22.10.2013

Sokerisia syyssävyjä IsaDoralta


IsaDoran Sugar Crush tekstuurilakkojen sävyvälikoima on laajentunut 6:lla syksyiselle / talvisella uutuudella. Sain näistä maahantuojalta testiin kolme: Metal Crush, Wine Crush ja Chameleon Crush.* Muut uudet sävyt ovat Gold CrushEmerald Crush ja Black Crush. Ensimmäisessä kuvassa näkyy upean erikoinen Chameleon Crush: duocrhome + tekstuuri = ♥ !Katsokaa nyt niitä, eikö olekin nättejä?! Chameleon Crush on omaan silmään näistä erikoisin ja "siistein" sävy, sen upean duocrhome-efectin ansiosta. Lakka näyttäytyy siis katselukulmasta riippuen joltain vaaleanvihreän ja sinertävän liilan väliltä. Wine Crush taas  on upean tumma, ruskeahko, viininpunainen liilalla pohjalla ja sopii mielestäni hyvin talven juhliin ja esim. Halloween-lakkauksiin. Metal Crush on nimensä mukaisesti metallinen, mutta ei puhtaasti hopea, vaan vähän murrettu ja olen näkeväni siinä vähän lilahtavaa sävyä ♥. Metal Crushista löytyy myös kivasti vähän isompiakin glittereitä seasta verrattuna toisiin kahteen. Metal ja Wine peittävät hyvin kahdella kerroksella, Chameleonia saattaa tarvita kolme. Kaikki kuivuvat ihastuttavan nopeasti ja kestävät ainakin minun kynsilläni pitkään. Kuvat eivät taaskaan tee näille kimalteleville ihanuuksille oikeutta, vaan ne täytyisi nähdä livenä. Varsinkin Chameleon Crush oli vaikeasti kuvattava.Uudet sävyt ovat jo kaupoissa ja moni taitaa ne olla huomannutkin. Onkos jokin uusista sävyistä sytyttänyt? :) Itse haluaisin vielä ainakin tummanvihreän Emerald Crushin... :p


*Postauksen tuotteet saatu maahantuojalta

16 kommenttia:

 1. Tyylikkäitä sävyjä <3 Mutta kuvittelenko, vai näyttääkö Chameleon Crush paljon OPIn Alcatraz...Rocksilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlettaa, kun ei ollut mitään muistikuvaa millainan tuo OPI on. Onhan noissa jotain samantyylistä, mutta kuvista päätellen Alcatraz...Rocks on sinisempi ja siinä on enemmänkin moniväristä shimmeriä kun taas Chameleonissa on nimenomaan vihreää.

   Poista
 2. Mä haluaisin ehdottomasti ton Wine Crushin. Pitänee "juosta" hakemaan, koska se oranssi kesäsävy jäi saamatta :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Nämä Sugar Crushit taitavat olla kyllä tosi suosittuja, kun ne myydään loppuun kaupoista. Mutta voisiko olla että noita vanhempiakin sävyjä tulee vielä myyntiin?

   Poista
 3. Oi, oot saanut just ne kolme sävyä, jotka mää haluaisin :D Ei sais nyt ostaa mitään, mutta saa nähdä pystynkö vastustamaan Metal Crushia. Tosin nämäkin on Oulussa jo aika vähissä, niin voi jäädä väkisinkin saamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, Metal Crush on kyllä ihana, mutta ihan aina ei voi hankkia kaikkea :)

   Poista
 4. Ihanan inspiroiva blogi sulla. Täytyy koittaa panostaa kynsiin enemmän, tykkäisin Kyl laitella mut oon niin kärsimätön kuivumisen kanssa :D liityin lukijaks, liitythän säkin mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 ...Nämä sokerilat kuivuvat kyllä nopeasti! :p Ja muuten en mäkään jaksais odotella, jos ei olis pikakuivattavia päällyslakkoja. Ne on pelastanu mun kynsiharrastuksen. :)
   ...Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

   Poista
 5. Kauniita nämä kyllä ovat, ihanan syksyisiä.
  Käy katsomassa blogistani, olen postannut swatcheja myös Emeraldista ja Blackista :) - molemmat hurjan ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hienolta näyttivät kyllä Black ja Emeraldkin!! :-o

   Poista
 6. On kyllä upeita sävyjä! :)

  VastaaPoista
 7. Wine crush näyttää houkuttelevalta! :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...