10.10.2012

700 lukijan arvonta!!


Taas laitetaan arvontaa pystyyn täällä Shiny Nail Art blogissa :) Tuossa viime kuussa blogiani bloggerin kautta lukevien raja ylitti 700 lukijaa ja onhan tuo kyllä aika huima määrä ja haluan juhlistaa sitä arvonnalla! Kiitoksia kaikille teille ihanille lukijoilleni ja toivottavasti viihdytte vielä pitkään seurailemassa juttujani :)


Ensimmäinen palkinto  on Cesars Shopin anteliaasti lahjoittama ja yli-ihana Konad Classic Collection 2 setti. Prinsess lakat, kuvalaatat, leimasin, scraperit ja kuvalaatan pidike ovat kauniissa mustassa laatikossa, joka on verhoiltu ylellisellä purppuraisella kankaalla. Laatikossa on myös hyvä säilyttää tuotteet ja sitä kehtaa pitää vaikka pöydällä esillä :) Setti sisältää siis kirkkaan päällyslakan, 5kpl Konad Prinsess lakkoja (shimmerinen tummanvihreä Deep Jungle, punainen creme Cool Red, keltainen creme Yellow, musta kultaisella shimmerillä Gold Black ja White)...
...Seitsemän Konad kuvalaattaa:  M20, M36, M45, M51, M53, M57 ja M59. Kaksipäisen leimasimen, 2 scraperiä ja kuvalaatan pidikkeen. Paketissa on myös Konadin tuotevihkonen ja CD.




  
Toinen palkinto sisältää Face Helsingin tuotteita: musta moniväristä kaunista shimmeriä sisältävä MIYO Mercury lakka, Pierre Renéltä Xpress Dryer pikakuivattava ja ihana glassfleck lakka Glass Effect Transparent French ja Ziajalta 80ml avokado käsivoide. Lakat on saatu sponsoroituna tähän arvontaan ja käsivoiteen ostin itse :) Tiesittekö muuten, että ainakin Face Helsingissä nuo Pierre René tuotteet maksavat vain 5€? Siis aivan älyttömän hyvä hintalaatusuhde mielestäni!



 

Arvonnan säännöt:
  • Osallistuakseen palkintojen arvontaan pitää täyttää alla olevaan Rafflecopter lomakkeeseen pakolliset tiedot ja kommentoida postaukseen kertomalla minkälaisista (värisistä, tyylisistä ym.) lakkauksista pidät eniten? Kommentiin voi myös laittaa ideoita ja palautetta blogiin jos haluaa :)
  • Voittajilla on 4 päivää aikaa lähettää toimitustiedot minulle, jonka jälkeen arvon uuden voittajan/ voittajat..
  • Pakkaan palkinnot mahdollisimman hyvin (niin kuin aina), mutta en ole vastuusta postin kämmäyksistä.
  • Postitan palkinnot vain Suomeen.
  • Lomakkeessa on erilaisia lisäarpojen kartuttamismahdollisuuksia. Tarkistan voittajilta onko kaikki tehty ohjeiden mukaan.
  • Arvonta suoritetaan Rafflecopterilla, joka näyttää voittajan etunimen ja sukunimen ensimmäisen kirjaimen. Minäkin siis ilmoitan blogissa voittajat näin enkä nimimerkillä niin kuin edellisissä arvonnoissa.

a Rafflecopter giveaway

      Linkkejä: 



  Onnea arvontaan

144 kommenttia:

  1. Tykkään kirkkain värein toteutetuista kukkakynsistä :)
    Kivat on myös juhlavat kynnet metallihohtolakoilla ja helmikoristeilla

    VastaaPoista
  2. Omat lakkausvillitykset vaihtuvat pääasiassa vuodenajan mukaan. Keväisin pidän crememäisistä ja pastellisistakin lakkauksista, kesäisin kirkasta ja neonsävyä, syksyisin intensiivistä ja tummempaa, talvella ehkä vähän kaikkea... Mutta cremet ja glitterit - niillä pärjää jo pitkälle :)

    VastaaPoista
  3. Pidän klassisen tyylikkäistä, ei liian kirjavista, mutta asuun sointuen.
    Juhliin ja bileisiin kimaltelevaa hopeista glitteriä

    VastaaPoista
  4. Tykkään värikkäistä jutuista,muta joskus kyllä teen ihan neutraalitkin kynnet:)
    Tällä hetkellä leimaus on ollut ehkä eniten käytössä koristelussa.:)

    VastaaPoista
  5. Värimakuni kynsissä on laaja, mutta keltaisia kynsiä vältän :) Liukuvärjäys, hileet,ja konadit ovat tällä hetkellä koristelulistan ykkösenä ;)

    VastaaPoista
  6. Tykkään goottihenkisistä, pitsiä, fuksiaa ja mustaa sisältävistä kynsistä :) Muutenkin naiselliset kynnet ovat lemppareita.

    VastaaPoista
  7. Mun makuun on on suhteellisen helpot ja yksinkertaset lakkaukset, koska ite en sen kummosempiin pysty. En jaksa odottaa lakan kuivumusta, ja jos yritän jotain hankalampaa, se kaikista päällimmäisin kerros epäonnistuu _aina_ ja sit on kynnet pilalla.

    Mut oon tykänny ihan sikana, ku sun blogissa on usein semmosia kynsiä, joista saa muokkaamalla vähä yksinkertasempia ja ehkä sit enemmän mun tyylille sopivia. Mut sun kuvat on hirmu inspiroivia!

    VastaaPoista
  8. Tykkään värikkäistä kynsistä. Liukuvärjäykset ja Konadit ovat todella kiva yhdistelmä! Toisaalta myös nail art -lakoilla saa aivan upeita kynsiä!

