16.12.2012

Mini jouluarvonnan voittaja + muita juttuja

Mini jouluarvonta on nyt suoritettu ja Random.org arpoi 110 osallistujasta numeron 33, jonka kohdalta arvontalomakkeesta löytyi Lunalii :) Onneksi olkoon! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan...Te olitte laittaneet aivan ihania viestejä minulle arvontalomakkeen vapaaseen osioon, kiitos! ♥♥♥ Ette tiedäkään miten paljon hyvää mieltä sain niistä! Minulla oli tuon arvonnan julkaisupäivänä tosi kamala iltavuoro ja sain vielä kuulla, että seuraavan päivän vuoronikin vaihdettiin ja koko päivän suunnitelmat menivät siten uusiksi. Olin ihan maassa, mutta kun tauolla menin lukemaan arvontalomaketta tulin niin iloiseksi! Ihanaa joulua ja uuttavuotta teillekin ja kiitos kannustavista kommenteista blogistani!! :) Ootte ihan parhaita ♥ 

Voisinkin samalla tässä vastata joihinkin kysymyksiin mitä jotkut olivat kysyneet:

- Milloin aloitit tän lakkausharrastuksen ihan niinkuin "kunnolla", eli hankit enemmän tarvikkeita, leimasit kynnelle yms. ? 
Innostuin kunnolla kynsien laitosta oikeastaan samaan aikaan kun aloitin blogin kirjoittamisen, eli vuonna 2010. Silloin hankin ensimmäiset Konadit ja enemmän lakkoja :)
- Mistä nuo playboy puput on saatu?
Ostin puput muistaakseni vuoden 2010 kauneusmessuilta :)
-Voisitko tehdä kysymyspostauksen jossa kysytään kynsienlakkakuseen ja ylipäätänsä kynsiin liittyviä juttuja? 
Voisin :D Pistetäänpäs tälläinen vaikka tammikuulle tai vuodenvaihteen tienoille sitten.
- Ootkos nää yks niistä bloggaajista joiden mielestä oman blogin ensimmäiset postaukset on noloja tms? :D
Aika yllättävä ja hassu kysymys :D Mutta joo, onhan nuo ihan ensimmäiset postaukset aika huonoja, jos niitä nyt katsoo:D En ole niitä kuitenkaan poistanut, koska jostainhan se on kaikkien aloittettava... :p
- Onko sinulla omat kynnet vai geelikynnet? 
Omat kynnet ovat :) Mun pitikin osallustua siihen blogeissa äskettäin pyörineeseen "Naked Truth" haasteeseen, joten voisin tähän samaan syssyyn laittaa käsittelemättömän kuvan alastomista kynsistäni :D Otin kuvan heti lakkojen poistamisen jälkeen ennen mitään tasoittamisia tai rasvausta ym. Kuvan ottamishetkellä pikkurilli ja nimetön olivat vähän kärsineet ja niissä oli silk wrap paikat korjaamassa pieniä repeämiä :( 


Myös muuta ihanaa on tässä viime päivinä tapahtunut! Shiny Nail Art blogi sijoittui nimittäin Cisionin julkaisemassa Suomen top10 kynsi- ja meikkiblogilistauksessa kuudennelle sijalle!! :) Yllätyin kyllä kovasti tästä, mutta siis aivan mahtavaa ♥ Kiitos tästäkin teille ahkerille lukijoilleni, kaikille blogissani vierailleille ja blogiini linkanneille! Listan ensimmäiselle sijalle sijoittui Charming Nails blogi. Onneksi olkoon! :) Jos joku miettii mikä tuo Cision on, niin Cision siis mm. ylläpitää sivuillaan tietokantaa koko Suomen Medioista (sanomalehdistä, aikakausilehdistä, tv kanavista, radioista sekä blogeista). 

Tässä vielä Cisionin sivuilta selvennystä top10 blogien listauskriteereistä:

