31.10.2013

Zoya Carter


Zoya PixieDust Carter on aivan älyttömän kaunis ja kimaltava luonnossa, mutta valitettavasti yksi murheenkryyni kuvattaessa. :(  Carterissa on tummalla harmahtavan sinisellä pohjalla todella paljon pientä magentan pinkkiä glitterhilettä. Se kuivuu kauniiksi mattaiseksi kimaltavaksi tekstuuripinnaksi, jossa tuo pinkki glitteri on pääosassa. Näissä minun kuvissani kimallus ei välity oikein ja lakka näyttää liian siniseltä. Kynsillä lakkaa on muistaakseni kolme kerrosta. Yritin muokata kuvien sävyä oikeammiksi ja toivottavasti nämä vastaavat nyt vähän paremmin totuutta. Kuvissa Carter näyttää monien muiden tekstuurilakkojen tavoin myös röpelöisämmältä kuin livenä. Minun on pakko kyllä nyt todeta, että tämä kaunokainen teidän täytyy nähdä ihan kasvokkain! :)


Zoyan maahantuojana Suomessa toimii NailCity. Jälleenmyynjien listan löydät täältäLakkoja voi tilata myös suoraan NailCityltä sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50€ / kpl,  jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää. Kannattaa myös varmuuden vuoksi tiedustella etukäteen, onko lähin jälleenmyyjäsi ottanut uusimpia kausikokoelmia valikoimiinsa.

Niin tänäänhän se virallinen Halloween-päivä taitaa olla. Edellisessä postauksessa päivittelin sitä, että minulta ehti mennä Halloweenin juhliminen sivusuun, mutta ilmeni että käytännöt vaihtelevat sen verran paljon eri maissa ym. että olin panikoinut turhaan :D Olen ollut koko alkuviikon hirmuisen flunssan kourissa, enkä ole saanut oikein mitään aikaan. Ajattelin kuitenkin tässä kohta alkaa väsäämään jonkinnäköisiä Halloween-kynsiä. Toivottavasti ehtisin kuvata ja postata niistä teille huomenna, mutta viimeistään sitten viikonloppuna! :) Yves Rocherilla* on muuten aikas kiva Halloween-tarjous meneillään: su 3.11 saakka saa ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen ilmaiseksi! Täytyy myöntää että itse äsken sorruin ja tilasin pari joululahjaa (itselle myös tietty :p). Happy Halloween! ♥


*Lakka saatu blogin kautta,
 Affiliate-linkki merkitty tähdellä.

2 kommenttia:

 1. Mulla on Carteria varpaankynsillä:) Ei tuota kukaan muukaan ole saanut kunnolla kuvattua joten älä huoli:) Nätti lakka se on jokatapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska sattuma :D Hei, nyt mäkin haluun varpaisiin Carteria! :p
   ...Niin, kai muillakin on ollut vaikea kuvata tätä. Nostan kyllä hattua sille joka saa tän ihanuuden tallenettua kunnolla kameralle!

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...