24.9.2011

Vielä vähän glitteriä

Eli taas nämä pikku Actuelle lakat käytössä:) Ne vaan ovat niin monikäyttöisiä ja helppoja! Pidin näistä kynsistä kaikesta yksinkertaisuudestaan huolimatta todella paljon. Jotenkin vain tuo väri- ja tekstuurimaailma oli niin mua. Hempeää, kimaltelevaa ja nättiä. :PValkoisena pohjana toimi luottolakka Wild and Crazy Montana, tosin jo vähän ohennettuna. Montana on peittävää ja vähän paksuhkoa, joka on toisaalta sen hyvä puoli, sillä se soveltuu hyvin koristeluun, mutta toisaalta siihen joutuu käyttöikää kertyässä välillä vähän tiputtamaan kynsilakanohentajaa sekaan. 

Olin laiska ja lakkasin vinot glitterosuudet ilman mitään teippauksia ym. ja suoraan lakkojen omilla siveltimillä. Tälläistä jälkeä niillä sitten tuli. Päälle pikakuivattavaa ja nopea lakkaus oli valmis:) Alunperin minun oli tarkoitus lisätä näihin vielä seuraavana päivänä mustia koristeluja, joko akryyliväreillä tai konadilla, mutta tykästyin näihin tälläisenään sen verran, että en halunnutkaan enää mitään lisää.

Wild and Crazy Montana, Actuelle 500 ja 366

8 kommenttia:

 1. nää on nii hienot! pitäis ittekki lakkaa kynnet ku en oo ehtiny varma kuukautee ):

  -systerfan-

  VastaaPoista
 2. Onpas kauniit kynnet, ihanan raikkaat! Erityisesti tykkään tuosta oranssista Actuellesta, ihana, ja sopii hyvin valkoisen ja hopean kanssa. Toteutuskin vaikuttaa sen verran yksinkertaiselta, joten ehkä jopa mä osaisin tehdä tällaiset! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit kynnet, jotain tuon tapaista minunkin pitäisi kokeilla tehdä<3!

  VastaaPoista
 4. systerfan: Kiitti:)Voi ei! yritä nyt jostain välistä nipistää aikaa kynsien laittoon:)

  Pumpulipupu: Kiitos:) Toi oranssi on munkin suosikki! Ei aina tarvitse olla monimutkaista että olis nättiä:)

  Iris: Kiitos, kokeile ihmeessä!

  VastaaPoista
 5. Wow!!! Noi kynnet on tosi upeet!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...