11.11.2013

Metsästäjän kukatVähän kukkia pimeyden keskelle. Tässä lakkauksessa on pohjana kaksi helppoa kerrosta, kaunista metsänvihreää, Zoya Hunter -lakkaa*. Nämä Zoyan syyskokoelman lakat eivät kyllä lakkaa ihastuttamasta! Todella kaunis tumma ja hiukan murrettu vihreä sävy. Ainakin omaa silmää miellyttää. :) 

Zoya Hunter

Koristelin Hunter-lakan Adeninalta saaduilla ruususiirtokuvilla (kai nuo ovat ruusuja?) ja kimaltavilla vaaleankeltaisilla "koukeroilla". Koukerot ja satunnaiset pilkut tein keltaisella Zoya Piafilla, ohutta nail art -sivellintä apuna käyttäen. Piaf taas on tämän vuoden kevätkokoelmasta, jonka ostin turvaan kauneusmessuilta. Oli tarkoitus laittaa kaikkien kukkien keskelle pienet pilkut Piaffilla, mutta se näköjään vähän unohtui, heh... Lopuksi kaiken päälle kerrokset Inm Out the Door pikakuivattavaa päällyslakkaa ja tämä aikas helposti toteutettava lakkaus oli siinä. :) 

...Pitää muuten muistaa hankkia lisää jotain hyvää pikakuivattavaa jostain. Alkaa olla kaikki Seche Vite varastotkin käytetty loppuun. Mitkä muuten ovat teidän luottopikakuivattajanne ja mistä ne hankitte? :)
Zoya Piaf, Zoya Hunter ja siirtokuvia / kynsitatuointeja


*Hunter saatu NailCityltä, siistokuvat Adeninalta

12 kommenttia:

 1. Yleensä omaa silmää miellyttää lähinnä raikas ja rapsakka omenanvihreä, mutta tämä Zoyan kyllä pääsi yllättämään! Täytyy ehkä tämän innoittamana lisätä Tallinnanreissun ostoslistalle vielä joku itselle erilainen vihreä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoyan sävyvalikoimasta löytyy useinkin näitä "yllättäjiä". :) Itsehän tosin tykkään melkein vihreästä kuin vihreästä. :D

   Poista
 2. Aivan ihanat! Nuo ruusut on upeita!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet nämä (: Oma luottopikakuivattajani on tuttu ja turvallinen Seche Vite, jota täytyy tänne Joensuuhun aina hamsteroida tuolta etelästä Kicksistä :D Reissuillani tuon pullon tai pari mukanani tai pyydän vanhempia tuomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Mäkin olen monesti ostanut Seche Viteä Kicksistä, vaikka yritänkin yleensä varautua ajoissa ja tilata halvemmalla ulkomailta. :p Ainakin ennen kun tuo tulliraja alennettiin 22 €:n tein aina niin, mutta nyt jos paketti jää tulliin ei vältäämättä paljoa säästäkään :(

   Poista
 4. Oih todella hienot kynnet! Itse käytän pikakuivattajana Essien good to go:ta, mutta en tiedä kuinka hyvä se on verrattuna muihin pikakuivattajiin sillä se on ainut mitä olen kokeillut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   En muista testanneeni Essien good to go:ta, joten en myöskään osaa sanoa tuohon. Hmm, olisikin mielenkiintoista testata välillä essietä :)

   Poista
 5. I really like the colors you choose... beautiful mani!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...