4.12.2012

Ninja Polish tilaus


Tässä on ensimmäinen Ninja Polish sivustolle tekemäni tilaus :D Olipa muuten hyvä että tilasin, koska tosi herkkuja juttuja tuli kyllä hankittua! Paketistani löytyi kaksi Up Colorssin lakkaa, yksi suloinen Mari Moon lakka ja yksi DRK Nailsin Ruleri :)


Up Colors Balada! on flakielakka tummanviininpunaisella pohjalla. Tämä oli kyllä ehkä tilauksen pettymys, koska minun oli tarkoitus ostaa flakie, jossa on erivärisiä lastuja ja tämä vaikuttaa olevan aika tavallinen oranssi/kulta/keltainen flakie, jonka lastut vaihtavat sävyä katselukulman mukaan. Olen kyllä koittanut tätä vain kiekolle, että voin olla väärässäkin, mutta eivät ne lastujen eri värit ainakan kovin selkeästi erotu. Tilasinkohan vain vahingossa väärän lakan? En nimittäin ole enää varma mikä lakka minun oli tarkoitus tilata näistä Up Colorsseista. No ensi kerralla sitten. Idean Up Colors lakkojen hankkimiseen sain alunperin Papulta, jolla on näkynyt niitä monivärisiä flakielakkoja ihan käytössä :)


Up Colors  Azyl Arco-Iris on kaunis vaaleansininen scatter holo. Harmi kun tässä kuvassa holokimallus ei paljoa näy, mutta minulla onkin jo yksi lakkaus tällä tehtynä ja niissä kuvissa pitäisi lakan holomaisuus (< mikä sana :D) päästä paremmin sitten esiin. Tilasin tämän lakan ihan vain hetken mielijohteesta, kun ajattelin että voisi testata millaisia nämä Up Colorssin holot ovat ja voi kun oli hyvä että tilasin! Niin ihanan jäinen ja kimaltava tämä on ja sopii hyvin tähän vuodenaikaan :)


Mari Moon Cupcake. Voiko osuvampaa nimeä olla lakalle? ♥ Tykkään tästä ihan älyttömästi! En osaa edes kuvailla. Ihana, ihana, ihana! Täydellinen tyttösöpöily lakka. Tästä lisää omassa postauksessa kynsikuvien kanssa, mutta sen kyllä sanon että hyvälaatuinen ja helposti työstettäväkin tämä ihanuus on. Eli ei lopu hyvät puolet vain kauniiseen ulkokuoreen, hehe.


DRK Nails Rule Ax2 kuvaviivoittimessa (heh, mut eikai tota nyt voinut kuvalaataksi sanoa? :p) on seitsemän ihanan isoa ja hauskaa kuvioita. Miksi kukaan on edes alun perin ajatellut, että kuvalaattojen pitää olla pyöreitä? Tällänen muoto on paljon parempi. Saa hyvän otteen, eikä muut kuviot sotkeudu lakkaan kuin se mitä käyttää. Niin ja jos joku miettii niin nämä kuviot toimii ja riittää pidemmille ja leveämmillekin kynsille. Myös tämä oli siis nappiheräteostos :) Kivaa kun kerrankin käy näin päin. Yleensä jos ostan jotain kosmetiikkaa ilman "taustojen tutkimista" käy vähän huonommin :D Varmasti asioin Ninja Polishilla uudemmankin kerran. Harmi vain kun useasti lakat mitä haluasi näyttävät siellä olevan loppuvarastosta. Tämä on ilmeisesti aika yleistä näiden indiemerkkien kanssa :(


14 kommenttia:

 1. VOi vide, mä oon kans käynyt joskus kuolaamassa juuri samoja merkkejä... Mari Moonilla oli ihania duochromeja ja tuo Cupcake näyttää hyvältä myös. Up colorsilla oli joku kiva lastulakka, jota halajan. Ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, joo niitä duochromeja vois ensi kerralla hankkia :p

   Poista
 2. Beijo Na Boca! on ainakin semmonen, jossa flakiet on erivärisiä eivätkä vaihda väriään katselukulmasta riippuen.

  http://www.thepolishaholic.com/2012/03/up-colors-flakie-swatches.html

  Tuolla on ainakin hyviä swatcheja. Ite tein ostopäätöksen noiden perusteella enkä joutunut pettymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos linkistä! Täytyy ensi tilaukseen muistaa laittaa tuo Beijo Na Boca! :)

   Poista
 3. Hauska idea, että DRK-A:ta (ja varmaan muitakin DRK-laattoja) saa myös "suikaleina". Kätevää. Minä kyllä suosiolla tilasin kokonaan, on siinä nyt niiiiin ihania kuvioita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin kahden vaiheilla tilaanko ihan ison laatan heti vai vaan yhden viivoittimen. Päädyin sitten tähän kun halusin ensin kokeilla laatua ja ajattelin, että en kuitenkaan leimaile niin usein :p

   Poista
 4. Ai mitä namuja ja tosi veikeä tuo leimauslaatta, enpä ole ennen nähnyt:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :p Se on kyllä mun mielestä tosi hyvä :)

   Poista
 5. Toi viivoitinhan on ihan loistava! Pitää heti mennä katsomaan niitä tuolta, vaikka epäilenkin etten uskalla tilata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksi et uskaltais? :-o Tää mun viivotin on ainakin tosi hyvä :)

   Poista
  2. Mä pelkään lompakkoni puolesta :D Oon viimeaikoina haalinut niin paljon kaikkea kamaa, että olis hyvä pidättäytyä välillä.

   Poista
 6. Aah, haha :D No sit ymmärrän. Itseasiassa munki pitäis vähän pelätä ton omani puolesta :p

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...