19.12.2011

Miitin goodie bag saldoa - Kynsilakat


Nyt esittelen blogimiitistä saadut goodie bag lahjat, joista olen eniten innoissani, eli tietenkin lakat! :D Yhteensä näitä pulloja löytyi kasseista 10kpl. Kuusi ihanaa essietä, kaksi Zoyaa, OPI ja China Glaze lakat. Essien lakkoja minulle ei olekaan ennen tätä ollut yhtään, joten on aivan mahtavaa päästä kokeilemaan näitä.


Essie Allure, Sugar Daddy, Mint Candy Apple, Watermelon, Big Spender ja Aruba Blue

Kaikkia kaksi kerrosta. Big Spender ja Mint Candy Apple menivät melkein yhdellä. Nuo minun swatch kiekkoni eivät tosin ole ihan läpinäkyviä, eli vähän valkoista tavallaan on noissa pohjalla. Kaikki ihania levittää ja kuivuivat nopsaan. Sugar Daddyä en tosin käyttäisi tällein peittävänä kynnellä, vaan läpikuultavana yhtenä kerroksena ranskalaisessa tms lakkauksessa.


Tässä vielä tummaa taustaa vasten nuo Allure ja Sugar Daddy, jotta erottuisivat paremmin. Tuo Mint Candy Apple taas on tässä väärän sävyinen. MCA:n sävyn näkee parhaiten ylempänä olevasta pullokuvasta. L'Oreal lahjoitti nämä lakat meille ja hehän alkavat tuomaan essietä päivittäistavarakauppoihin alkuvuodesta.


Zoya Yara ja Anja

Pretty Nails lahjoitti meille Zoya lakkoja Smoke and Mirrors -kokoelmasta. Yara, tämä on aivan uskomattoman ihana oliivinvihreä, joka on täynnä kultaisiahippuja. Ne tuovat tekstuuria ja kimalletta, mutta eivät kuitenkaan ole sellaisia todella kimmeltäviä, niin kuin monet glitterit. Erittäin hieno ja erikoinen  yhdistelmä. Anja, tässä on taas yksi tälläinen lakka, joka on kynnellä paljon tummempi kuin pullossa :( Arvatkaapa vain mitä lakkaa seuraavaksi testasin kynsillä?  Mielestäni tämä näyttää monessa valaistuksessa enimmäkseen ruskealta, eikä tummalta viininpunaiselta, niin kuin pullossa. Harmi..


OPI I Eat Mainely Lobster ja China Glaze Tinsel Town

Edellisessä postauksessa esittelinkin jo tuon OPI:n hummerilakan. Tinsel Town näyttää ihanalta :) Molempia kaksi kerrosta. No Tinsel Townia ehkä 2 ja puol :p  OPI:t saatiin maahantuojalta ja Ihanat kynnet lahjoitti China Glaze lakat.Essien lakoissa on aivan ihana, todella leveä, kulmista pyöristetty sivellin. Näissä kuvissa on Essien ja China Glaze:n sudit vierekkäin. Tuosta ylemmästä kuvasta huomaa, että ero leveydessä on merkittävä. Alempana taas kuvasin Essien siveltimen sivulta päin, eli siltä littanammalta puolelta. Mielestäni näillä siveltimillä oli aivan ihanan helppoa ja nopeaa levittää lakka kynnelle (tai kiekolle :p). Tykkään myös siitä, että voin kääntää siveltimen kapeanpuolen tarkempaan levitykseen. Jos vaikka haluan lakata vain kynnen kärjen tai tehdä jotain muotoa lakalla. Niin kuin esimerkiksi miittikynsissä tein. Täydellistä, hyvä Essie! :)

5 kommenttia:

 1. Oijoi miten herkku tuo mintun värinen lakka onkaan!

  VastaaPoista
 2. oi noi on ihanan värisiä!

  -systerfan-

  VastaaPoista
 3. Rose: :)

  Eeva: Se on ihana! :)

  systerfan: Eikö ookkin? :)

  VastaaPoista
 4. Ihania lakkoja! Itse en omista yhtäkään China Gazen lakkaa kun ovat niin harmittavan kalliita.. :( Mutta kuola kyllä aina valuu kun niiden ohitse kävelee :DD
  Blogissani arvonta, käy osallistumassa! ;))
  http://kapsynajatuksia.blogspot.com/2011/12/arvonta.html

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...