28.11.2011

Purple Christmas


Sain inspiraation näihin kynsiin selaillessani H&M:n nettikatalogia. Siellä oli niin nättejä purppuraisia/ liiloja joulukattauksia ja sisustusjuttuja. Muistin tuon Senorita Bonita -lakan ja ajattelin, että liilahan on juhlallinen väri ja sopisi erittäin hyvin pikkujoulukynsiin :p Hennesillä liila oli yhdistetty mustaan ja hopeiseen, mutta minä halusin liittää tähän lakkaukseen lämpimiä kullan sävyjä.


Pohjalle näihin tuli siis kaksi kerrosta China Glaze Senorita Bonitaa. Kynsien kärkiin töpöttelin meikkisienellä Zoya Dannii -lakkaa. Kuvista ei taida tuo oikein hyvin erottua, mutta musta se oli kiva lisä. Tämän jälkeen leimasin lumihiutale / tähtikuvioita Fab Ur Nails kuvalaatasta sikinsokin China Glaze 2030 ja Poetic lakoilla. Lisäsin vielä joihinkin kynsiin metallisia kultaisia lumihiutalekoristeita. Niitä täytyi vähän taivutella kaarevimmiksi ennen kynsille kiinnittämistä päällyslakalla ja tarvitsivat yhden ylimääräisen kerroksen Seche Viteä päälleen. Nuo "kultahiutaleet" ovat siis yhdestä kynsihyrrästä, jonka tilasin eBaystä.

Zoya Dannii, China Glaze Poetic, 2030 ja Senorita Bonita. Fab Ur Nails kuvalaatta Fab II. Kuvasta puuttuvat kultaiset metalliset lumihiutalekoristeet (eBay).


Mitä piditte kynsistä? :) ...Olen alkanut käymään arvonnan osallistumisia läpi, mutta en lupaile vielä, että ihan huomiseksi saisin postauksen voittajasta aikaiseksi :( Osallistujia oli yli 240 ja useimmilla useita lisäarpoja. Ihanaa miten moni osallistui :)

9 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet, ne ovat ihanan juhlavat ja sopivat minusta täydellisesti pikkujouluun<3!

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet, kauniisti sopii lakat yhteen :) Ihanan jouluiset mutta kuitenkin persoonallisemmat kun perus puna/vihreä/kulta kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Todella kauniit juhlakynnet, tykkään tuosta väriyhdistelmästä. Se on kuninkaallinen!

  VastaaPoista
 4. Iris: Kiitos<3 Hyvä että sopivat, pikkujoukynsiä kun oli toivottu:)

  Melli: Kiitos, niin yritin keksiä jotain muuta kuin perus puna/vihreä yhdistelmiä :)

  helmisusi: Kiitos, kiva että tykkäät <3

  VastaaPoista
 5. voittaako vain lisä arvan omistajat ? :D

  VastaaPoista
 6. anonyymi: Häh? Siis arvonnassa on vain yksi voittaja ja suoritan arvonnan niin, että kirjoitan jokaisen nimen niin monta kertaa kuinka monta arpaa on saanut ja sitten arvon random.orgilla yhdenvoittajan näistä nimistä. Eli mitä enemmän arpoja sitä suurempi mahdollisuus, mutta ei se tarkoita että voittajalla pitäisi olla monta arpaa käytössä....

  VastaaPoista
 7. Liisa: Kiiiitoos <3 :D

  Rose: Kiitos :) ...taas kerran <3

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...