29.5.2013

Kynsibloggaajien miitti 25.5



No niin, nyt kirjoitan oman versioni viime lauantain ikimuistoisesta illasta :) Monet miitissä olleet ovatkin jo tehneet siitä oman postauksensa, joten saatatte olla jo lukenut tästä päivästä muualta, mutta jos ette niin käykää ihmeessä kurkkaamassa muidenkin osallistujien postaukset! Järjestimme siis Suvin, Sinikilpikonnan ja Sissin kanssa kanssabloggaajillemme tämän tapahtuman Helsingin Hakaniemessä. Varmaan huomaattekin, että osassa kuvista on sinikilpikonnan vesileima ja häntä näistä hyvistä kuvista onkin kiittäminen, mutta ihan luvan kanssa niitä siis tässä postauksessa käytän. :) Järjestämisessä meitä auttelivat myös pääsponsorimme TradeTrackerin kaksi kaunista Lottaa, joista toisen voittekin bongata alla kaatamassa heidän tarjoamaansa Fresitaa alkumaljoihin. 


Tapahtumaan osallistui yhteensä 15 bloggaajaa. Lisäkseni mukana olivat siis blogit:

Ilta alkoi alkumaljoilla ja nopeilla esittelyillä. Sissi oli tehnyt jokaiselle omat laminoidut nimikyltit.  Jos en ole vielä maininnut, niin tuo kukkakuvio, joka toimi miittimme kuvituksena ja bannerina, on siis Sissin suunnittelema. Esittelyiden jälkeen siirryimme ruoan kimppuun ja jutustelmaan. Oli kiva saada kasvot kaikille blogeille, joista useita olen seurannut jo pitkään!




Suolaisista ruuista vastasimme suurimmaksi osaksi itse. Minä väsäsin quinoa-kesäkurpistasalaatin, Sissi kanasalaatin, Sinikilpikonna cocktailtikut ja Suvi kierreksit. Olimme myös saaneet luomuvehnäpatongit ja jyvävuokaleivät ruokasponsoriltamme Kakku & Leipä Keisarilta. Jyvävuokaleivät tulivat suloisissa puisissa tarjoiluvuoissa ja  sisältä ne olivat ihanan pehmoisia ja ilmavia, nams :p Suomalaisen Kakku & Leipä Keisarin tuotteet ovat kaikki käsintehtyjä ja heillä on myös laaja luomuvalikoima. Myöhemmin postauksessa esiintyvä kermakakku on ensimmäinen Eviran hyväksymä luomukakku Suomessa. :)


Kakku & Leipä Keisarin jyvävuokaleipä ja luomumaalaispatonki.


Olin tainut juuri nousta pöydästä hakemaan santsiannosta, kun Sinikilpikonna nappasi tuon yllä olevan kuvan :D Meillä oli tunnelmavalaistus "ruokailuhuoneessa", joka syntyi kynttilöilä ja varjostetuilla jalkalampuilla, mutta pari kertaa laitoimme valot päälle kuvaamista varten :p Suvi oli raahannut kannettavan ja kajarit mukaan, ja olimme tehneet miittiä varten oman soittolistan tunnelmaa nostamaan.  (Näköjään olen myös vallannut tavaroillani läppäripöydän, hups :p)



Nimikylttien lisäksi Sissi oli tehnyt vielä pari sponsorit esittelevää pöytäständiä. Laatikoston päällä oli esillä arvontapalkinnot ja Zoya Lovely -kevätkokoelman teline, josta vieraat saivat sitten lahjakassien yhteydessä valita yhden lakan omakseen :) Arvontapalkintoja meille sponsoroivat: Loveit.fi, NailCitykynsikauppa.com, Hyvinvoinnin tavaratalo, Adenina ja Lush. Itse voitin yhden kynsikaupan sponsoroimista Nfu Oh -lakoista. Esittelen arvontapalkinnon, goodie bagin sisällön ja muilta bloggaajilta kirppikseltä ostamani tuotteet myöhemmin omassa postauksessaan.




Ihanat Zoyat! Nämä kaikki kevään karkkilakat näyttävät niin syötävän suloisilta yhdessä! Arvaatkaa vaan ihastelinko niitä kotona ennen miittiin tuomista! En olisi millään halunnut luopua niistä, hehe :p Zoyan maahantuojan, NailCityn, sivuilta voi käydä tsekkaamassa Zoyan jälleenmyyjät ja heiltä voi myös tilata lakkoja sähköpostilla (15,50kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.



