28.11.2012

Merellinen liukuvärjäys


Tässä lakkauksessa messuilta ostetut Zoyan flakie ja OPI lakat käytössä. En osannut päättää mitä näistä lumoavista vihreistä ja sinisistä käyttäisin ensin, joten tein liukuvärjäyksen, jossa käytin kaikkia :D Olenpas kyllä taas jäljessä näiden lakkauksien esittelyissä, kun kohta on jo joulukuu! Täytyykin yrittää kiristää postaustahtia, niin saan nuo jonossa olevat lakkaukset esiteltyä ennen joulua :D Viime vuonna tein muuten paritkin jouluteemaiset manit, mutta saa kyllä nähdä kuinka tänä vuonna innostun jouluaiheista. Tuosta linkistä voi siis käydä noita viime vuoden (ja aikaisemman) lakkauksia selailemassa ja hakemassa jouluinspistä.


Tämän lakkauksen pohjalla ihanan vaivaton kerros tummansinistä OPI Russian Navy Suede lakkaa, jonka levitin keskittyen kynsien tyviin ja pärjäsin yhdellä kerroksella. Sitten töpöttelin hiukan tumman vihreää China Glaze Jolly Hollya kynsien keskelle ja kynsien kärkiin sitten runsaammin nättiä vaaleanvihreää OPI Gargantuan Green Grape lakkaa (huh, mikä sanahirviö :D). Nämä OPI lakathan olisivat mattalakkoja ja todella nättejä mattana ovatkin, mutta näihin kynsiin tuli nyt sitten päälle vielä kerros turkoosia Zoya Maisie flakielakkaa ja pikakuivattavaa. Tarkoitus on kyllä ainakin tuota Russian Navya testata ihan mattanikin ja ehkäpä joidenkin kivojen leimauksien kanssa :p Maisien flakiet näkyivät näissä selkeimmin tummansinisen päällä ja näyttivät välillä vähän niin kuin katoavan kohdatessaan vihreän. Mutta mitäs näistä tykkäätte? Tämä värimaailma miellytti ainakin kovasti omaa silmää :) 

Zoya Maisie, OPI Russian Navy Suede,
OPI Gargantuan Green Grape -Matte ja China Glaze Jolly Holly

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Munkin mielestä näiden lakkojen sävyt on aivan yli-ihanat :p

   Poista
 2. Oi että, kylläpä onkin kauniin väriset, upeat! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos. Munkin mielestä nää on kauniin väriset :)

   Poista
 3. oi tyksin!

  inspirationmania.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Juuri olin sanomassa, että näistä tulee ihan mieleen semmoinen syvä meri ja paratiisilaguunit, kunnes huomasin postauksen otsikon. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Niin en siitä sitten tuossa tekstissä mitään maininnut :p

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...