    VastaaPoista
  9. Tykkään kynsillä eniten simppeleistä ranskalaisista manikyyreistä ja toisaalta sitte kunnon väririeha-ylilyönneistä. Vähemmän on vähemmän ja enemmän on enemmän. :P Oon esim. pukeutumisen suhteen aika (lue: täysin) musta ja kynsille lakaten saa sitten itseensä muutakin väriä. :)

    VastaaPoista
  10. Tykkään selkeistä väreistä: mustat, punaiset, siniset on lähes aina kynsillä. Koristelemaan oon tosi laiska, mutta kun sille päälle satun niin konad on vahvoilla :)

    VastaaPoista
  11. Helkutin Rafflecopter ei voi toimia töissä. Pakko palata asiaan kotoa. Ja samalla tutustua tohon josko sitä käyttäis omissakin arvonnoissa. Ensivaikutelma ei vaan ollut hyvä kun ei toiminu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Mä kun vielä oon testaillu tätä eri koneilla ja töissä jne ja aina on toiminu! Mulla alkaa olemaan näihin arvontoihin osallistuvien määrät niin isoja, että pakko oli löytää joku apu tietojen käsittelemiseen ja osallistumisien seuraamiseen... Tämä sun on epätoimivuus on ensimmäinen takapakki, mutta muuten tää vaikuttaa tosi kätevältä ja hyvältä. :)

      Poista
  12. Tykkään eniten värikkäistä kynsistä. Kuitenkin joskus mielialan ja vuodenajan mukaan, on ihanaa suosia jotain yksinkertaista, jotain tummaa :) Konad on itselleni se helpoin ja suosituin muoto koristella.

    VastaaPoista
  13. Tykkään eniten glittereistä! Glitterilakat ja lisäksi muut kimaltavat härpäkkeet kuten strassit ja glitterjauheet ovat parhaita, olen vähän harakkamainen :D

    VastaaPoista
  14. kaikki kelpaa, riippuu ehkä vuodenajasta ja fiiliksesta. :)

    VastaaPoista
  15. Glitter lakat on ihan mun lemppareita :) niitä tasapainottamaan tykkään myös paljon vaaleista creme lakoista

    VastaaPoista
  16. Ite tykkään enimmäkseen liukuvärjäyksistä, ranskiksista ym perus jutuista joita on ite tullu tehtyy töissä mutta niiihinki on aina kiva lisätä jotaa pientä mielenkiintosta. Ihan ykkös suosikkiin on kuitenki kaikki pastellisävyt :)

    VastaaPoista
  17. Tykkään tosi paljon abstrakteista kuvioista ja kirkkaista väreistä/väreistä, jotka korostaa toisiaan lakkauksella. Pienet yksityiskohdat on kanssa tosi upeita sillon, kun ne on tehty kunnolla. :)

    VastaaPoista
  18. Tykkään kaikista tummista ja syvistä sävyistä, mahdollisimman paljon kimalletta ja glitteriä ja mattapinta on pakollinen :-)

    VastaaPoista
  19. Tykkään eniten yksivärisistä, missä on joku kiva pieni yksityiskohta. Mieluiten ehkä joku vinoranskis! :) Ne sopii mun kynsille harvinaisen hyvin.

    VastaaPoista
  20. Toivottavasti toi nyt meni oikein kun ei tullut mitään "valmis" kohtaa...loggasin vain ulos.

    VastaaPoista
  21. Rakastan eniten sinistä, hopeista ja kaikkea bling blingiä koristeellisuutta lakan päällä (pitsi ja timantit).
    Kaikkein kauneimpia tyylejä on holographic ja leopardikynnet, kunhan ne on ideoitu nerokkaasti ja niissäkin on joku juju - ei mitään tavallista. ;)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  22. Mä tykkään eniten vesimarmoroinneista, vaikka ne joskus tuottavatkin päänvaivaa eikä niitä jaksa harrastaa joka päivä. Vihreä on lempivärini, joten vihreä vesimarmorointi olisi maailman ihanin manikyyri :D

    VastaaPoista
  23. Mä tykkään eniten ranskalaisista manikyyreistä erilaisin variaatioin, tällä hetkellä vihreät ja tumman puhuvat tipit ovat lemppareita!

    VastaaPoista
  24. Pinkki ja turkoosi on väreistä parhaimmat.
    Ja simppelit koristelut on eniten mieleen...Tai sitten kunnon glitteröverit :)

    VastaaPoista
  25. Jospa tuo osallistuminen nyt meni oikein!

    Ja lempikoristelu tyyli, vesimarmoroinnit ehdottomasta, ja sitten sellaiset simppelit/selkeät koristelut/lakkaukset :) (esim. lakkaus+tarra/decal+pisteitä)

    VastaaPoista
  26. Tykkään eniten liukuvärjäyksistä ja mahdollisimman persoonallisista kynsistä. Joko ihan mahdollisimman kirkkaita värejä, tai mahdollismman synkkiä ja tummia. En tykkää enää nykyään sellaisista laimeista sävyistä. :'D

    VastaaPoista
  27. Minä tykkään eniten kaikista värikkäistä lakkauksista ja helpoista koristelutyyleistä. Ja välillä tykkään kanssa glitterkynsistä mutta se vaihtelee vähän vuodenajan ja mielialan mukaan :D

    VastaaPoista
  28. tällä hetkellä lemppareina syksyn värit: viininpunainen, murrettu vihreä, kulta. selkeät lakkaukset lyhyisin kynsiin ja viimeistelyksi korkeintaan simppeli tarra/leimaus pariin kynteen. yksinkertainen on kaunista...

    VastaaPoista
  29. Näin syksyllä lempparivärejäni ovat kulta ja tummanvihreä, mutta muuten kynsissäni näkyy varmaan eniten pinkkiä ja punaista ^^ Tarroja tykkään eniten käyttää koristeluun, kun mitään leimauslaattoja en omista...

    VastaaPoista
  30. Kirkkaat väri, leimaus ja akryyliväreillä vapaalla kädellä maalaaminen ovat mun juttu. Glitterietä löytyy myös lähes jokaisesta lakkauksesta jonkin verran. Bling-bling on jees!

