15.12.2013

Glitteristä joulufiilistä


Tämänkertaiset punaiset glitterkärjet saivat seurakseen valkoisten pyörylöiden kolmion mallisen rivistön. Halusin kynsilleni jotakin jouluisen sävyistä ja valitsin uusista Viva la Divan kimaltelevista glittereistä punaisen Starlight Express -lakan.* Punainen yhdistettynä valkoiseen on aika perinteinen jouluinen väriyhdistelmä ja päätin rajata glitterkärjet pyöreillä (ei kimaltavilla) irtoglittereillä. Tämä toi mielestäni kivaa kontrastia lakkaukseen. Irtoglitterit kiinnitin paikalleen tavallisella kirkkaalla päällyslakalla. Kynsien pohjavärin valinnassa päädyin turvautumaan taas neutraaliin kamelinruskeaan Zoya Flynniin. :)

Lakkaus on mielestäni "jouluhtava", mutta ei vielä ihan silmiinpistävän jouluinen.  Värejä vaihtelemalla tämä koristelutyyli taipuu moneen ja on yksinkertainen tehdä vähillä tarvikkeilla. :)


Pelkät glitterkärjetkin olivat minusta nätit. Ehdin viime hetkellä tajuta ottaa kuvan myös kynsienteon välivaiheesta, ennen kuin olin ehtinyt kiinnittää kaikkiin kynsiin valkoiset glitterkolmiot. Ajattelin että olisi kiva, että näkisitte kynnet myös pelkillä punaisilla glittereillä ja eron valmiiseen lakkaukseen?Mitä pidätte lakkauksesta? Kaikista kolmioista ei tullut ihan saman muotoisia, mutta tykkäsin itse kyllä näistä. :) ...Muistakaahan myös osallistua jouluarvontaan, joka sulkeutuu huomenna maantaina klo 18.00.

*Kynsilakat saatu blogin kautta.

10 kommenttia:

 1. Musta tuo Flynn on jotenkin häiritsevän tumma tuollaiseen lakkaukseen, mutta muuten kyllä tosi ihanat kynnet, tuo Viva la Divan lakka näyttää tosi kivalta : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jokaisella on oma makunsa, mä taas tykkäsin tästä väriyhdistelmästä. :) Kuvissa taitaa myös mun ihonväri näyttää vielä entistäkin vaaleammalta kuin luonnossa. Sekin saattaa vaikuttaa...

   Poista
 2. Ooh, onnistuneet kyllä! Ja nuo valkoiset pallurat sopivat kyllä hyvin lopputulokseen (:

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Tulee jotenki piparit mieleen tosta lakkauksesta, nams! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, totta! Mitenköhän mulle ei tullut mieleen ennen kuin mainitsit :D

   Poista
 4. Flynn menee ostoslistalle.... ja ihanat kynnet jälleen kerran. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :)
   Olen kyllä huomannut että Flynn on tosi monikäyttöinen lakka. Harvemmin käytän yhtä lakkaa edes sitä kahta kertaa, mutta tätä olen käyttänyt jo muistaakseni neljässä eri koristelussa ja varmasti lisää vielä tulossa... :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...