1.12.2012

Muille tehtyjä lakkauksia

Syksyllä tuli tehtyä kavereille parit lakkaukset ja esittelen ne nyt lyhyesti tässä postauksessa. Valitettavasti kuvien laatu ei ole parhaimmistoa, mutta saavat nyt tämän kerran kelvata. Piti ottaa lampun valossa kuvat, enkä viitsinyt istuttaa kavereitani odottamassa kun säätelen valaistusta ja kameraa ja otan kymmeniä kuvia :D


Ensimmäisenä esittelyssä olevien kynsien omistaja oli ihastunut tekemääni "Bellie Up and Gone Gonzo" lakkaukseen ja halusi samanlaiset. Niin kuin siis mallikynsissäkin näihin tuli pohjalle tuota mustaa Wild and Crazy Bellie Up lakkaa kerros. Bellie Upin päälle levitin lakan omalla siveltimellä OPI Gone Gonzo glitterakka liukuvasti kynsien kärjistä alas päin. Omassa samanlaisessa lakkauksessani kynsiin ei muuta tullutkaan (paitsi päällyslakka), mutta näihin lisäsin vielä hiukan japanista ostamaani nimetöntä hopeista glitterlakkaa, jossa on hologrammisesti kimaltelevia kuusikulmioita. Parin Seche Vite kerroksen jälkeen se olikin sitten kaikessa yksinkertaisuudessan siinä :)


Tämä neito taas halusi koittaa tuota samaista väriä vaihtavaa Ruby Wing Gypsy* lakkaa, jota juuri esittelin tässä postauksessa. Tässä kuvassa lakka näyttää liian siniseltä ja värit ovat siis oikeammat tuossa ed. postauksessa. Lakkauksen pohjalle siis kaksi kerrosta Ruby Wing Gypsyä ja päälle leimaukset Konad m83 ja m2 kuvalaatoista Konadin pastellin liilalla erikoislakalla. Lopuksi kiinnitin vielä pienet pinkit strassit kynsien kulmiin ja suloinen kokonaisuus oli pikakuivattajan jälkeen valmis.


Tämä oranssi lakkakin kuuluu näihin uv-valossa väriä vaihtaviin Ruby Wing lakkoihin. Esittelen sen myöhemmin paremmin omilla kynsilläni. Kyseessä on siis Ruby Wing Sand Dune, joka muuttuu auringonvalossa tummemmaksi ja punaisemmaksi. Kynsien kärkiin töpöttelin hiukan pieniglitteristä Ruby Wing Tide lakkaa tai niin ainakin muistaisin, että kyseessä oli tuo glitterlakka, mutta en ole kyllä nyt ihan varma :D  Tähtikuviota leimasin Konad m84 laatasta Konadin valkoisella ja kultaisella China Glaze 2030 lakalla. Nimettömiin kiinnitin vielä kaverin toivomuksesta pikkuiset kultaiset Chanel koristeet.

Iik, apua oletteko huomanneet miten paljon eri verkkokaupoissa on joulukamppanjoita ja joulukalentereita yms? En ollut kyllä varautunut tähän. Ajattelin että sitten joulun jälkeen ostan vasta itselleni jotain joulualennuksista, mutta kamalasti on kyllä nyt houkutuksia... :p

* Ruby Wing lakat ja m84 laatta saatu Cesars Shopilta

9 kommenttia:

 1. Oih, oon lukenu tätä sun yli-ihanaa blogia varmaan nyt 2 kuukautta... Sulla on niin ihania lakkauksia täällä! Ikää multa löytyy vasta 12 vuotta, ja täältä mä saan aina hyviä ideoita omiin kynsiin! Terkkuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Mukavaa että blogistani on ollut iloa ja olet saanut ideoita. Toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin! <3

   Poista
  2. Hei, täällä toinen fanisi ja ikää jo 51v. Kiitos kivasta ja inspiroivasta blogistasi! Saako kysyä että mistä noita sööttejä Chanel-koristeita voisi ostaa..

   Pakkasterkuin, Nette :-)

   Poista
  3. Voit että kun tälläiset kommentit piristävät päivää! <3 Kiitos :)

   Nuo koristeet tulivat eBaystä tilaamassani isommassa setissä koristehyrriä, joista yhdessä oli monia erilaisia tälläisiä kultaisia kuvioita. Harmi kun en nyt yhtään muista myyjän nimeä. Nämä ovat nimittäin ihan hyvä laatuisia ja pystyy vähän taivuttelemaan kynsien muotoon sopivimmiksi. Tässä postauksessa näkyy koko tilaus, mutta en sitten siihenkään ollut kirjoittanut sen tarkemmin keneltä eBaystä :( http://shiny-nailart.blogspot.fi/2011/07/uusimpia-tilauksia.html

   Poista
  4. :-)

   Vielä kaino toive; voisitko kertoa aloittelijalle mikä olisi hyvä & edullinen tapa aloittaa leimauskokeilut ja miksi ostaa Xl-laatta tavallisen kiekkomaisen sijaan?

   Terkut, Nette

   Poista
  5. Hmm. En nyt tiedä mikä olisi kaikista edullisin tapa leimailut aloittaa, mutta helpointa on varmaan ostaa Konadin joku pieni aloitussetti, jossa on kaikki tarvittavat välineet mukana. Tai jos jaksaa selailla nettiä niin voi löytää hyvät tarvikkeet edullisemminkin. Itse en esim. käytä paljoa konadin omia leimasimia vaan mielestäni helpointa näille mun kaareville kynsille on leimata sellaisilla pehmeämmillä leimasimilla, jotka pitää vaan painaa kynteen.

   Konadin erikoislakkoja kannattaa kyllä hankkia ne ainakin toimii hyvin (paitsi kultainen ja hopea). Myös Konad laatat tietenkin toimii, mutta kyllä nykyään on muitakin hyviä kuvalaattojen valmistajia.

   XL-laatoissa ihmiset varmaan tykkää siitä kun siinä on niitä kuvioita niin paljon samassa. Helpompi säilyttää yksi iso laattaa kun 6pientä ja löytää nopeasti etsimänsä. Mulla ei kyllä vielä ole yhtään XL-laattaa.

   Poista
 2. Oih, sinulla on kiva blogi :) Päivällä jo selailin, kun huomasin, että olit liittynyt minun blogini lukijaksi :))

  VastaaPoista
 3. Nuo ensimmäiset kynnet on kyllä niiin nätit <3

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...