    VastaaPoista
  31. Mitään ihan ultimate lempiväriä ei lakkauksissa oo. Tyttömäiset pinkit ja violetit on aina kauniita. Yksinkertaisuus on mun mieleen lakkauksissa, jotain koristetta mutta ei mitää täyteen tukittua kokonaisuutta.

    VastaaPoista
  32. Lempilakkauksiini kuuluu peruslakkaus, jossa lisänä on tarroja, strasseja tai fimoja.
    Lempivärejä ei varsinaisesti ole, eniten käytän ehkä punaisen ja sinisen sävyjä :)

    VastaaPoista
  33. Tykkään testailla eri värisiä ja tyylisiä kynsiä, enkä ole löytänyt vielä oikein lempparia. Mutta mieluisimpia värejä on vihreä, sininen ja ruskea. En voi vastustaa mitään glitter lakkoja ja tykkään muutenkin erikoisemmista lakoista, kuten crakle ja holo. Leimaamista olen vasta aloittanut opettelemaan, mutta niilläkin saa kivoja koristeluja aikaiseksi. Yleensä lakkaan nimettömän erikoisemmin kuin muut kynnet.

    VastaaPoista
  34. Mun lempikynsijuttuja on ehdottomasti näyttävät värit! :) Tykkään aina kokeilla kaikkea uutta: keltaisia, oransseja, turkooseja, hotpinkkejä ja limenvihreitä lakkoja, joita monet ehkä kammoksuvat... Jos tajuan että kokoelmastani puuttuu joku tietty väri, se on pakko saada. 8)
    Lakkojen koostumuksesta tykkään eniten shimmer ja glitterilakoista. Pelkkien cremejen päälle vetäisen usein kerroksen jotain glitterlakkaa kimallusta tuomaan.
    Sellaiset klassiset peruskynsijutut, kuten kirkkaanpunaiset kynnet tai ranskalainen manikyyri sopivat minusta joka tilanteeseen, eivätkä ne ole tylsiä. :) Muuten tykkään koristella ehkä vähän räväkämmin, mutta värien tulee olla kuitenkin yhteensopivat ja yritän aina välttää ylikoristelua! Näyttävän lakan kaveriksi ei välttämättä tarvitse mitään koristeita. :) Akryylimaalit ovat minun lempiystäväni koristeluissa. :)

    VastaaPoista
  35. Mun lempilakkaukset on ehdottomasti kirkkaita värejä, joko monivärisinä tai sitten yksvärisinä. Varsinkin syksyllä ja talvella tykkään käyttää kirkkaita värejä, koska ne piristää päivää.
    Sun blogis on kyllä toinen suosikkini kynsiblogeista, joita olen nähnyt. Teet lakkauksistasi todella huolitellun näkösiä ja niistä kyllä kelpaa katsoa kuvia. C:

    VastaaPoista
  36. Yleensä lemppari kynsijutut vaihtelee vähän sesongin mukaan, mutta näin syskyllä kaikki tummat värit ja koristelut on ihan ihania ♥ varsinki tummanvihree !

    VastaaPoista
  37. Eniten tykkään kaikenlaisista ranskalaisista manikyyreistä, jotka eivät ole niin yksinkertaisia. Myös glitterit kiinnostavat. :) Tykkään myös paljon liukuvärjäyksistä. Mitään lempivärejä ei erityisesti ole, vaan itse tykkään käyttää lähes kaikkia värejä (paitsi keltaista). :)

    VastaaPoista
  38. Tykkään pirteistä väreistä, esim. ne sun "merimies" kynnet oli aivan ihanat! Pinkit, oranssit, vihreät yms. on ihania. :) Toivottavasti tvitterlinkkaus onnistui, tein nimittäin tvitterin ihan vain siksi että saisin kaikki arvat, ja en oikein tajunnut sitä.

    VastaaPoista
  39. Lempparilakkauksiin kuuluisi varmaankin ainakin kirkkaat värit, erilaiset kuviot, syksyn värit varsinkin ovat ihania ja sitten kaikenlaiset turkoosin sävyt. Liukuvärjäykset varsinki on tosi nättejä! :) Pilkulliset kynnetkin on niin suloisia, vaikea sanoa mitkä on lemppareita kun melkein kaikenlaisista tykkään :)

    VastaaPoista
  40. Tykkään lakata kynsiin erilaisia örkkejä ja eläimiä. Milloin mitäkin ! Välillä teen vain jotain abstraktia ja välillä leimaan, joskus laitan vain tarrat. Minun paheeni on siinä että otan udewin toisilta mallia.

    VastaaPoista
  41. Tykkään tällä hetkellä kaikista ihanista syksyn väreistä kuten viininpunainen, armeijanvihreä, ruskea. Ja lähiaikoina olen tehnyt paljon liukuvärjäyksiä.

    VastaaPoista
  42. Liukuvärjäykset on mun lemppareita ja myöskin kaikki ranskikset :) Tänä syksynä olen tykännyt paljon murretuista värisävyistä..

    VastaaPoista
  43. Mä tykkään melkein kaikenlaisista, eriväriset ranskikset, liukuvärjäykset ja leimailut on niitä lemppareita :)

    VastaaPoista
  44. pisteet ja viivat ovat nyt tehdyimmät koristelut. neon värejä on tullut käytettyä paljon myös kaikkia "utuisia" värejä

    VastaaPoista
  45. Mun lemppareita on ehdottomasti hillityt ja klassiset sekä hienostuneet lakkaukset, tosin juhlaan käy myös jotkut rajummat ratkaisut, mutta arkena ranskiksella ja hempeillä väreillä mennään :)

    VastaaPoista
  46. Tykkään eniten tummista väreistä ja koristeluissa menee niin leimailut, kuin niitit ja strassitkin. :)

    VastaaPoista
  47. Rakastan ranskalaista manikyyriä eri värein, glitteriä pitää olla tottakai, tylli on ihanaa, leimailut, kukkaset, kaikki tuon tyyliset! Nam!