Jälkiruokapöytä! Suvi oli leipponut sitruunamuffineja mansikkakermavaahdolla (TradeTrackerin Lotat auttoivat kerman pursottamisessa :D) ja niin kuin tuolla aikaisemmin jo vähän mainitsinkin, olimme saaneet Kakku & Leipäkeisarilta kakkuja jälkiruoaksi. Tarjolla oli siis mansikkakermakakku ja juustokakku nimeltään Keisarin juustokakku. Juustokakun kuvaus kuuluu näin: Hasselpähkinäkakkupohja täytteenä sitruunalla maustettua tuorejuustokermaa ja päällä täyteläinen mangokiille. Oli kyllä hyvää! Kakku & Leipä Keisarin myyntipisteet löydät täältä.



Lahjakasseista saatujen tuotteiden ihmettelyn jälkeen miittaajat purkivat omat varastonsa esiin ja yhtäkkiä jokaisessa nurkassa oli pieni lakkakirppis"pöytä" pystyssä. Minäkin olin tuonut pari lakkaa mukaan. En saanut yhtään myytyä, mutta kivat vaihtarit tein E-S:n kanssa. Tulihan noita joitain juttua ostettuakin, hehe. Esittelen nämäkin siis myöhemmässä postauksessa. 



Parvekkeen pöytäkin oli yhdessä vaiheessa vuorattu lakoilla :D  Nämä taisivat kuulua Vanquishille. Sinini innostui lakkaamaan kyntensä Sinikilpikonnalta vaihdossa saadulla Zoya PixieDust Dahlia -lakalla :) Aika meni tosi nopeasti ja melkein heti kirppistelyn jälkeen pitikin alkaa jo siivoamaan paikkoja.

Miitti ei olisi onnistunut näin hyvin ilman sponsoreitamme, joten suuri kiitos heille!

Miitin virallisen osuuden päätyttyä osa meistä siirtyi jatkoille Namuun, josta TradeTrackerin Lauri oli varannut meille Vip-pöydän terassilta. Saavuttuamme paikalle meitä odotti lämpölampuilla lämmitetyssä pöydässä kuoharilasit ja sitten mm. tuo yksi 6litran vodkapullo :D Tarjoilija kävi illan mittaan huolehtimassa, että pöydässä oli riittävästi kaikkea ja kaatamassa meille juomia. Emme ihan tälläistä odottaneet, mutta oli ihan mahtavaa! Kiitos TradeTracker! Namusta minulla ei ole oikein onnistuneita otoksia, mutta Rakkaus Kynsiin -blogin miittipostauksessa on ainakin yksi kiva yhteiskuva, jos haluatte käydä kurkkaamassa. :)



Mielestäni päivä oli kaiken kaikkiaan onnistunut, vaikka en ihan kaikkien blogisiskojen kanssa ehtinytkään niin paljoa jutella kuin olisin halunnut. Toivottavasti ensi kerralla sitten! Olihan tuossa järkkäämisessä hommaakin, mutta olen niin tyytyväinen, että kaikki ne tunnit facebookissa (järkkääjien kanssa sumplimista), lähetetyt sähköpostit, postissa ravaamiset ja ostoksilla käynnit, olivat sen arvoisia!! Kiitos vielä kaikille osallistujille, TradeTrackerin Lotille ja Sinikilpikonnalle, Sissille ja Suville! 


10 kommenttia:

  1. Mahtista! Multa oli mennyt jotenkin ohi, että kakku oli luomua. Molemmat kakut olivat todella hyviä:) Ihana tapahtuma kaiken kaikkiaan<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne oli kyllä makoisia! :p ..Ja oli ihan mahtavaa! <3

      Poista
  2. Ihanaa, kun sulla on omiakin kuvia täällä, hieman vaihtelua ;) Kiitos paljon vielä järjestämisestä, todella hyvin olitte onnistuneet! Niin mukavia muistoja jäi, ja ihania uusia tuttavuuksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmitti kun en ehtinyt ottaa enempää kuvia kaiken sen häärämisen keskellä :D Ja hei kiitos! Ihanaa että tykkäsit! <3

      Poista
  3. Mahtavalle vaikutti teidän miitti

    VastaaPoista
  4. Kiitos vielä sinullekin tuosta järkkäämisestä, oli ihan mieletöntä päästä mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään :) Oli kiva tavata ja mahtavaa että ilta oli onnistunut sunkin mielestä! <3

      Poista
  5. Kiitokset myös multa vielä kerran, ja hauska lukea myös sun postaus miitistä! :) Tallennan sunk kuvista pari omiin kansioihini koneelle, jos et pane pahaksesi - kuvat on kyllä kivoja muistoja illasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään, kiitoksia seurasta! :D Tallenna ihmeessä! :) Tuolta Namusta mulla olis joitain kuvia lisääkin, hmmm.. pitäisköhän tehdä joku jaettu kansio? :D

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...