9.12.2012

Mari Moon Cupcake


Hits Mari Moon Cupcake lakassa on kylmällä vaaleanpunaisella pohjalla monivärisiä ja eri kokoisia kuusikulmaisia glittereitä. Siinä on ihan pikkuisia hopeisia glittereitä, keskikokoisia valkoisia, pinkkejä, oransseja vihreitä, sinisiä ja hopeisia hologrammisesti kimaltavia glittereitä ja lisäksi vielä isompia valkoisia glittereitä. Keskikokoisista eniten on varmaankin pinkkejä, sinisiä ja valkoisia kuusikulmioita. Mari Moonin sivellin on OPI lakkojen tapaan litteä tosin ei yhtä leveä. Toimii kuitenkin siis hienosti :) Myös lakan koostumus on mielestäni hyvä. Pelkäsin etukäteen miten tälläinen glitterinen creme lakka levittyy, mutta ei minulla ollut sen kanssa mitään ongelmia.  Näissä kuvissa lakkaa on kaksi paksuhkoa kerrosta. Kuivumistakaan ei muistaakseni tarvinnut sen kummemmin odotella. Lakan päällehän tosin laitoin paksun kerroksen Seche Viteä, joten sen kanssa ainakin toimii.


Olen ihan ihastunut siihen miltä tämä lakka näyttää kynsillä. Se on vaan niin suloinen! Tykkään siitä miten suurin osa glittereistä kuultaa vaaleanpunaisen pohjan läpi ja antaa näin lakkaukselle pehmeämmän ja suloisemman lopputuloksen, kuin jos glittereitä olisi vain vaaleanpunaisen pohjan päällä. Mitäs mieltä te olette? Tilasin Cupcakin siis Ninja Polish nettikaupasta. Tuon tekemäni tilauksen esittelinkin jo edellisessä postauksessa. Valitettavasti tällä hetkellä Cupcake näyttää kyllä olevan loppu varastosta niin kuin monet muutkin ihanuudet :(  Ninja Polishilla pystyy kyllä tilaamaan sähköpostiinsa viestin milloin haluamaansa lakkaa on taas myynnissä.


12 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen ja kaunis lakka kyllä.

  VastaaPoista
 2. Ihan superlutuinen (: Todellakin tulee semmoinen pehmeämpi, utuinen ja vähän unenomaisen söpö vaikutelma kun nuo glitterit on tuolla seassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unenomaisen söpö on hyvä kuvaus tälle lakalle! <3

   Poista
 3. Kateutuisin ellei tätä löytyisi jo kokoemastani:) Tosi suloinen lakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, naurattaa tuo "kateutuisin" sana :D ...Mutta siis kyllähän tämä on ihana!

   Poista
 4. Tosi suloinen lakka :) Ninja Polish muuten tuskin sijaitsee EU:ssa? (että mä oon hyvä muotoilemaan kysymyksiä :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa valitettavasti jenkkilässä sijaita :( Eli ensi vuonna on vähän hankalampaa sieltä sitten tilailla. Hemmetin tullirajat! :/

   Poista
 5. Ää ihana lakka, söpön värinen:)♥!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...