    VastaaPoista
  48. Leimailut on parhaita, väreistä ehkä kivoimpia on vaaleenpunaset ja vaaleensiniset. Pastellinsävyt ja creme lakat iskee. Kaikennäköstä tulee kuitenkin tehtyä. Niin järjettömän hieno palkinto et olis ihanaa voittaa

    VastaaPoista
  49. Tykkään eniten kirkkaista väreistä ranskalaisessa manikyyrissä tai ilman :D Koristeluina tykkään strasseista ja leimailuista (:

    VastaaPoista
  50. Olen lakkausten ja koristeluiden suhteen aika kaikkiruokainen =) Omissa kynsissä tykkään kaikesta muusta paitsi pinkistä :D Muiden kynsiin voin pinkkiäkin laittaa ;) Jotenkin kaikki kimaltava on lähellä sydäntä :)))

    VastaaPoista
  51. Mä oon viime aikoina tykästynyt kaikkein eniten erilaisiin ranskisvariaatioihin (kaikkea muuta kuin niillä peristeisillä väreillä tosin) joita on sit kiva koristella monipuolisksi. Kirkkaat värit on mun laatikossa aina ja edelleen pop, oli vuodenaika mikä tahansa kyseessä :D

    VastaaPoista
  52. Tykkään paljon vihreistä ja kultasista lakoista! Ne siis ovat kynsillä kaikista useiten. Konad-laatoilla on hirmu kiva tehdä joten ne koristavatkin useiten mun kynsiä! :)

    VastaaPoista
  53. Strsassit on aina ihania ja pitsikuosit erityisesti konedeilla leimattuna ;)
    tottakai myös gliterit ovat ihania. <3

    VastaaPoista
  54. Pidän aika paljon kirkkaista väreistä ja leimaamisesta on nyt tullu oikee intohimo :D Tykkään myös liukuvärjäystekniikalla toteutetuista kynsistä <3 Enpä ookaan muuten ennen kokeillu noit princess lakkoja.

    Terkuin, Emppu

    VastaaPoista
  55. Tykkään värikkäistä kynsistä, joissa on paljon kivoja yksityiskohtia, ettei lakkaus ole vain yksivärinen. Liukuvärjäykset ja erilaiset pitsi- ja eläinkuosiset leimat ovat kivoja, jos ei strasseja tai muita pieniä kivoja koristeita ole tallessa. Väreistä suosin eniten kylmiä sävyjä kuten erilaisia liloja, valkoisia ja sinisiä, siinä missä punaiset lakkaputelit jäävät yleensä käyttämättömiksi.

    VastaaPoista
  56. tykkään värikkäistä kynsistä, joissa on selkeät ja yksinkertaiset taiteilut ;) tällä hetkellä oon niiin koukussa leimailuun. strasseja ei saa myöskään unohtaa! :D

    VastaaPoista
  57. Mun on nyt pakko kysyä, kun tähän tuntuu muilta ilmestyvän noita vastauksia sun kysymykseen (siis siihen mitä lomakkeessa kysyttiin) mutta mun kommenttia ei tule ja oon epävarma, että osallistuinko nyt sitten ollenkaan vaikka täytin kaikki kohdat paitsi viimeisen???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaa vaikka tähän uudestaan se sun kommentti, kun ei tainnut tulla tänne :) Täytitkö sen suoraan siihen lomakkeeseen vai kommentoitko tähän? Kun sieltä lomakkeesta ei tänne ne kommentit siirry. Tässä ei onneksi ole niin vaarallista vaikka kommentoisi useamminkin :)

      Poista
    2. Aijaa...miten mä oonkaan tajunnut että se vastaus piti kirjottaa sinne lomakkeeseen ja jotenkin taianomaisesti se näkyy tässä :D Tyhmä minä. Vastasin siis sen lomakkeeseen. Jos nyt jotain muistan, niin sen että sinisistä tykkään, erityisesti shimmerisistä, tällä hetkellä. ja kun jälkikäteenkin vielä mietin asiaa, niin ehdottomastihan se dotting tool on mun lempilelu (käytän sitä välillä vähän liikaakin ja näkyy myös mun lakkauksissa :D)

      Poista
  58. Mä tykkään water decaleista tällä hetkellä ylivoimaisesti eniten:)

    VastaaPoista
  59. Tykkään kaikesta kimmeltävästä. :) Glitter- ja shimmerlakat on ihania, samoin holot ja duochromet. Lakkaustyyleistä mua miellyttää eniten ehkäpä half moon ja ranskalainen (mutta ei perinteisillä väreillä). Strassit ja kaikenlaiset isommat koristeet on myös kivoja. :)

    VastaaPoista
  60. Itse pidän aika monenlaisista kynsistä, mutta värisävyt jotka taittavat vähääkään ihonsävyyn (lukuunottamatta kultainen), ovat ehdoton ei lakkauksissani, esim. beige,keltainen tai oranssi. Pieninä määrinä nuo sävyt ovat jees, mutta en lakkaisi koskaan koko kynttä jollain näistä sävyistä. Makunsa kullakin, itse inhoan näitä ;)
    Lempisävyni kynsilakoissa ovat aina olleet punaisen sävyt, mutta moooonia muitakin on noussut listalle esim. mintunvihreä.

