22.11.2011

Red Chocolate and White Heart

Tässä postauksessa ei ole tällä kertaa kynsijuttuja vaan suklaata! :p


Kaverini kauempaa Suomesta tuli käymään Helsingissä ja päätimme käydä katsastamassa Kluuvin uuden kauppakeskuksen. Siellä päädyimme käymään EDEL City kaupassa, jossa tarjottiin ilmaisia maistiaisia reilunkaupansuklaata :p Kaupassa on myynnissä sekalainen sakki mahtavia tuotteita, jotka on tehty kierrätysmateriaalista ja tietty sitä suklaata :) Kaverini ei ollut nähnyt minua pitkään aikaan ja päätti ostaa sieltä minulle ihanan myöhäisen synttärilahjan <3 Myyjän esittelemä punainen suklaa (!!) vaikutti mielenkiintoiselta ja ihastuin myös söpöihin sydämen muotoisiin vetoketjusta tehtyihin rintaneuliin. Kaupan päälle myyjä laittoi pussiin juotavaa suklaata.

What happens if a chocolate maker falls in love with a car?
Klikkailkaa vain kuvaa isommaksi niin pääsette lukemaan Mitzi suklaiden tarinan :)


Mitzi Blue Never Ending Strawberry - suklaa oli hauskassa paketissa ja erittäin mielenkiintoisen värinsä lisäksi erikoisessa pyöreässä muodossa. Tämä oikeasti  maistui mansikalle! Aika makeaa ja vähän kirpeää, mutta kuitenkin jotenkin suussasulavan pehmeää tämä mielestäni oli (olen siis syönyt tämän jo :p). Tykkäsin kyllä kovasti tästä vähän erilaisesta lähestymistavasta suklaaseen ja kivasta pakkauksesta ja tarinasta sen mukana. Tälläiset suklaat voisivat olla kivaa vaihtelua niihin ainaisiin joulusuklaisiin ja varmaankin käyn ainakin yhden jollekkin lahjaksi nappaamassa :) 

a small Mini Mitzi is contained in every Mitzi

Tässä minun Mitzissäni Mini Mitzi oli pieni pyöreä vadelmajogurttinen ihanuus pirskauksella sitruunaa itse sen mansikkasuklaan takapuollella. Tämäkin oli hauska lisä ja yksityiskohta tähän kokonaisuuteen :)

 HeartRossi brooch, hand-made in Finland
 

Tämä suloinen sydänrintaneula on Taina Leinosen suunnittelma ja Suomessa käsin tehty kierrätysvetoketjusta :) Ihastuin tähän pikkuiseen ja siitä kaverini keksi, että ostaakin sen ja yhden suklaan minulle lahjaksi <3 Rintaneuloja oli myös näyttävämpiä ja monimutkaisempia tarjolla. EDEL Cityn nettisivuilta voi käydä kurkaamassa vähän noita muita tuotteita.Drinking chocolate :D En ole vielä testannut tätä hauskaa maistiasta. Ohjeet olivat vain saksaksi. Ymmärrän tuosta sen verran, että 0,2l maitoa tuohon tarvitsee ja sitten 2minuuttua pitää varmaankin lämmittää(?), mutta meneekö tuo koko suklaa siihen yhteen lasilliseen vai miten tämä nyt toimii? :D Jos joku teistä osaa saksaa, niin voisitteko vinkata minulle mitä tuossa ylempänä oikeasti lukee? :)


Laitetaan tähän loppuun vielä EDEL Cityn slogan: “spoil yourself, without spoiling the environment” :)

3 kommenttia:

 1. Oi, vaikuttaa ihanalta kaupalta ja suklaa näytti ihan sikaherkulliselta! ♥ Tollaset ekopaikat on aarteita. Mut olis kiva tietää hintoja? .p

  VastaaPoista
 2. Voi, näytttää tosi jännältä ja hyvältä suklaalta:D.
  Tuo rintaneula on kyllä söpö:>.
  Itse olen syönyt tai siis juonut tuollaista juotavaa suklaata. Se oli kyllä vähän erilaista, mutta sen ohjeet menivät jotenkin näin: 1.Lämmitä maito melkein kiehuvan kuumaksi.
  2.Laita suklaa maidon sekaan ja anna sen sulaa sinne.
  3. Valmis:,D!
  Ei sen pitäisi kovin vaikeaa olla:)!

  VastaaPoista
 3. Aurica: Suklaa oli 5e ja rintaneula 15e. Siellä oli myös "perinteisemmän" muotoisia suklaita, jotka oli vähän halvempia:)

  Iris: Se oli hyvää! :p ..Aa, joo toi taitaakin olla niin että odota 2min, eikä lämmitä :D Eli varmaankin toimii juuri tuolla samalla tavalla :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...