3.11.2013

Suloisemmat Halloween-kynnet


Huh, tämä flunssa alkaa vähitellen viemään loputkin voimani. Luulin että olin päässyt jo pahimman  yli, mutta eilen oli taas kuumeilupäivä :'( Pidemmittä puheitta esittelen siis tämän vuoden Halloween-lakkauksen. 

Ei ollut kauheasti energiaa suunnitella mitään maata mullistavaa, joten onneksi olin tilannut Adeninalta söpön Halloween-siirtokuvasetin*. Yhdistin siirtokuvat Zoyan Cashmeres -kokoelman suklaanruskean Louisen* ja pirteän oranssin Color Club You Got Soul-arin kanssa. You Got Soul-ar toimi nimettömässä lakkauksen väripillkuna, kun taas muut kynnet saivat ylleen suklaisen sävytteen. Halusin vähän syvyyttä ruskeisiin ja kynsiin, joten töpöttelin niihin vähän kamelinruskeaa Zoya Flynniä meikkisienellä. Pelkäsin myös että siirtokuvien mustat kuvioit eivät erottuisi tarpeeksi tummasta taustasta, ja Flynnillä sain vähän vaalennettua sitä. Louise oli käytettävyydeltään perus Zoya-laatua. Se levittyi helposti, peitti hyvin ja kuivui nopsaan (kynsillä kaksi kerrosta). Kimaltavaa You Got Soul-aria tarvitsi kolme kerrosta.

Pikkurillin kynteen kiinnitin siirtokuvan sijasta pyöreän oranssin niitin (myös Adeninalta) ja mattasin sen essie matte about you* mattapäällyslakalla. Lopuksi tein vielä tavallisella päällyslakka pieniä kiiltäviä "koukeroita" sen päälle :p Myös etusormeen tuli mattapäällyslakkaa. En osannut päättää mattaanko oranssin kissakynnen myös, joten kokeilin molempia versioita. :D Postauksen kahdessa ensimmäisessä kuvassa kynsi on kiiltävällä päällyslakalla ja kolmannessa taas mattana. Mitäs pidätte? Nyt tämä painuu takaisin sängynpohjalle. No okei, menen oikeasti sohvalle kuuman teemukin kanssa katsomaan uutta lempi "flunssanpiristys sarjaani" eli Parks and Recreationia :P ...Postauksen kirjoitusvirheet ja mahdollisen sekavuuden pistän flunssan piikkiin.

Essie matte about you, Zoya Louise, Zoya Flynn, Color Club You Got Soul-ar,
siirtokuvia/ water decaleita ja pyöreitä niittejä.


*Essie ja Zoya-lakat, siirtokuvat ja niitit saatu blogin kautta.

5 kommenttia:

 1. Ihania nuo siirtokuvat <3! ja toi tummempi zoya , rakkautta :)!

  VastaaPoista
 2. Tykkään ihan possuna:) Ihanat on!

  VastaaPoista
 3. IHANAT!!!!! <3

  Ja taaaaaas tuolla vilahti tuo Flynn mua kiusaamassa... *tahtoooo*

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...