20.10.2013

TradeTracker Affiliate Awards 2013


Osallistuin viime perjantaina TradeTrackerin* gaalailtaan, jonka takia jäi kauneusmessuilla vierailu minulta sinä päivänä todella pikaiseksi. Seuraa minulle tapahtumassa pitivät ihanat kaunokaiset Suvi ja Sinini. ♥ Kiitos mahtavasta illasta / päivästä! Olisi vähän jännittänyt lähteä yksin gaalailemaan. Juhlapaikkana toimi G18 Helsingin keskustassa ja puitteet olivat hienot. :) Tilaisuudessa palkittiin vuoden aikana ansioituneita julkaisijoita ja mainostajia ja tapahtuman vieraina oli sekä bloggaajia, että yhteistyökumppaneita.

Bubbleroomin edustaja esitteli meille mm. heidän uutta mallistoaan MAKE WAY :tä.*

Tapahtuma alkoi jo kahdelta päivällä ja saavuimmekin paikalle vähän myöhässä messuista johtuen. :D Meille "lyötiin" nopeasti juomat käteen ja kehottettiin siirtymään juhlasaliin. Pari esiintyjää jäi meiltä sivusuun, mutta ehdimme kuitenkin kuulemaan osan bloggaajille suunnatusta virallisesta ohjelmasta. Paikalla oli myös jonkin verran messuhenkistä tuotteiden esittelyä. Saimme näiltä pisteiltä myös mukaan joitain tuotteita tutustumista varten, mikä on aina mukavaa. :)

Kuvan edustalla esittelyssä kotimaista muovimuotoilua Plastexilta.* 


Oli kiva päästä juttelemaan paikalla olleiden bloggaajien kanssa. Tämä kuvan Sininistä ja musta on iloisen neitokaisen, Laran ottama. ♥ Kiitos kuvasta ja kärsivällisyydestä (me ei oltu mitään kaikkein helpoimpia kuvattavia, haha)! :D

Minulla oli pari viikkoa Canonilta testissä minijärkkäri EOS M ja nämä kuvat onkin otettu sillä ja mukavasti laukkuun mahtuvalla EF-M 22mm f/2 STM -objektiivilla. Olen hankkimassa uutta kameraa (joka on kamalan vaikea operaatio!) ja oli kiva päästä testaamaan millainen EOS M on käytössä. Innostuinkin / innostuttiin "vähän" kuvailemaan ja tästä postauksesta tulikin aika kuvarikas. :p Kamerasta lisää vielä myöhemmin.
Ruoka ja juomatarjoilut oli hyvin järjestetty, tottakai. Oih, nuo salaatit, nums! :p Lämpimästä ruuasta unohtu ottaa kuvat, heh.  Laitila tarjosi avokätisesti mm. makoisaa mansikkaskumppaa ja omenasiideriä, joita en ollut vielä aikaisemmin maistanutkaan. Hyvää oli! :D Esittelypisteiltä löytyi kaikenlaista painonhallintatuotteista kodinsisustukseen. Olen kyllä halunnutkin testata Glucomannan* kuitukapseleita, vaikka vähän skeptinen olenkin. Musta kuitenkin kuulostaa hyvältä, että saan helposti lisää kuitua ruokavalioon ja vatsan toimintaa auttamaan, jos se vielä pitää näläntunteen poissa pitkinä koulupäivinä, niin se on vain plussaa :D


Suloiset pöllöt edustamassa maanläheistä Weranna's* sisustusputiikkia. :)
Näyttävät korut alla kuuluvat Savanni.com:in valikoimaan (plussaa ilmaisesta toimituksesta!).Ifolorilla* on tällä hetkellä vähintään -10 %  kaikista tuotteista 29.10 asti! Minä aion ainakin tilata ja koota itselleni sellaisen "kynsikuvakirjan" (Suvista inspiroituneena). Iih, on se varmasti jotenkin hienoa, että näkee tekemänsä lakkaukset painettuna konkreettisesti paperille ja pääsee hypistelemään sivuja ym. Ehkä jotain joululahjajokin voisi tuolta hankkia, jos ehdin miettimään millaisia...