    VastaaPoista
  61. Tykkään eniten tummista sävyistä etenkin sinisestä ja lilasta.
    Kuviontina käy melkein mikä vaan, joskaan konadeja en ole kokeillut kun niitä en vielä omista.
    Ja ehottomasti pitää olla strasseja!:)

    VastaaPoista
  62. Mää ihastelen melkein mitä vain ja miten vain tehtyjä kynsijä, mutta tykkään eniten siitä, kun kynsissä on esim. maalattuja kukkia tai mitä tahansa kuviointia :D Johtunee ehkä siitä, että olen itse tosi kehno maalaamaan kynsiin mitään hienoa. Liukuvärjäykset on ihania ja tänä syksynä olen innostunut tosi paljo mattalakkauksista! Matan + kiillon yhdistelmät (esim. ranskis) on kans aika kivan näköisiä ja ja ja.. Värien käyttö ja erilainen yhdistely on mun mielestä tosi kivaa ja rakastan esim. pinkki + turkoosi + valkoinen yhdistelmiä :D

    VastaaPoista
  63. Tykkään metallisista lakoista, eniten kultaisista. Kukat on aina ihania, mutta jos haluan jotain monimutkaista kynsille, niin turvaudun leimailuun. Dotting tool on myös mahtava keksintö!

    VastaaPoista
  64. Mä tykkään todella erityylisistä kynsistä, koristeluissa menee kaikki eri tyylit mutta mitkään romanttiset ranskikset ei ole mun juttu, paitsi jos ne on vedetty niin övereiksi että ne ovat suorastaan hienot. Lakoissa tykkään eniten glittereistä, duochromeista, holoista, glass fleckeistä yms. bling bling! Mattalakoista en niin välitä.

    VastaaPoista
  65. Tykkään aika monenlaisista lakkauksista, mutta joskus oon vähän varautunut övereiden suhteen. Toisaalta ei niissäkään mitään vikaa, jos ne on toteutettu onnistuneesti ja jollain tasolla hyvällä maulla. :D Sinisen sävyt on ollut pitkään lemppareita ja lisäks tykkään holoista erittäin paljon. Poikkeuksellisesti en oikein osaa käyttää mitään peruspunasta, koska en oo löytänyt semmosta omaan ihonväriin sopivaa.

    VastaaPoista
  66. Mä tykkään paljon kaikesta kimmeltävästä, strasseista ja glitteristä ja myös 3D-koristeluista. Väreissä pinkki on semmonen, joka on aina kiva. Sen lisäksi saattaa olla värikausia, kuten nyt syksyllä violetti on mun suosikki.

    VastaaPoista
  67. Muiden kynsillä tykkään lähes kaikesta mahdollisista koristelu- ja lakkaustavoista. Omilla kynsillä tummat sävyt ei innosta enkä juurikaan rakasta fimojen käyttöä. :) Suosin paljon leimauksia, liukuvärjäystä ja viimeisin ihastukseni on Wild&Mildin Diamond lakat, joissa on juuri sopivasti blingiä mun makuun. :)

    VastaaPoista
  68. Ai pitikö se kommentti tänne jättää? :D Elikkä tällä hetkellä minua kiinnostaisi kovasti jelly-lakat ja niistä toivoisinkin juttua, kun ovat niin tuntemattomia :)

    VastaaPoista
  69. Mulla ei oikeastaan ole edes lempparilakkaustyyliä tai -väriä, näin syksyllä erilaiset murretut värit, oranssi, punainen, ruskea... glitterit on aina ♡ arvostan käsintehtyjä naalailuja, koska se vaatii aikaa ja hermoja!

    VastaaPoista
  70. Pidän ehkä eniten simppeleistä, mutta tyylikkäistä kynsistä, joissa on sitä jotain :) Tykkään myös, että esim. yksi tai kaksi kynttä ovat erilailla koristeltu, kuin mitä muut kynnet. Väriä saa olla reilusti, sekä tietysti myöskin bling blingiä! :)

    VastaaPoista
  71. Olen melko "kaikki ruokainen" lakkaustyylien kanssa. :) Mutta one stroke kukkaset ovat olleet minulle jo jonkin aikaa sellainen "WOW" juttu. Cremet ovat siitä kivoja, että ne peittävät hyvin. Lempiväriä mulla ei sinänsä ole, mutta kun tarkemmin mietin, niin useimmiten kyllä väri valinta kaatuu punaisen eri sävyihin. Liukuvärjäykset ovat myös ihan mahtavia!

    VastaaPoista
  72. Tykkään värikkäistä lakkauksista ja yhdistellen niihin joskus kimalletta. Pyrin välttämään perus yhden värin lakkausta, ja lisäilen tarroja/leimailen kynsiä tai muuta sellaista. Jos jokin tietty väri pitäisi sanoa, niin punainen ja pinkki on lähellä sydäntä ja hyvin usein käytän kynsissä. :)

    VastaaPoista
  73. Tykkään kynsillä kaikista väreistä, mutta jostain syystä palaan aina punertaviin sävyihin. Ne ovat niin moniulotteisia :) ja en tyydy vain yhteen väriin, vaan välillä kynsistäni löytyy melkein (mutta ei ihan ;)) liikaakin kaikkea.

    VastaaPoista
  74. Rakastan liiloja, pinkkejä ja oransseja sävyjä. Mutta näin syksysin tulee tehtyä tummempia lakkauksia.. Ja Glitterit on kivoja. :)

    VastaaPoista
  75. Lemppari kynsiä on geeli kynnet koska ne kestää ,ja näyttää hyvältä pitkään, olen nyt ihastunnut kukka kynsiin sekä pilkullisiin kynsiin, väreitä vihreen sävyt ja sinisen punaiset sävyt sekä lilat kiinnostaa ,ja kovasti sekä haluun vielä lopuksi sanoa että ja sulla on juuri sellaisia kynsiä täällä blogissa ,mistä tykkään ja paljon, oot tosi taitava kynsien tekijä, ootan jo sun seuraavaa päivitystäsi, (:

    VastaaPoista
  76. Pinkillä tehdyt lakkaukset ja ransikikset on mun lemppari lakkauksia, mutta aika monipuolisesti kaikista lakkauksista tykkään. Paitsi en tykkää sellasista mitkä on pelottavan näkösiä (en nyt tarkota mtn haamuja tai kurpitsoja) tai ällön ja aidon näkösistä lakkauksista, esim. sisäelimet maalattuna tai hämähäkit tai joku vastaava.

