21.5.2012

Liila hitti



Essie to buy or not to buy suloinen hempeä vaalean liila lakka*. Siinä on hiukan sinistä shimeriä, mutta se ei oikein näy kynnellä, kuin vain tietyssä valossa ja läheltä katsoessa :( Eli oikeastaan se on creme lakka. Muistaakseni lakkaa on näissä kuvissa kaksi kerrosta. Koostumuksesta voisi mainita myös sen, että tämä meinasi lähteä muodostamaan kuplia aika helposti. Pelastin tilanteen länttäämällä heti päälle Seche Viteä kerroksen ja kuplien alut katosivat.


Kun lakan oma shimmer ei näkynyt, niin lisäsinpä sitten itse päälle kimalletta :p Laitoin siis kerroksen  Inm Northern Lights Hologram* päällyslakkaa. Harmi että en saanut kameralle tallennettua sitä kimaltavaa efectiä minkä se toi kynsille, mutta tämä lakka sisältää siis ihan pienen pieniä mikrogiltereitä, jotka voisivat olla jo melkein shimmeriä, ja ne kimaltavat kauniisti hologrammin eri väreissä :) Mielestäni tällä lakalla saa tosi kivan hienovaraisen piristyksen aikaan lakkaukseen. Inm päällyslakkoja muuten myynnissä siis Cesars Shopissa, josta minäkin tämän sain :)

No enhän voinut jättää lakkausta siihen ja seuraavana päivänä minua himottikin jo päästä kokeilemaan  Color Club It's A Hit! glitterlakkaa*, joka sisältää siis isoja liiloja peilipintaisia kuusikulmaisia glittereitä! Kunnon partylakka sanon minä. Teinkin tämän lakkauksen itseasiassa viikonlopulle :P Tätäkin lakkaa oli vaikea saada tallennettua kameralle samanlaisena kuin se paljaalle silmälle näyttää. Se näyttää paljon kimaltelevammalta, metalliselta ja tasaisemmalta. Kuvissa jotenkin näyttää kuin jotkut glitterit olisivat reunoista vääntyneet ulospäin, mutta en ainakaan huomannut sellaista livenä.


It's A Hit! on aika (itsestään selvästi) vaikea levitettävä ja liikuttelinkin joitain glittereitä paikoilleen puutikulla. Kolme kynttä tuli kokonaan täyteen metallia ja nimettomiin ja peukkuihin maalasin ensin hopeisella nail art lakalla sydämet, joiden päälle asettelin vielä It's A Hit!:n glittereitä. Päälle paksu kerros Seche Viteä ja siinä se sitten oli. Tykkäsin näistä kovasti. Jotenkin ihanan erikoisen ja todella näyttävän pinnan tuo It's A Hit! antaa <3 ...Mitäs mieltä olette? Omistatteko te tälläisiä jättiglitterlakkoja? :)

Inm Nothern Lights Hologram Top Coat Silver, Color Club It's A Hit!, essie to buy or not to buy ja Cm Dark Silver nail art lakka

* Essie saatu L'oréalilta, Inm ja Color Club lakat saatu CesarsShopilta

20 kommenttia:

  1. Pakko ostaa toi It's a hit lakka! Sä saat sen näyttämään niin upeelta :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta Essiestä, mutta harkitsen vielä kun liloja on niin paljon ennestään:) Mulla on Color Clubin Backstage Pass tuosta kokoelmasta mutta en pärjää sen kanssa. Glitterit on liian isoja, niitä ei oikein saa kynnelle siististi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, se Backstage Pass on kanssa ihana! Se oli mun toinen vaihtoehto, mut päädyin sit tähän.. Höh, harmi jos ei oo tullu käytettyä :( Ei nää isot glitterit kyllä mitään helpoimmin työstettäviä ole...

      Poista
  3. Ihanat lakat! :) toi essie on pakko saada!

    VastaaPoista
  4. Oot hienon lakkauksen saanut aikaan tuolla It's A Hit:llä! Oon miettinyt monesti,e ttä pitäiskö hankkia itselle tuolalinen todella isohippuinen lakka, mutta en ole varma osaisinko käyttää sitä. Mutta ainakin annoit nyt hyvän vinkin, nuo sydämetkin on aivan ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mäkin vähän mietin sitä ja sen takia en hankkinutkaan aiemmin, mutta tykkään kyllä tuosta kovasti :) ..Ja niin, eihän niitä glittereitä tarvitse välttämättä koko kynnelle levittää :p

      Poista
  5. Woow!! I love this Essie colour~xD And the hologram top coat is gorgeous!! Pink love heart is suuuuper cuuute~!!! <3xxx

    VastaaPoista
  6. Tulee mieleen peilipallot. Ihanat! :)

    VastaaPoista
  7. Toi color clubin lakka on kyl ihan sika ihana. SInä kyllä osaat tehdä hienoja kynsiä ;) Ja kiitos ideasta. Itelleni on nimittäin glitter diamondina purkissa (violettina) niin vois kokeilla tehä tollaset sydämet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja eipä mitään! :) Kokeile ihmeessä, nämä oli musta ihan kivat :)

      Poista
  8. Sulle olis haaste mun blogissa; http://kiisi-keiju.blogspot.com/2012/05/kysymyshaaste.html

    VastaaPoista
  9. Kauniit kynnet kyllä jälleen kerran! <3 Osaatko muuten sanoa, mikä Essien lakoista on mielestäsi paras koostumukseltaan? Eli esimerkiksi sellainen, jota on helppo levittää eikä muodostaisi kuplia.

    Mullakin olisi sulle haaste blogissani :)

    http://zigiztyle.blogspot.com/2012/05/11-challenge.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ..En osaa nyt kyllä sanoa mikä olisi paras. En ole edes ihan kauhean montaa essie lakkaa koittanut. Mulla on ollut ongelmia ainoastaaan tämän ja vaalean a crewed interestin kanssa. Muut navigate her kokoelman lakat ovat olleet muistaakseni hyviä ja varsinkin orange, it's obvious on ihana! Niin ja tietenkin pitää muistaa mahtava flakie lakka: shine of the times!!!

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta :) Eikai se sitten auta kuin kokeilla kaikki Essien lakat - sillähän se selviää :D Ainiin ne liskokynnet muistankin :D On kyllä hieno ja erikoinen tuo Shine of the times :)

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...