30.11.2011

Pikkujouluarvonnan voittaja

No niin! Nyt sitten tähän odotettuun hetkeen. Olen siis saanut arvonnan vihdoinkin suoritettua! :) Osallistujia oli paljon ja monet jättivät aivan ihania kommentteja, ehdotuksia ja hyvää kritiikkiäkin. Kiitos teille tästä! <3 Nyt minulla on paljon postauksia ja ulkoasun parannukseen liittyviä juttuja suunnitteilla. Monet tosin olivat kehuneetkin ulkoasua, mutta se lähtee kyllä nyt lähiaikoina vaihtoon. Olen nimittäin itsekin vähän kyllästynyt. Noh, pidemmittä puheitta voittajaksi selvisi siis

Vanquish, Rakkaus kynsiin blogista !!!Nuo numerot nimien jäljessä tulevat osallistumisjärjestyksestä. Eli monentena on osalistumislistassani (siis tunnistamista varten, jos on saman nimisiä, löydän oikean sähköpostin). ...Ensin siis katsoin kuinka monta arpaa yhteensä kaikista osallistumisista tuli (485 kpl) ja arvoin voittavan numeron 472 Random.orgilla. Sitten syötin kaikki nimet (eli arvat) List Randomiser sovellukseen samalla sivustolla, joka sekoitti ne satunnaiseen järjestykseen ja numeron 472 kohdalta löytyi voittaja :)

Iik, tänä viikonloppuna on Kauneusbloggaajien miitti! Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan. Miitistä tuleekin sitten paljon postattavaa joksikin aikaa :p En edes tiedä vielä millaiset kynnet laitan?! Jotain pinkkiä suunnittelin. Ehkä pinkkiä ja mustaa niin kuin tapahtuman logossa? :)


Olisko muuten ketään halukkaita liittymään seuraamme syömään klo. 20 jälkeen sunnuntaina Havannassa? Nyt nimittäin voisin vielä ehtiä muuttamaan varausta vähän useammalle. Jos on kiinnostusta, niin ilmaiskaa vain rohkeasti niin lähetän teille lisätietoja :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos Rose! :) Ja kiitos vielä tätäkin kautta shiny sekä arvonnasta että voitosta :)

  VastaaPoista
 2. Vitsit ootan kyllä itse kanssa niin innolla sunnuntaita! :) Tässähän tulee ihan kriisi ja PAINEITA että millaset kynnet tekee :D Ehkäpä lainaan tuota pinkki/musta -ideaa.. noh, saa nähdä mitä keksii.

  VastaaPoista
 3. Vanquish: Eipä mitään, Random.orghan tuon voittajan valitsi :p Mutta ihanaa jos tulee käyttöön nuo jutut! Sen takia arvonnan järjestinkin :)

  Minttu: Joo! Tee säkin pinkki/mustat! Ai niin, meillä on sitten tehostevärinä koristeluissa hopea, jos haluat ihan miitin värejä vain käyttää :) ... Arvaa onko mulla paineita, eikä edes vielä mitään ideoita :s Onneks postimies toi uusia lakkoja ajoissa edes :P

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...