    Ja no sun blogin löysin VASTA nyt. o.o Joten en ihan hirveesti oo nyt seuraillu tätä mut mitä nyt vähä katoin ja huomasin et oot tosi hyvä lakkailee kynsiä ja muutenkin hyvä blogin pitäjä. :)

    VastaaPoista
  77. Äh, mäkin vastasin lomakkeeseen mutta otetaas uusinta tänne:

    Mä tykkäilen kynsistä, joissa näkyy tekijän vaivannäkö. Eli yleensä monimutkaiset tai muuten runsaat lakkaukset voittaa mut puolelleen. Kaikki sellainen, joka näyttää aivan upealta mutta jota en vaan itse viitsisi tehdä :)

    VastaaPoista
  78. Tykkään kaikesta kimaltavasta ja tyttömäisestä :) Talvella tykkään käyttää tummempia värejä kynsissä ja kesällä kirkkaita ja värikkäitä! Tykkään käyttää tarroja ja leimaan tai maalaan kynsiin kuvioita. Kynsien parissa vierähtää viikonloppusin helposti monta tuntia :D

    VastaaPoista
  79. tykkään käyttää paljon erinlaisia värejä lakkauksissa ,etenki pinkki on mieleen .myös kynsitarroja ja muita koristeita

    VastaaPoista
  80. Tällä hetkellä suosikkeja mm. turkoosin glitterin ja mustan yhdistelmä sekä oranssin ja mustan yhdistelmä. Ikisuosikkeja ovat turkoosi, pinkki, musta violetti, punainen ja muuten suosikkeja tulee ja menee kausittain. Pinkki-turkoosi-mustat kynnet olisivat kyllä nyt aika nam : )

    VastaaPoista
  81. Tykkään tummanpuhuvista lakkauksista tällä hetkellä eniten.. Nekin tahtoo vaihella vähän väliä.. Ei tartte olla mitenkän kauhean monimutkainen juttu vaan usein ne yksinkertaisimmat on kauneimpia. :)

    VastaaPoista
  82. Ainakin nyt näin syksyllä tykkään ruskean, kullan, pronssin ym. sävyisistä kynsistä. :) Erityisesti leimailuista :)

    VastaaPoista
  83. Pidän vesimarmoroiduista, suosikkiväreinä turkoosi, pinkki ja valkoinen. Tyylikkäät ranskikset, joissa jokin kiva juttu piristeenä on aina hieno. Oikeastaan liiallinen glitterin käyttö ei minusta ole kivan näköistä, mutta mitähän tuokin liiallinen tarkoittaa ;)

    VastaaPoista
  84. pidän monista eri kynsitekniikoista ja tavoista tehdä kynsiä.Hillityt värit ovat mieleeni mutta käytän kyllä värikkäitäkin kynsilakkoja!(:

    VastaaPoista
  85. Ihanimpia on kaikki glitter blingbling-jutut :D Ja liukuvärin kanssa saa kivasti luonnetta lakkaukseen.

    VastaaPoista
  86. Lempparivärit ja -tyylit vaihtuu mulla todella useasti. Nyt oon ihastunut kaikkiin ruskeisiin lakkauksiin ja tummiin väreihin. Taitaa olla syksyä ilmassa, heh. Liukuvärjäykset, erilaiset ranskisvariaatiot ja one stroke -jutut on yleensä varmaan ne lemppareimmat.

    VastaaPoista
  87. Mun lempparilakkauksissa on yleensä jonkilainen ranskis ja jotain kimaltavaa ja tyttömäistä! :)

    VastaaPoista
  88. Lempparini on tyttömäisen helpot lakkaukset. Glitteriä ja väriä.

    VastaaPoista
  89. Itse tykkään kesällä räikeistä ja talvella pastellin sävyisistä lakoista. Jos haluan pientä extraa kynsiin laitan fimoja, konad laattoja tai timantteja!

    VastaaPoista
  90. Tykkäilen ubervärikkäistä glittereistä näin talven tullen ja isoista XL laatoista saa nätisti ja helposti kuviot glitterienpäälle (:

    VastaaPoista
  91. Pidän ehdottomasti pinkeistä kynsistä eniten! :D En esimerkiksi käytä pinkkejä vaatteita tms, mutta pinkit kynnet on aivan ihanat! Ja tylsistä lakkauksista en tykkää yhtään omissa kynsissä, aina pitää olla jotain extraa, vähintään kynsitarrat! :)

    VastaaPoista
  92. Violettia ja tummia sävyjä muutenkin, leimausjutut on kivoja katella ja puolikyymanikyyreistä tykkään kans.

    VastaaPoista
  93. En oo oikein löytänyt vielä sitä lempparijuttua, mutta rakastan kaikkia värejä ! Erityisesti sinisen eri sävyt ovat huippuja! :) Tällä hetkellä pidän ehkä eniten simppeleistä kynsistä, joissa on jotai tiettyjä sävyjä tai vain yhtä ja sitten jotai glitteriä tai muuta tyttömäistä :) Laattoja on kiva käyttää ja myös erilaiset ranskikset on kivoja kynsissä :p

    VastaaPoista
  94. Tykkään eniten tummista lakkauksista. Myös akryylillä vapaalla kädellä tehdyt 3D koristeet on lempparijuttu : )

    VastaaPoista
  95. Pidän eniten kirkkaista neonvärisistä lakkauksista sekä pastelliväreillä tehdyistä kynsistä :)

    VastaaPoista
  96. Liukuvärjäykset ja glitterit ovat olleet minulle kesän Juttu, mutta viime aikoina olen innostunut harjoittelemaan myös Pilvimanikyyriä. Oikealla kädellä vasempaan se toki onnistuu, mutta vasurilla oikean käden kynsiin...grrrr.... Haastavaa, mutta hauskaa :-)
    Tällä hetkellä pilvimanikyyrissäni valkoista ja fuksiaa.

