11.12.2012

JääleopardiTässä lakkauksessa pääsivät käyttöön Ninja Polishilta tilatut uutuudet. Ihastuin tähän Up Colors Azul Arco-Iris vaalean siniseen hololakkaan  ihan täysin! Se on vaan niin kaunis ja sopii mielestäni tähän hyiseen vuodenaikaan hyvin  Lakan käsittely sujui myöskin kuin unelma. Eli levittyi ilman ongelmia, joita hololakkojen kanssa usein kuitenkin on ja oli  myös todella peittävää. Melkein yksi kerros olisi riittänyt. Siis aivan täydellistä. Näitä lisää kiitos! :p


En kuitenkaan malttanut pitkään ihan pelkällä hololakalla olla ja täytyihän minun päästä uutta kuvaviivoitintanikin testaamaan. Valitsin siis DRK Nails Rule Ax2 viivaimesta kaksi kissamaista kuviota ja leimasin ne Fab Ur Nails Teal leimauslakalla. Eihän nuo kaikki kuviot ihan täydellisesti onnistuneet kärsimätön kun olin. Leimasin kuviot pehmeällä leimasimella, mutta silti välillä meinasin pyöräyttää leimasimen kynteen, vaikka paremmin pehmeän leimasimen kanssa toimii pelkkä painaminen. Pilkkuihin lisäilin vielä sinne tänne metallista China Glaze Poetic lakkaa nal art siveltimellä. Mun mielestä näistä tuli tosi kivat. Mitä mieltä olette? Ensimmäiset kuvat otettu pilvisellä säällä (yllätys, yllätys) ja niissä ei holoefekti tallentunut oikein, mutta alemmat kuvat otin lampunvalossa ja niistä näkee efektin vähän paremmin. Luonnonvalossa otetuissa kuvissa taas värisävyt ovat oikeammat kuin näissä alla olevissa.Olen tässä kovasti suunnitellut valoboxin tekemistä/ hankkimista. En ehdi millään ottamaan kaikista lakkauksista hyviä kuvia valoisaan aikaan. Tähän mennessä olen onneksi jotenkin onnistunut olemaan välillä kotona päivällä, mutta pelkään että tammikuussa se ei enää onnistu. Onneksi päivätkin kyllä pitenevät taas vähitellen. Mutta siis, te joilla on jo kyseinen kapistus käytössänne kuvausapuna, niin mistä kannattais hankkia tarvikkeet tähän? Ajattelin tuon boxin kyhätä ihan itse, mutta lamput täytyy jostain hankkia ja joku sopiva taustakangas. Mahdollisimman edullisesti tietenkin :p Ehdotuksia?

 Up Colors Azul Arco-Iris, China Glaze Poetic, Fab Ur Nails Teal Stamping Color
ja DRK Nails Rule Ax2 kuvaviivoitin

16 kommenttia:

 1. Nuo tassukynnet ovat supersöpöjä! :)

  VastaaPoista
 2. aaaww :3 tosi söpöt kynnet!:)

  VastaaPoista
 3. mä tein muutama viikko sitten ite valoboksin! :) ilkeasta tms halutun kokoinen pahvilaatikko, johon mattoveitsellä toiselta pitkältä sivulta iso pala pois, ts.niin että jää vain reunat. vanhasta tyynyliina leikkasin valkoista kangasta ja kiinnitin sen boksiin, sisälle laitoin paperia kun se heijastaa kangasta paremmin. lampuksi joku mahdollisimman kylmä (enerfiansäästälamppu) mulla on 3000K (päivänvalo on 2700Kja se on siis lämmin) kun se oli kylmin mikä mun jo vanhaan pöytälamppuun kävi, en viittinyt uutta kuitenkaan tinkimään takia ostaa. ihan hyvä sekin on, ei oo keltainen :) voishan toi parempikin olla, mut riittää mulle :3

  ihanat kynnet ! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, huikeeta! Juuri nuo "oikeanlaiset" lamput mua mietityttää eniten... Hyvä idea tuo vanha tyynyliina! Pitääkin katsoa mitä kaapista löytyy:p Kiitos vinkeistä :)

   Poista
 4. Ihanat, talviset söpöily-kynnet! Hieno väriyhdistelmä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talveenkin pitää saada jotain söpöä ;p Kiitos! :)

   Poista
 5. Ihanat kynnet!! :):)

  Mä tein kans valoboxin ite pahvilaatikosta suunnillee tollein niinku pieni tulitikkutyttökin. En muista nyt sitä lampun värijuttua mut pleomax oli merkiltään ja niitä myydään ainaki prismassa :) hyvin on toiminu! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   ...Pleomax, checked!:P Pistetty muistiin ja kiitos vinkistä :)

   Poista
 6. ihana blogi! ♥ liityin heti lukiaks. mun blogi: hymyilevatkynnet.blogspot.com
  jos haluut ni liity lukiaks. ois kiva!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa! :) Toivottavasti viihdyt jatkossakin. Söpöjä kynsiä sulla oli tuolla blogissasi :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...