Kahvia, kakkua ja hyvin pukeutuneita miehiä. :D Kyllä kelpasi!Sininille kiitokset tästä ja postauksen ensimmäisestä kuvasta. ♥ Mietin tosi pitkään ja hartaasti mitä pistän päälle :D Suurimpana ongelmana oli sopivan jakun / yläosan löytäminen. En halunnut tavallista pitkää jakkutakkia vaan nimenomaan lyhyemmän ja kevyemmän version. Lopulta löysin Citycenterin Vero Modasta viimeisen yksilön tuosta takista! Huh, onneksi se oli sopivaa kokoa. Nämä oli ilmeisti myyty loppuun aika vauhdilla, enkä yhtään ihmettele... Kaulakorun, käsikorun ja korvikset sain lainaan Glitteristä. Ihastuin kyllä tuohon näyttävään kaulakoruun palavasti ja voipi olla että se jää pysyvästi kokoelmaan. :)Ilta jatkui DJ Suvi B:n tahdittamana. Myös ilmeisesti vielä aika tuore artisti, Bruno, nostatti tunnelmaa esityksellään illan aikana. Yhdentoista aikoihin siirryimme mukavasti bussikuljetuksella yökerho Bläkiin (koska olishan se nyt ollut pitkä matka kävellä koroilla :p).

...Ja joo, tiedän että minulla ei ole itse palkintojenjaosta yhtään kuvaa. :D Erika C kuitenkin voitti TradeTrackerin vuoden bloggaaja palkinnon. :)^ Kuvassa Sinini Bläkissä. "Mennään hei nopee tonne ylös kuvaa, ku siellä ei oo vielä ketään" :D Bläkistä oli muuten hienot näkymät Helsingin kattojen ylle. :)

Tämä on nyt vähän spoileri, kun en ole vielä julkkaissut juhla- ja messuviikonlopun kynsiä, mutta  hei kynsiyhteiskuva! Tuossa vaiheessa yksi niittikoriste oli kyllä jo irronnut mun kynsistä päivän tohinoissa. :( Oikeasti käsilaukun kaivaminen on vaarallista lakkauksille! :D


Ilta oli kaiken kaikkiaan onnistunut ja mieleenpainuva! Kiitos vielä TradeTrackerille kutsusta ja Suville ja Sininille, hyvästä seurasta. :) Esittelen vielä lahjakassista saatuja tuotteita vähän myöhemmin.

*Affiliate-linkki

14 kommenttia:

 1. Olipas mukava päästä edes tätä kautta gaalaan ;)

  VastaaPoista
 2. Harmi että ite en päässy koska olin messuilla tuolloin. Kivasti olet kirjottanut kuitenkin mitä siellä oli. Oot muuten ollut tosi nättinä :) Ketäs nämä miehet oikein olivat? Tuskin ainakaan bloggaajia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten! Annoinkin järjestäjille vähän palautetta juhlien ajankohdasta ja sanoivat, että ensi vuonna katsovat päivän paremmin.
   Kiitos! <3 ..Hahhaha :D TradTrackerin ja yhteistyökumppaneiden edustajia taisivat olla :)

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus, vaikuttaa ihan hauskalta illalta vai pitäisikö sanoa päivältä. Hienot on kynnetkin! :)

  VastaaPoista
 4. Oi kun olitte nätteinä siellä kaikki! :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos itsellesi mitä mainioimmasta illasta ja päivästä! ^__^

  VastaaPoista
 6. Äääää te ootte kauniina. <3 Ja tsiisus noi Sinin kengät, mä katoin eka että mekko on vähän liian tyttömäinen mun makuun mutta sehän sopii ihan täydellisesti noihin kenkiin, en mä tiennyt että Sini haki mekolla tuollaista lookkia!

  Hyvä kun muistutit Ifolorista, mulla tuli mun kirjani just ja kaippa siitä vois postatakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 :) Munki mielestä Sinin asu oli ihan mahtava!!!

   ...Oleppa hyvä! :D mun pitäis vielä tilata oma...

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...