    Lempparit? Hmm.. siistiä ja tarkkaa pitää olla. Värisuosikkini taitavat mennä vuodenaikojen mukaan: kesällä pinkit, turkoosit, valkoiset - talvella tummemmat sävyt ( luumu, antrasiitti, harmaa, hoea, musta.. ) ja nykyään aina tavalla tai toisella koristeltuina. Leimausta en ole velä kokeillut ja haveena olisi oppia myös käänteinen ranskis l. puolikuu.

    Kiitos vielä kivasta ja inspiroivasta blogistasi: ...ja sorry, töpeksin kyselysi viestikentän tyhjäksi.

    VastaaPoista
  97. minä tykkään eniten kaikesta kimaltavasta. Kaaaiikkki glitterit ovat se mun juttu;) Ja pastelliset lakat myös!

    Ps.tuliko mun osallistuminen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sun osallistuminen näkyy tuolla :) ...Glitterit on ihania :P

      Poista
  98. Itse fanitan glitteriä sekä konadeja koristelussa! Ja kynsien väri on ehdottomasti pinkki!

    näkyyky mun osallistuminen toi oli jotenkin hämmentävä tekniikka?

    VastaaPoista
  99. Glitteriä sen olla pitää! Noh, tykkään myös eläinkuoseitsta ja kaikesta muustakin kiiltävästä glitterin lisäksi. Näin syksyllä eniten houkuttaisia kirkkaan punaiset stilettokynnet ♥

    VastaaPoista
  100. Kirkkaat värit ja itsetehdyt koristukset on meitsin juttu! Vaikka laatoillakin on kiva tehdä jos ei ''jaksa'' hirveesti panostaa johonki lakkaukseen :D

    VastaaPoista
  101. Peruslakkauksista (manikyyri) ja yleensä valkopohjaisista johon on maalailtu kuvia, kuten mustikka kynnet! (:

    VastaaPoista
  102. Tykkään todella paljon liukulakkauksesta, ehdoto lempparini :) lempiväreihin kuuluu sinivihreän sävyt turkoosista pedrolinsiniseen, näitä tuleekin usein käytettyä omissa kynsissä.

    VastaaPoista
  103. Liukuvärjäykset on kyllä ehdottomia suosikkeja. Vihreinä ja glitterillä höystettyinä:)

    VastaaPoista
  104. Liukuvärjäykset, pastellin sävyt ja neonvärit <3

    VastaaPoista
  105. Mun lemppareita on värikkäät ranskikset ja liukuvärjäykset. Pikkuisen pitää olla jotain ekstraa - glitteriä, leimailua tai koristelua.

    VastaaPoista
  106. Tällä hetkellä tykkään eniten leimailusta, fimoista, timanteista, helmistä ja pienistä "niiteistä". Väreinä lemppareita on violetti, vaaleanpunainen, ruskea ja nudet. Kesällä tuli tehtyä räikeitä ja todella glitterisiä lakkauksia. Taisi tulla ainakin vähäksi aikaa niistä yliannostus :)

    Osasinkohan nyt osallistua oikein tähän... :D

    VastaaPoista
  107. Liukuvärjäykset ja metalliset lakat. Kirkkaat lakat mattauksella on myös ihania! :-)

    VastaaPoista
  108. Eniten itse pidän perusranskispohjalla ja mahdollisimman paljolla tilpehöörillä koristelluista kynsistä. Siis kynsissä saa ja pitää olla kaikkea :) !! Konadeja <3 ja timskuja mahdollisimman paljon. Tuo vähän väriä ja räväkkyyttä tähän tylsään syksyyn ;)

    Myös kynnen mallilla saa mielestäni temppuilla, tämän hetken lempparit on stiletit! Niihin kun iskee vähän timsua ja glitteriä niin ai että <3

    VastaaPoista
  109. Tykkään eniten leimatuista kynsistä, haaveilen koko kynnen leimoista ♥

    VastaaPoista
  110. mun kommentti ei tainnut tulla mutt siis tykkään värikkäistä ja erilaisista lakkauksista..:)

    VastaaPoista
  111. Tykkään tyylikkäistä ja siisteistä lakkauksista, liukuvärjäyksestä, hologrammilakkauksesta ja glittereistä, strasseista, leimauksista. Glamour ja naisellisuus on kaunista.

    Fanttinen

    VastaaPoista
  112. Tykkään hulluna räikeistä kynsistä eli sellasista jotka näkyy :) ja erillaiset kuviot, timantit ja sun muut värkkäykset on kivoja !

    VastaaPoista
  113. Oon sun blogin aika uusi lukija. mutta jäin tähän heti koukkuun. Oon menossa Riiminin rakennekynsikoulutukseen marraskuussa ja kävin hiplaamassa messuilla noita Konadin koristelulaattoja ja ne vaikuttaa kyllä ihan mielettömän kivoilta ja käteviltä :) Eniten tykkään itse glitterikynsistä ja erilaisista ranskalaisista manikyyreistä, joissa on jotain mustia kuvioita kuitenkin päällä :))

    VastaaPoista
  114. Tykkään liukuvärjäyksistä ja erillaisista ranskiksista, varsinkin pitkissä kynsissä. Ja aina kynnellä pitää olla joku huomiota herättävä väri(vaikka vaan koristellussa) tai iso timantti :)

    VastaaPoista
  115. Glitterharakkana pidän (rrrrakastan!) kaikenlaisia kimaltavia kynsiä, ja etenkin tuto irtohileen käytöstä olisi kiva! Etenkin jos ei omista viuhkasivellintä.. :D

    VastaaPoista
  116. Tällä hetkellä tuntuu, että mikä tahansa turkoosi kohlahtaa, oli se missä muodossa tahansa.

    VastaaPoista
  117. Tykkään liukuvärjäyksistä ja kirkkaista väreistä. Fimot ja muut koristeet ovat myös mieleisiä. :) Lisäksi holo- ja glitterlakat ovat kauniita.

