24.12.2013

Jouluinen päivä UllanlinnassaJoulutunnelman nostattaminen alkoi tänä vuonna jo lokakuussa. Kävin Sonian kaverina PR-toimisto Hill+Knowltonin pikkujouluissa ja koska tapahtuma oli hyvin jouluinen ajattelin, että nämä kuvat sopisivat tähän aika kivasti (ja myös koska en ole aikasemmin ehtinyt postausta tästä pyöräyttää, niin olisi vähän niin kuin viimeinen hetki, heh). Paikalle meidät toivotti tervetulleiksi, erittäin upeaan kattohuoneistoon Helsingin Ullanlinnassa, kukas muukaan kuin punaiseen pukeutunut joulupukki. :D Saimme pehmoiset tossut jalkaamme ja lähdimme katselemaan mitä kaikkea mielenkiintoista ja jouluista asunnon eri huoneista löytyikään. Elegia Day Spa oli edustamassa asunnon aikas upeassa ja kylpylämäisessä kylpyhuoneessa "huokaus". Hoitojen lisäksi he esittelivät Dermalogican ja Ytsaran Spa -tuotteita.Huomatkaa söpöt sienien näköiset yrttinyytit, hih :) Niitä käytetään Elegian thaimaalaisissa hierontahoidoissa. Olisi kyllä kiva päästä rentoutumaan yrttien tuoksuiseen hierontaan.Seiniltä ja pöydiltä löytyi Ifolorin* kuvatuotteita :)

Joulupukki rakas, voisitko toteuttaa tämän yhden ihan "vaatimattoman" viime hetken lahjatoiveen? :p Ihastuin siis ihan pikkuisen tuohon, ei niin pikkuiseen LG:n HD-kuvanvälittimeen. Sen verran että en edes uskaltanut ottaa selvää mikä malli tai varsinkaan minkä hintainen yksilö oli kyseessä...  

Yhdellä pöydällä oli kaunis Laura Ashleyn kattaus. Huokailen taas. Joulukakku! Mäkin haluan joulukakun, aivan ihastuttava! ♥ Confetin edustuspöytä oli muutenkin aikas makoisa. Tähtipiparimuffinit olivat suussasulavia. :P


Fiskars esitteli uutta Kitchen Garden -pöytäpuutarhamalliaan. Tuollainen olisi kyllä kätevä kaupunkikotiin. Suurin syy miksi tulee ostettua yrttejä niin harvoin on juurikin se kun niiden säilymisikä on niin lyhyt! Omistaako kukaan tälläistä vekotinta? Onko se niin kätevä miltä kuulostaa?  

Lopuksi pakollinen ruokakuva, nums! Tänäänkin onneksi pääsee syömään navan täydeltä ihania herkkuja! :D


Yhdet kynnet on tarkoitus postata vielä tänään ennen rauhoittumista aaton viettoon. "Virallisten" joulukynsien väkertely on vielä vaiheessa, mutta on kyllä suunnittelmissa laittaa kynnetkin juhlakuntoon! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...