-Onko kyseessä blogi? Cisionin määritelmän mukaan blogin tunnistaa kolmen ominaisuuden perusteella: sen sisältö on käänteisessä kronologisessa järjestyksessä, sisältöä luovat yksilöt tai tunnistettavien yksilöiden joukko ja sisältö on käyttäjien kommentoitavissa. Jätämme toimituksellisen median kuten uutissivustojen blogit listauksen ulkopuolelle, sillä valtamedian vaikutus blogiin on selkeän suosiva.
Minkä maalainen blogi on? Cision määrittelee blogin kotimaaksi sen, missä sen kirjoittajan voidaan olettaa asuvan. Jotkut sivut käyttävät.fi-verkkotunnusta, toiset paikannetaan kielen perusteella.
Onko kyseessä top-blogi? Blogin sijoitukseen listauksessa vaikuttavat lukijoiden määrä ja blogiin tehtyjen viittausten todennäköisyys muualla verkossa (esimerkiksi hakukoneiden hakutuloksissa tai Twitterissä). Cisionin menetelmässä käytetään algoritmia, joka peilaa kolmea keskeistä mittaria websivustojen suosiota vertailtaessa: linkityksiä, kommenttien määrää ja päivitystiheyttä. Muuttujia painotetaan siten, että arviossa saadaan tasapaino sen hetkisen kävijäliikenteen ja blogin tulevan aseman vaikutuksen välillä. Arvioimme siis jokaisen vertailussa mukana olevan blogin nykyisen suosion ja todennäköisen suosion tulevaisuudessa. Bloggaajan ja lukijoiden välisen vuorovaikutuksen laajuutta arvioimme paitsi blogin kommenttien, myös blogin ulkopuolella kuten Twitterissä ja Facebookissa käydyn keskustelun perusteella. Kehitämme jatkuvasti sosiaalisen median tutkimusmenetelmiämme sekä arvoimme uusia mittareita ja tietolähteitä. Pyrimme mittauksissa mahdollisimman täsmälliseen lopputulokseen.


14 kommenttia:

 1. Kiva malli sulla kynsissä. Mä en ymmärrä miten voi olla itsellä niin vaikea viilata haluttuun ja yhtenevään muotoon kynnet....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kyllähän noita joutuu peilailemaan eri suunnista ja viilailemaan vähitellen, että saan ne mielestäni tarpeeksi hyvään muotoon :p Jotkut kynnet on vaikeampia, kun ne kaartuu epätasaisesti, eikä niitä saakaan joka kulmasta katsottuna täydellisiksi, mutta eipä se mitään haittaa...

   Poista
 2. Lunalii vie kaikki arvonnat! :D

  VastaaPoista
 3. huihui miten läheltä meni :D:D mut onnee sinne päi (:

  VastaaPoista
 4. Onnea voittajalle, vähäx sulla käy tuuri ;)

  VastaaPoista
 5. Lunaliilla on kyllä joku taika, kun se voittaa niin usein :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin näköjään on! :D Sillä on joku diili pukin kanssa ;) En ole kyllä yhtään seurannut noita arvontoja, niin en tiedä mitä kaikkea se on jo voittanut :D

   Poista
 6. Tää alkaa olla jo julmaa :D Kohta porukka suuttuu miuhun :D Saanko mä olla niin joulumielellä, että lahjoitan tän palkinnon jollekin toiselle? Oon just päivitellyt sitä, kuinka mulla liian iso kasa tarroja ja tää palkinto on melkeen pelkästään niitä :D Saisi joku muu suuremman hyödyn tästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! Mitä kaikkea ja missä kaikkialla oot jo voittanut? :D Mutta eikai se nyt sun vika ole jos käy hyvä tuuri? :) Voinhan mä tietty arpoa tän uudelleenkin, eipä siitä mitään vaivaa ole :) Tai jos haluut vain nuo glitterit ja puput, niin voin ne lähettää sulle ja arpoa nuo tarrat uudelleen? Pitäisi tänään sitten vaan suorittaa se arvonta, niin jos huomiseen mennessä saan osoitteet niin pitäisi ehtiä jouluksi kirjeet :)

   Poista
  2. Joo kuule älä edes kysy mitä oon voittanut :D Ihan liian monessa arvonnassa mun nimi on tullut esiin (usein onneks vaan lohdutuspalkinnossa mutta kuitenkin). Mua vaan kato alkaa jo pelottaa, että porukka on kauheen kade mun tuurista ja ei kohta haluu enää ees lukea mun blogia :D Nyyh.
   Vois kyllä tehdä niin, että otan noi glitterit ja tarrat voisi mennä jollekin toiselle, jos sä vaan haluat tai viitsit postittaa kahdelle ihmiselle..?

   Poista
  3. Haha :D Okei, no tehdään sitten niin. Nämä palkinnot kulkevat kätevästi kuoressa, niin eipä tuo kirjeiden lähettäminen paljoa vaivaa tai rahaa vaadi :) Laitappa mulle sitten maililla osoitetidot tulemaan, niin käyn huomenna aamulla viemässä glitterit postiin. Tarrat arvon iltapäivällä uudestaan. Ihan nyt heti en pysty kun olen töissä, köhöm :p

   Poista
  4. Kiva, laitoin sulle mailia! Toivottavasti tää korjaa yhtään mun mainetta palkontorohmuajana :D

   Poista
 7. Itsekin olen ihmetellyt että miten voi olla noin hyvä tuuri Lunaliilla. :D Onnea! Oot kyllä reilu kun haluat tarroista luopua. :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...