21.11.2012

Mint or Lime?Sain jokin aika sitten Cesars Shopilta pari Ruby Wing UV-valossa väriä vaihtavaa lakkaa testiin. Tässä lakkauksessa pohjalakkana pirteä mintunvihreä/vaaleansininen creme, Ruby Wing Gypsy, joka muuttuu auringossa kirkkaan limenvihreäksi :) Kaksi kerrosta riitti peittävään tulokseen. Kärkiin lisäsin vähän glitteristä Ruby Wing Tide lakkaa, jonka pohja on sisällä läpikuultavaa ja hiukan vaaleanpunaista, mutta muuttuu peittäväksi tumman viininpunaiseksi auringossa. En tajunnutkaan että tuo muutos näkyisi niin paljon, enkä levittänyt glitteriä kovin tarkasti ja se kostautui sitten auringossa :p (vika kuva)


Leimasin kukkakuvioita valkoisella Konadin erikoislakalla  ja metallisella China Glaze Poetic lakalla Konad m84 kuvalaatasta (myös Cesarssilta). Harmi kun kuvissa nuo valkoisella leimatut kukat eivät oikein erotu. Luonnossa kuviot näkyivät minusta paljon selkeämmin. Mitäs pidätte lakkauksesta ja lakoista? Oletteko jo testanneet näitä väriä vaihtavia lakkoja? Tykkään varsinkin tuosta mintun-/ limenvihreästä Gypsystä ja tulen varmasti käyttämään sitä taas keväällä. Silloin messuilla lakkailin useammallekin asiakkaalle Ruby Wing lakoilla ja kaikki olivat yhtä innoissaan ja ihmeissään värin muuttumisesta UV-lampun alla :)


Parin auringossa olleen minuutin jälkeen lakat muuttivät väriä ja paljastui laiska glitterlakan levitys :D

14 kommenttia:

 1. lovely color, gorgeous manicure *.*

  VastaaPoista
 2. En ole testannut väriä vaihtavia lakkoja, mutta nyt näiden perusteella voisin kuvitella harkitsevani. Sen verran hauskan näköiset ovat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Noi on kyllä hauskoja. Saattaa ihmiset vaan vähän katsoa kummasti kun kadulla tuijottelee sormiaan :D

   Poista
 3. Kokeilemalla oppii. En mäkään olis kyllä tajunnu, että noi glitterkohdat tulee näkymään niin selkeästi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Niinpä, ensi kerralla tietää sitten paremmin :p

   Poista
 4. Siis noi oikeesti toimivat?! :D Mahtavaa! Heti ostoksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne toimii, jos jaksaa vähän odotella auringonvalossa :) Eli juurikin pari minuuttia täytyy lakan tuota valoa saada että väri muuttuu kunnolla. Harmi kun tällä hetkellä tuota aurinkoa ei kyllä paljoa näy :(

   ...niin ja ikkunan läpi tuleva valo ei oikein myöskään riittänyt eli ihan ulos asti pitää käsi työntää :D Ikkuna varmaankin suodattaa sen verran paljon UV-valoa pois, että ei riitä sitten muuttamaan sitä väriä.

   Poista
 5. Oi oi oi miten herkku lakka ja nätit on koristelutkin! Tuota lakkaapa rupean sitten himoamaan... :D

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...