10.12.2011

Kilpailuvoitto

Tajusin juuri, että en olekaan vielä täällä blogin puolella kertonut tästä. Voitin siis jokunen päivä sitten sen Glitz & Glam blogin joulukynnet kilpailun! :) Kiitos kaikille äänestäjille! <3 Oli kyllä iloinen ylätys. Nyt minulle on tulossa parit sellaiset Color Clubit, jotka olen jo meinannut hankkia, mutta ne ovat sitten joko unohtuneet, eivät mahtuneet tilaukseen tai on tullut uusia lakkoja, jotka on ollut pakko saada heti :p Niin ja vielä pari sellaista Mistletoe Collectionin lakkaa, joita en ole vielä hankkinut. Täältä voit käydä katsomassa muut kilpailun voittajat ja toisen ja kolmannen sijan.


Kiitos vielä kerran kaikille ja erityisesti Minnalle kilpailun järjestämisestä!


Kiinnostaisiko ketään "vaihe vaiheelta tuto" lumihiutaleista? Vai onko se vähän turha? Voisin myös jostain pikku tähtien teosta laittaa kuvia? Kunhan nyt saisin joskus otettua niitä kuvia, kun olen koko ajan töissä päiväsaikaan tai on vain niin paksu pilvipeite päivälläkin, ettei oikein ole valoa.. Ehkä saisin jostain järkkärin lainaan niin saisin parempia kuvia :p ...On muutes tosi mahtavat ilmat täällä Helsingissä ainakin :s Ihanaa räntä- ja vesisadetta vaakasuoraan tuulessa koko ajan, huoh :'(

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon, oli ansaittu voitto :)
  Ja kyllä kiinnostaisi lumihiutale-tuto :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voiton johdosta! Olet sen ansainnut!

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiitos! :) No koitan sitten tehdä sellaisen :)

  Helmisusi: Kiitos! <3

  Rose: Kiitos! :)

  VastaaPoista
 4. Vielä kerran onnittelut voitosta ja kiitokset osallistumisesta. :) Palkintolakat ovat lähteneet tulemaan, joten jos posti kulkee nopeasti, niin saat uudet lakat ennen joulua. ;)

  VastaaPoista
 5. Minna: Kiitos! ja ei sun mua tarvii kiitellä :D ...Jee, en malta odottaa! Viimeksi ainakin oma tilaukseni tuli nopeasti, että varmaan hyvät mahdollisuudet on :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...