1.2.2011

Unelma-akvaario


Jee, pääsin Sonnelan kilpailun esikarsinnasta jatkoon!:)
Tässä kilpailukynnet:


Olen niin innoissani että pääsin jatkoon! :) Nyt vaan kaikki äänestämään ja toivottavasti tykkäätte kynsistäni niin paljon että äänestäisitte niitä, haha. ;p Kilpailussa on kyllä niin paljon hienoja kynsiä ehdolla, että en oikein tiedä miten hyvät mahdollisuudet minulla on, mutta jännitän nyt loppuun asti kuitenkin :) Todella hienoa, että ihmiset innostuivat ja panostivat tähän kilpailuun. Itsekään en varmaan näin työlästä lakkausta olisi tehnyt, jos ei olisi joku houkutin ollut näköpiirissä. Tosi hienoa että tälläisiä kilpailuja järjestetään, niin ihmiset pääsevät käyttämään ja näyttämään luovuuttaan ja taitojaan täysillä! :)


Näiden tekemisessä meni kyllä monta tuntia aikaa. En ole edes varma kuinka monta. :D Aloitin lakkaamalla kynnet OPI Suzi Says Feng Shuilla, sitten maalasin taustalla näkyvät vihreät kasvit akryyliväreillä, lisäsin töpötellen vähän OPI Shimmer & Shimmeriä, leimasin valkoisella Konadin lakalla kilpparit ja simpukat laatasta H20 ja lopuksi eniten kärsivällisyyttä vaatinut kalojen maalaminen käsin akryyliväreillä ja punaisella nail art -lakalla. Huh huh, sanon minä! :D


Minulla oli nuorempana akvaario ja olisin aina toivonut sen olevan täynnä pikkuisia, söpöjä ja värikkäitä kaloja. Olin edellisenä iltana lakannut kynnet sinisiksi ja yhden epäonnistuneen koristeluidean kokeilun jälkeen päätin, että nyt maalaan kynnet täyteen kaloja ja pääsen samalla koittamaan uusia laattojani. Onneksi tämä idea onnistui! :)

Mitä mieltä te olette tälläisistä kilpailuista? Onko kivoja vai ei? Entäs mitä pidätte aikaansaannoksestani? Mistä ja milloin te itse innostutte suunnittelemaan erityisiä kynsiä tai vaikkapa meikkiä?

16 kommenttia:

 1. Noi oli itse asiassa mun suosikit, en vaan ole saanut vielä aikaiseksi äänestää. :)

  VastaaPoista
 2. Nää olikin sun! Oli mun suosikkikynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat!! Mietin että kenen nää on... Mutta äänestin numero 14., koska ne on nii hienot, oli hankala valita 8 ja 14 välillä... Mutta nääkin on kyllä ihanat, kuvastaa Väripläjäyksen hyvin ja siististi :))

  VastaaPoista
 4. Sanna: Kiitos:)Tykkään söpöstä:P
  Papu: Voi ihanaa et tykkäsit! :)
  Suvi: Munhan väkerrykset ne:P Oon imarreltu et ne pääsi sun suosikiks<3
  Essi: Kiitos <3
  KarzU: Kiitos. Munkin mielestä 8 ja 14 oli aivan mahtavia. Tykkään myöskin 11 ja 12 ja ja... :D

  VastaaPoista
 5. ihan ansaittu jatkopaikka oli ((; meenpäs tästä heti äänestämään!

  -syterfan-

  VastaaPoista
 6. Ai se olit sinä!! Nää oli niin ihanat :) äänestin näitä jo ennen kun ees luin että nää on sun :) (saakohan sitä kertoa?)

  VastaaPoista
 7. syterfan: Thanx systeri:P
  vainails: Thank you :)
  H: Voi kiitos! Kiva tietää, että ainakin joitain ääniä on tullu:) Ja en usko et tää mikään vaalisalaisuus on:P

  VastaaPoista
 8. heh mäkin äänestin näitä ennen kuin tää postaus tuli! tykästyin väreihin tosi paljon :) kuvastaa hyvin väripläjäystä kun noi värit ovat noin kirkkaat!

  VastaaPoista
 9. Ano: Kiitos, ihanaa että tykkäsit!:) Mullekin tuli heti kirkkaat värit mieleen väripläjäyksestä...

  VastaaPoista
 10. Nämä oli ehdottomasti parhaat, niin hieno idea ja täydellinen toteutus!

  VastaaPoista
 11. pupupupu: Voi kiitos:) On tosi ihanaa tietää, että joidenkin mielestä onnistuin!<3

  VastaaPoista
 12. Vähän myöhässä kommentoin, mutta nää on toosi upeat! Jos näillä kynsillä juurikin voitit sen kisan, niin meni palkinto oikeeseen osotteeseen. :) (en muista oliko sulla vielä mustavalkoseen jotkut)

  VastaaPoista
 13. Layrä: Juurikin näillä:) En ollut ehtinyt väkertää siihen mustavalkoiseen mitään... Ja kiitoksia! Pitäisi taas joku kerta jaksaa panostaa kunnolla, että saisi jotain tosi kivaa aikaseksi:) Niin ja mulle on ihan saman kuinka "myöhässä" mihinkin postaukseen kommentoi:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...