23.10.2013

TT-gaalan ja messuviikonlopun kynnet


Sanomattakin oli selvää, että kynsien piti olla edustavassa kunnossa TradeTrackerin affiliate-gaalassa ja kauneusmessuilla ja mietinkin jokusen tovin mitä sitten kynsiini askartelisin. :p Tiesin että juhla-asuni tulisi olemaan musta kultaisilla asusteilla, mutta en halunnut jatkaa tuota mustaa teemaa kynsissäkin. En myöskään halunnut mitään liian monimutkaista, vaan suhteellisen yksinkertaista ja kuitenkin näyttävää / tyylikästä. Niin ja halusin päästä käyttämään jotakin uusista IsaDoran sokerilakoistani. Tässä sitten on tuon syvällisen harkinnan tulos. :D Tykkäsin kyllä kovasti ja koska teippailua tuli vain kahteen kynteen, olivat nämä suhteellisen vaivattomat tehdäkin. :)

Kuvissa reksvisiittana komeilee tuo upea Glitteriltä lainaan saatu kaulukoru, joka käytin TT-gaalassa.


Hmm, aloitetaanpas lakkauksen selostaminen pikkurillistä, johon tuli kaikessa yksinkertaisuudessa kaksi kerrosta IsaDoran Wine Crush tekstuurilakkaa ja pyöreä kultainen niitti*. Niitin kiinnitin Essien matte about you mattapäällyslakalla, jotta mahdollisesti yli pursuva lakka ei erottuisi mattaisesta sokeripinnasta. Muihin kynsiin tuli ensin pohjalle kaksi kerrosta kaunista kamelin ruskeaa Zoya Flynn:ä. Nimettömään laitoin välissä pikakuivattavaa Flynnin jälkeen ja sen kuivuttua teippasin kynsitepillä "ristikkokuvion" kynnen tyvestä lähtien. Lakkasin teippien päälle kaksi kerrosta Wine Crushia, niin että jätin teippien rajaaman "alimman kolmion" lakkamaatta. 

Keskisormeen ja peukaloon tuli liukuvärjäykset Wine Crushilla ja meikkisienellä töpötellen. En ole aikaisemmin kokeillut tehdä liukuvärjäystä  tekstuurilakalla creme-lakan päälle ja vähän jännitti tulisiko värien "yhdistymiskohta" sulautumaan nätisti yhteen, mutta kyllähän se suht ok meni. Lakkasin tosin kynnen alaosan Flynnin päälle, vielä mattalakalla, jolloin liukuma näytti minusta kivemmalta. Kuusikulmaiset niitit kiinnitin siis taas essie matte about you -lakalla. Etusormeen ei tullut muuta kuin pisaran muotoinen kultainen niitti kiinnitettynä päällyslakalla ja pikakuivattavaa päälle. Arvelinkin vähän, että niitit joiden päälle ei tullut päällyslakan suojaava kerrosta, saattaisivat irrota herkemmin ja niinhän minulta yksi keskisormen niitti irtosikin aika nopsaan kun en varonut :(


Mitäs pidätte? :) Wine Crush näyttäytyy näissä kuvissa vähän liian liilana. Edellisessä postauksessa sävy on oikeampi.

Tässä vielä gaalapäivän asu :)

Essie matte about you, IsaDora Sugar Crush Nails Wine Crush, Zoya Flynn,
kynsiteippiä ja erimuotoisia kultaisia niittejä.


*Kynsilakat saatu maahantuojilta, 
  pyöreät ja kuusikulmaiset niitit Adeninalta.

10 kommenttia:

 1. Tuo Flynn saa mut huokaamaan <3

  Tosi näyttävät kynnet - mulle tuli mielikuva jostain mystisestä keskiaikaisesta linnasta (älä kysy miksi! :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flynn on ihana :)
   ...Hahaa, no mutta saat nämä kuulostamaan tosi cooleilta :D

   Poista
 2. Tosi kivasti toimii teippaus tekstuurilakan kanssa! :) Täytyy joskus jaksaa näpertää ja kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, mun tekis mieli koko ajan vaan teippailla, kun keksin tuon tavan käyttää teksuureita koristelussa :D ...Eli kannattaa todella kokeilla!

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...