21.12.2012

Snowfall


Ulkona vallitsevaa säätä mukaillen, tässä nyt tämä edellisessä postauksessa vilahtanut kaunokainen Sonnetarium Snowfall kynsillä, Deborah Lippmannin tumman harmaan Stormy Weather creme-lakan päällä. Stormy Weather levittyi nätisti ja peittävästi, kuten tämän hintaluokan lakalta saattoi odottaakin. Parilla kerroksella sai parhaimman lopputuloksen. Snowfallia tässä on noin yksi kerros, saatoin nimittäin ottaa välillä lakkaa lisää siveltimeen ja vähän levitellä glittereitä paremmin ym, mutta tavallaan yhdellä levityksellä glitterkerros on kynsiin saatu. Nämä minun Sonnetariumithan ovat pieniä 9ml pulloja ja niiden siveltimetkin ovat siis pienempiä kuin "normaali" kokoisissa lakoissa, joten siveltimeen ei välttämättä saanut kerralla sopivaa määrää lakkaa.


Snowfall sisältää siis monen erikokoisia valkoisia kuusikulmaisia glittereitä, ihan pikkuruisista monen millin läpimittaisiin. Valkoisten glittereiden lisäksi se sisältää pieniä läpikuultavia glittereitä, jotka kiiltävät valon osuessa niihin erivärisinä riippuen alla olevasta lakasta. Aluksi luulin, että kaikki nämä kimaltelevat glitterit ovat samanlaisia, mutta niitä onkin vähän erivärisinä kiiltäviä, eikä väri johdu pelkästään aluslakasta. Moni ulottoinen lakka tämä Snowfall siis :) Lopuksi testasin vielä miltä tämä lakkaus näyttäisi matattuna ja lisäsin kynsiin kerrokset essien matte about you mattalakkaa. Mitä pidätte? :)


Sonnetarium Snowfall, Deborah Lippmann Stormy Weather 
ja essie matte about you


* Sonnetarium Snowfall saatu Sonnetariumilta
  Deborah Lippmann Stormy Weather saatu Love It:lta

11 kommenttia:

 1. Tulee vähän mieleen avaruus näistä kynsistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avaruus? :D Heh, enpä tullut aikasemmin ajatelleeksi, mutta kyllähän nämä voisivat tähtitaivaaltakin vähän näyttää :)

   Poista
 2. Aivan ihanat! Niin lumoava tuo glitterlakka (:

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitoksia, mäkin tykkäsin näistä hirmuisesti ja sain kommentteja ihan tuntemattomiltakin ihmisiltä! :p

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...