    VastaaPoista
  118. Kaikki pinkki ja vaaleanpunainen kynsillä on ihan must;) Vaikka ilman koristelujakin. Ja yksinkertainen on kaunista myös!

    VastaaPoista
  119. Tykkään lakkauksissa vihreiden sävyisistä väreistä ja liukuvärjäyksistä. Mielestäni yksinkertainen on kaunista, mutta kaikki söpöt koristelut on ihania! Kaikki glitter lakat on myös ihania!

    VastaaPoista
  120. Eniten tykkään simppelistä liukuvärjäyksestä, mutta esim erilaiset luontoaiheiset kuviot ym. ovat myös todella kauniita, kunhan ei mene "överiksi". Simppeli on aina kaunista :) väreinä toimii monesti sinisen sävyt!

    VastaaPoista
  121. Eniten pidän pinkeistä ja vihreistä lakkauksista, kukkakuvioista konadeilla tai käsin ja myös eläinkuviot esim. leopardi kelpaa.:D
    Tykkään eniten shimmer & hololakoista, mutta creme käy myös. :)

    VastaaPoista
  122. Eniten tykkään tykkään pinkeistä ja kimaltavista lakkauksista. Mutta kaikki muutkin värit käyvät mm. neon värit ja holot. Tykkään strasseista ja glitter dustista, leimaukset on kans ihania vaikka ite en ole päässyt kokeilemaan kun leimasinta en ole vielä ostanut. Koristeluja teen yleensä nail art lakoilla, fimoilla tai tarroilla, water decalit on kans kivoja. Leopardi ja seepra raidat on myös ihan must ! Rakastan edelleen myös graffiti ja matta lakkoja + kaikki kimaltava on ihanaa. :))

    VastaaPoista
  123. Tykkään paljon neonväreistä, mutta vaaleanpunainenkin on kaunis väri :) Tykkään että on koristeluja, koska yksväriset lakkaukset saattaa joskus olla tylsiä, muttei aina :D! Leopardikuvio on ehkä lemppari koska se on niin suloinen :--) Holoefektiset lakat on yhti lemppareista ja glittersandwitchin teko on kivaa :D Creme lakat tuo jäätelömäisen tunnelman mulle ;) Ja matta päällyslakka ohn tosi kaunista<3 Kyllä mä melkein kaikesta pidän mun kynsillä ja muiden<3

    VastaaPoista
  124. Tykkään neonväreistä, ja nyt tää kelmuilu on kivan näköistä! :) Myös holot ja flakiet on supernättejä. Perusranskis kivalla lisällä iskee myös. Ja konadit ja water decalet on aina nättejä!

    VastaaPoista
  125. Eriväriset cremelakat viehättää silmää tällä hetkellä, kun niitä voi helposti muokata vaikka lakkaamalla jotain erikoisempaa ei niin peittävää lakkaa päälle ja tietenkin kaikki erikoiset duo/multichromet on aina kivoja :))

    VastaaPoista
  126. Kynnet menee kyllä helposti ihan vaan fiiliksen ja vaatetuksen mukaan. Onnekseni omistan todella hyväkuntoiset ja nopeasti kasvavat kynnet, joten vaihdan tyyliä usein. Jos on esimerkiksi bileilta tiedossa, katson vaatekertaa ja sen mukaan kynnet, esimerkiksi tummien housujen kera sopii musta nahkatakki ja leopardipaita, joten kynnetkin on kissamaiset ;) Myös perinteinen ranskalainen manikyyri on loistohomma, koska näyttää aina hyvältä ja sopii niin arkeen kuin juhlaan :)

    VastaaPoista
  127. mie tykkään hirveesti lakkauksista, jotka on vaaleenpunasia ja tyttömäisiä :>

    VastaaPoista
  128. Iik toivottavasti sain laitettua tuohon lomakkeeseen kaikki jutut oikein... :D

    Tykkään glitterisistä lakkauksista, toisinaan en ikinä jaksa sellasia ite väsätä, sillä niiden poistaminen on jotain kamalaa. Myös liukuvärjäykset on todella nättejä, jos siinä vaan onnistuu. Värikkäät lakat on kuitenkin se mun juttu! :)

    VastaaPoista
  129. tykkään eniten varmaan värikkäistä lakkauksista,vinoista ranskalaisista manikyyreistä ja sit tykkään tosi paljo sellasista pikku tarkasti tehdyistä kuvioista ;) mut mä oon oikeestaa vasta iha alussa tässä kynsien koristelussa et innostuin tästä vast vähä aikaa sitte :D

    VastaaPoista
  130. Tykkään eniten sinisen, vihreän ja punaisen sävyistä, ja shimmerisistä lakoista! :) Tykkään leimata, ja tehdä nail art lakoilla jotain :)

    VastaaPoista
  131. Tykkään eniten vaalenapunaisista, violeteista ja punaisista lakoista :) Kaikki leimatut kynnet ovat ihania, vaikka en niitä tavaroita vielä omistakkaan :D

    VastaaPoista
  132. Pidän eniten pastelliväreistä ja melkein kaikista punaisista :)
    Koristellussa lemppareita on ehkä fimot ja leimaus, vaikka en oo koskaan sellaseen saanu mahdollisuuttta. :)

    VastaaPoista
  133. tykkään hillityistä, yksinkertaisen tyylikkäistä lakkauksista :)

    VastaaPoista
  134. Liukuvärjäys <3 Violettia, mustaa ja glitteriä.

    VastaaPoista
  135. Pidän värikkäistä sekä pastellinvärisistä lakoista :) Tykkään koristella tarroilla tai leimaamalla :)Toivottavasti osasin täyttää tuon lomakkeen oikein... :s

    VastaaPoista
  136. Tykkään paljon sinisistä ja turkooseista! Myös tavan ranskalainen käy! :) Ja tietysti konadit!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...