22.12.2011

HelmirusettejaSain idean näihin kynsiin Japanilaisesta Popteenlehdestä bongatusta kynsikoristelusta. Lyhensin kynsiä vähän ja kokeilin uusia blogimiitistä saatuja Zoya Anja ja Essie Sugar Daddy lakkoja. Niin kuin edellisessä postauksessa mainitsin, tämä Anjakin on harmikseni tummemman sävyinen kynnellä kuin pullossa.


Aloitin siis lakkaamalla yhden läpikuultavan kerroksen Sugar Daddyllä. Tästä lakasta taisi tulla uusi lempilakkani tähän tälläisiin lakkauksiin. Mielestäni se antaa ihanan luonnollisen värin kynsille:)  ..Sen jälkeen muotoilin kynsien kärkiin tummat osat Anjalla. On muuten hyvin peittävä lakka, helppo käyttää tähän tarkoitukseen ja levittyi nätisti (edelleen se väri silti harmittaa). 

Sitten kiinnitin starssit ja minihelmet värittömällä lakalla ja dotting toolilla. Nuo mini/mikrohelmet ovat myös blogimiitin goodie bagista saatuja. MiMax lahjoitti  setin koristelutarvikkeita ja tämä helmihyrrä oli yksi niistä :) Lopuksi vielä paksut kerrokset pikakuivattavaa kynsiin pitämään koristelut paikoillaan ja siinä se sitten olikin.


Tämä kuva on otettu salamalla toisin kuin nuo ylemmät. Se sai kädet näyttämään tosi kalpeilta ja pitikin vähän muokata värejä lämpimämmiksi. On se vaikeaa kun ei ole auttavia käsiä "valoisaan" aikaan :p ...Laitoin toiseen käteen nuo rusetit nimettömään ja keskisormeen ja toiseen nimettömään ja etusormeen. Mielestäni koristelut näyttävät kivemmalta kädessä, jossa rusetit ovat vierekkäisissä sormissa. Mitä mieltä olette? :p

Essie Sugar Daddy, Zoya Anja, minihelmiä ja strasseja
Inspiraatiokuva alla. Kynnet joista otin mallia ovat vasemmalla alakulmassa ylärivillä :) Huomaatte varmaan että jätin nuo helmet lakkojen rajalta pois, enkä käyttänyt valkoista pohjaa. Mielestäni nämä olivat niin kivat näinkin ja tuntui, että enemmän helmiä olisi ollut vähän liikaa...

kuva eki blog


16 kommenttia:

 1. Beautiful! really fun but elegant!

  VastaaPoista
 2. Kelly: Hahha, I was just reading your blog when you send this comment :D ..Thank you, I'm glad you like it<3 <3

  VastaaPoista
 3. This design looks just amazing!! Super neat and beautifully done!! So cute as well~xD

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit! Hauska idea ja hyvin toteutettu.

  VastaaPoista
 5. nää on niin söpöt mut silti jotenki "särmikkäät" :D

  -systerfan-

  VastaaPoista
 6. Rose: Kiitos :)

  Mashruum: Kiitos :)

  PSF: Hih, kiitti :)

  Minnie: Oh, thank you so much Minnie! You are so talented you self so I'm flattered that you like these <3

  Bambi: Kiitos! :)

  systerfan: Hehe, kiitti<3

  Doo: Kiitos ihana <3

  Noora: Voi kiitos!! <3

  VastaaPoista
 7. Upeat! Kauniit! Ja taidolla tehty :)

  VastaaPoista
 8. Kiisseli: Kiitos! :)

  Yonna: Kiitos kehuista! :)

  VastaaPoista
 9. On kyllä taas jälleen kerran ihanat kynnet. :) Onko sulla ihan omat kynnet, vai onko sulla jotain geeli- tai akryylivahvisteita noissa? Näyttävät niin vahvoilta, mikä kyllä voi olla hyvän hoitamisenkin johdosta.

  VastaaPoista
 10. Random Makeup: Kiitos :) Ihan omat kynnet on. Pieniä halkeimia joskus korjailen liiman ja silk wrapin avulla(teepussin pala ajaa saman asian) :) Olen löytänyt minulle sopivat hyvät hoitorutiinit testailujen kautta. Jos katsoo vaikka vuoden takaisia postauksia, niin useimmissa niissä mulla ei ollut vielä niin pitkät kynnet.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...