25.10.2010

Trans Design Haul

Tein siis vihdoin ensimmäisen tilaukseni Trans Designille
 Tälläistä pieni pakettini sisälsi:

Orly Out of This World, OPI Teas-y Does It, China Glaze Mummy May I, OPI Extra-va-vaganza!, OPI Shimmer & Shimmer, Flexbrush Black, nail wheel, precut Silk Wrap 70kpl ja pieniä säilytyspurnukoita. Kuvien kiekossa on lakat samassa järjestyksessä ilman päällyslakkaa. Kuvat eivät valitettavasti tee oikeutta lakoille.
Tilasin tuon Flexbrus nail art-lakan koska minulla on ollut samaa merkkiä punainen käytössä ja olen ollut erittäin tyytyväinen siihen. Tällä kertaa halusin koittaa merkin vesipohjaista lakkaa, jolloin olisi mahdollisuus vielä korjailla koristeluja ennen päällyslakkaa.

Olen niin ihastunut OPI:n Burlesque kokoelmaan! Varsinkin nuo glitter-lakat ovat niin täydellisiä! Pakko saada vielä lisää! Löytyykö teiltäkin jo kotoa näitä ihanuuksia? Mitkä ovat suosikkejanne?

Olen tyytyväinen vaikka tilaamalleni Seche Rebuildille olikin käynyt näin:(


Melkein kaikki lakat olivat sotkeutuneet ja ensimmäinen asia mitä sain tehdä oli putsata niitä kynsilakanpoistoaineella...

Tässä vielä kuvaa kiekosta ensin ilman päällyslakkaa ja sitten lakan kanssa:

Ainakin CG Mummy May I:sta huomaa eron ilman päällyslakkaa ja sen kanssa. Ilman lakkaa se on matta ja epätasainen, mutta onneksi lopputulos paranee jos laittaa pari kerrosta päällyslakkaa.

Orly Out of This World oli todella vaikea kuvattava, eikä näistä kuvista oikein nää millainen se on. Myös Teas-y Does It ja Mummy May I ovat luonnossa paljon kimaltavampia. Rakastan Teas-y Does It:n shimmeriä.
No tässä vielä hiukan parempi kuva OOTW:stä:


Yritän saada otettua parempia kuvia näistä sitten kynsissä! Hmm, milläs sitä seuraavaksi lakkaisi kynnet?;D

2 kommenttia:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...