8.12.2011

Miittikynnet Color Clubeilla


Miittilakkaus piti siis tietenkin tehdä miitin väreillä :p Tämä oikeasti vaikeutti suunnittelua minulla tosi paljon, kun olin määrännyt itselleni vain tietyt tuotteet, joilla saisin kynnet tehdä. Olin juuri saanut uuden tilaukseni Head2Toelta ja tietenkin kynsiin piti saada käyttää uusia lakkoja. :) En halunnut kaikista kynsistä samanlaisia, vaan kaikkiin piti saada vähän erilainen koristelu. Lopulta päädyin sitten näihin.


Kynsiin tuli ensin pohjalle yksi kerros Color Club How Sweet It Is! -lakkaa. Sitten pääsin käyttämään upo uutta, aivan yli-ihanaa, hologrammiglitteristä Sugarplum Fairy -lakkaa <3 Tämä siis kimaltalee todella upeasti luonnossa. Vaikka miittiväreinä olikin hopea, pinkki ja musta ja Sugarplum Fairy nyt on vähän violettiin vivahtava eikä hopea, niin ajattelin sen käyvän :p 

...Eli siis lakkasin tällä glitterillä kynsiin kaarevan muodon. Pari paksua kerrosta lakkaa tuohon kului. Sitten oli pakko laittaa väliin yksi kerros Seche Vite pikakuivattavaa tasoittamaan kynnet seuraavaa lakkaa varten. Sugarplum Fairy nimittäin jätti niin rosoisen pinnan, glitterlakka kun on. Tämän jälkeen tartuin metallisen pinkkiin Color Club Hot Like Lava -lakkaan. Lakkasin sillä kynsien pinkit osuudet yhdellä kerroksella. Muihin kuin keskisormen kynsiin käytin ihan vain lakan omaa sutia, mutta tuon kynnen kuvion muotoilin ohuemmalla nail art siveltimellä.


Sitten oli strassien ja mustien kuvioiden vuoro. Kuviot maalasin siis mustalla akryylimaalilla ja erilaisilla nail art siveltimillä. Mustat ja pinkit strassit ja minihelmet kiinnitin mavalan päällyslakalla. Ette kyllä arvaa kuinka kauan mulla meni, kun sovittelin eri kohtiin noita srasseja kynsille, ennen kuin päätin mihin ne isken :p Lopuksi kaiken päälle vielä kerros pikakuivattavaa ja se oli siinä. Mitäs pidätte? :)

Peukalonkynsi oli mun suosisikki :)

Color Club Hot Like Lava, How Sweet It Is! ja Sugarplum Fairy, musta akryylimaali ja srtasseja. Pinkit minihelmet tietenkin unohtuivat kuvasta.

kuva Sonia

14 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Näitä katsellessa aloin miettimään, että miksi itse teenkin aina joka kynnen samannäköiseksi. Tosi kivaa vaihtelua, kun kynsissä onkin vähän eri kuvioita... :)

  VastaaPoista
 2. Oi, aivan ihanat kynnet! Tosi hyvät värit ootte kyllä blogimiittiin valinneet! :) Ja nyt on pakko kyllä saada tuo Hot Like Lava!

  VastaaPoista
 3. Saara: Kiitos :)

  Ine: Kiitos <3

  Yonna: Kiitos! Niin kannattaa koittaa sellaista :) Suunnittelemiseen kuluu kyllä sitten vähän enemmän aikaa, mutta on se kivaa vaihtelua, kun jokainen kynsi on yksilöllinen :)

  Niniane: Voi kiitos :) Hot Like Lava on kyllä täydellinen :p

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit :) Ja se tosiaan vaatii taitoa että saa noin yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden kun jokainen kynsi on erilainen. Täydelliset :)

  VastaaPoista
 5. Jenni: Voi kiitos kauniista kommentista <3

  VastaaPoista
 6. Awesome! Would go perfect with our product especially like you who loves doing nail art themselves! :)

  VastaaPoista
 7. aaaaaaaaaa aivain sairaaan ihanat!!<3

  VastaaPoista
 8. Rose: Kiitos

  Lady Bug: Thanks, but I dont understand how would a nail polish holder "go perfect" with these? :D

  Iris: Kiitos!

  Liisa: Voi kiitos! <3

  VastaaPoista
 9. Hienoja kynsiä oot tehny, ois kiva jos ittellä ois kans enemmän aikaa tehä ja hankkii uusia värejä, mut oon silti aatellu käyttää kaikki vanhat ensin loppuun ;)
  Onnea upeista kynsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että tykkäät:) Mä en edes kuvittelekaan että saan käytettyä näitä mun lakkoja pois lähiaikoina tai ikinä oikeastaan:P

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...