22.11.2012

Tarjouksia - Deborah Lippmann ja Viva La Nails

Oletteko jo huomanneet, että Love It:lla ova Deborah Lippmann lakat -15% tarjouksessa niin kauan kuin tavaraa riittää? Itse pistin juuri kauan himoitsemani kultaglitterlakan, Boom Boom Pown tilaukseen :p Monet ihanuudet ovat jo loppuneet varastosta eli äkkiä tilamaan jos olette sitä suunnitelleet. Nythän Love It tarjoaa myös ilmaisen toimituksen, mikä ainakin minulla vaikutti myös ostopäätökseen. Myös MeMeMe tuotteita näyttää olevan Love It:lla tarjouksessa. 


Minulle oli myös tullut mainostus Viva La Nailsin Black Friday -25% tarjouksesta. Nimittäin koodilla BLACK saa 23.11-25.11 25% alennuksen kaikista sivuston tuotteista :) Ajattelitteko hyödyntää tarjouksen? Olen huomannut että monilla muillakin sivuilla on tarjouksia tänä viikonloppuna. Laittakaapa muuten ihmeessä linkki kommentteihin, jos tiedätte jonkun mielestänne hyvän käynnissä olevan tarjouksen :p Jospa löytyisi vaikkapa joululahjoihin vinkkejä :)


3 kommenttia:

 1. Mä huomasin kanssa noi ilmaset postarit ja olin jo tilaamassa uutta BH Cosmeticsin luomiväripalettia, mutta niitä ei ollutkaan enää valikoimissa :( Iso höh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! :( Se on aina yhtä ärsyttävää kun päättää vihdoin tilata jotain mitä on harkinnut ja sitten sitä ei olekaan enää myynnissä. Kävi just samoin mullakin tänään yhden keittiösetin kanssa :D

   Poista
 2. Maanantaina voi tulla uusia online-tarjouksia kun on Cyber Monday :) Mutta yleensä monien alennusmyynnit jatkuvat Black Fridaysta sinne asti.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...