19.9.2011

Sanna Tara Nail Art paketti

Jotkut ovat varmaan huomanneetkin, että sivupalkkiini on ilmestynyt Mimaxin ja Sanna Tara Nail Artin verkkokauppoihin linkit. Tämä siitä syystä, että olen saanut ensimmäiset sponsorini! :) Kannattaa vilkaista valikoimaa ja jos aiotte tehdä ostoksia, niin olisin kiitollinen jos klikkaisitte itsenne kauppaan noiden linkkien kautta:)

Sanna lähetti minulle ensimmäiseksi tälläisiä tuotteita testiin:


Kangasrusetteja, Konad 83m laatta, kultaista helminauhaa, jota käytinkin jo edellisen postauksen kynsissä ja ihania 3D sydämiä. Kaikista parasta on, että tuo yli-ihana suloisia 3D sydämiä sisältävä kiekko on tarkoitettu teille lukijoilleni. Se on siis osa arvontaa, jonka järjestän heti kun saan kaikki palkinnonosat haltuuni!!<3 Kiitos Sanna! Sanna Taran sivuilta saa yli 15€ tilauksista kaupanpäällisiä mukaan ja jos tykkää kaupan Facebook sivustosta, niin osallistuu kerran kuussa järjestettävään arvontaan:) Ainiin siitä minun piti vielä mainita kun huomasin, että tänään Sanna Taralle oli tullut paljon kynsitarroja poistuviin tuotteisiin 0,30€ ja 0,40€ arkki! Oletteko te jo tutustuneet tähän nettikauppaan?:)

7 kommenttia:

 1. Onnea sponsorista!
  MImax & Sanna Tara ovat minunkin sponsoreita :)

  VastaaPoista
 2. Voi onnea!! Nyt sitten tuonne kauppaan tutustumaan paremmin, ja samalla odotellaan josko joskus minäkin saisin tällaisen tilaisuuden! Mutta siis oikeasti vau, ja onne sponsoreista! :):)

  VastaaPoista
 3. Rose: Kiitos:) Niinpäs ovatkin! Eli onnea sinnekkin päin takasin:)

  Pinja: Voi kiitos! Kannattaa joo käydä kurkkaamassa. Siellä paljon kaikkea kivaa:) Varmasti sinunkin blogisi saa pian sponsorin:)

  VastaaPoista
 4. ihania rusetteja ja tuollaista ketjua pitäisi itsekin hankkia, tosin hopeana :) onnea sponsorista! ^^

  VastaaPoista
 5. Hautsi: Kiitos!:) Mäkin haluisin tota ketjua myös hopeana:)

  VastaaPoista
 6. miten saat nuo sponsorit? otitko heihin itse yhtetyttä vai ottiko he sinuun?

  VastaaPoista
 7. uteleva: Otin yhteyttä. Esim Sanna Taran sivuilla luki, että ovat kiinnostuneita blogiyhteistyöstä kynsiblogien kanssa ja jos on kiinnostunut, niin voi lähettää sähkopostia niille. :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...