6.12.2013

Viva la Diva Stairway to Heaven glitterlakat


Viva la Divan Stairway to Heaven -kokoelma on saanut ispiraationsa Hong Kongin pilvenpiirtäjien heijastamista valoista ja yöelämästä. "The sparkling look has been inspired by the light reflected from the skyscrapers of Hong Kong's party-time night sky." Minulle tarjoutui tilaisuus testata joitain kokoelmaan kuuluvia tuotteita, joten tietenkin ilmoitin kiinnostukseni kokoelmassa julkaistuihin kahdeksaan kimaltelevaan glitterlakkaan. Stairway to Heaven -kokoelmaan kuuluu kynsilakkojen lisäksi näyttävän sävyiset huulipunat, glitteriset eyelinerit ja huulikiillot, CC-voide ja kolme erilaista meikkipalettia. Kahdeksesta kokoelman lakakasta viisi on niin sanottuja "toppereita", eli glitterlakkoja läpikuultavalla pohjalla, joita on tarkoitus kerrostaa toisen värilakan päälle. Näillä ei siis saa peittävää tulosta yksinään tai ainakin se vaatisi älyttömän monta kerrostaa lakkaa, eikä se ole tarkoituskaan. Tälläisillä lakoilla saa tuunattua esim. eilisestä lakkauksesta yhdellä kerroksella kuin uuden lakkauksen ja nämä toimivat todella kivasti myös erilaisissa koristeluissa. Minä ainakin tykkään kovasti käyttää glittereitä liukuvasti kynnen kärjissä ja muunlaisissa yksinkertaisissa koristeluissa. 

Kahdeksasta lakasta kolme on värillisen pohjan omaavia glittereitä: sininen Moonlight Lady, vihreä Explosion ja liila Fireworks pinkillä glittereillä (mistä nuo nimet on oikein revitty, haha?). Nämäkin ovat todella upeita vaikka eivät ehkä niin monikäyttöisiä kuin topperit. Värillisen pohjan omaavat glitterlakat tuovat lakkaukseen kuitenkin sellaista omanlaista syvyyttä, jota ei pelkällä glitterkerroksella toisen lakan päällä saa. Vihreä Explosion on oikein täydellinen joulunvihreä ja Fireworks on vaan älyttömän upea! :D Sininen Moonlight Lady ei suostunut näyttäytymään swatch-tikkukuvissa oikean sävyisenä vaan jostain syystä se näyttää liian sinivihreältä. Ylemmissä pullokuvissa lakan sävy on oikeampi.

Stairway to Heaven -kynsilakat yllättivät minut kyllä positiivisesti. En nimittäin odottonut esim. neliönmuotoisia kultaisia glittereitä sisältävää topperia, kuten A Million tai Big Bangin tapaista erikoisempaa mustapunaista kuorrutetta. Infinityn glitterien monisävyinen kimaltalu ei välity kuvista kaikessa hienoudessaan, mutta se on kyllä aikas upea! :) Esitteen mukaan lakkojen hinta on 6,10€ (9ml). En ole vähään aikaan käynyt itse Kicksissä, joten en ole voinut varmistaa asiaa. Onko joku katsonut Viva la Diva lakkojen hintoja lähiaikoina?

Kuvissa peittäviä värillisen pohjan omaavia lakkoja 3 kerrosta, toppereita 2 kerrosta, ei päällyslakkaa:Tässä viimeisessä kuvassa kaikkia lakkoja on vain yksi kerros. Halusin näyttää miten glittereitä voi kerrostaa, mutta en älynnyt tarkastaa onnisuivatko kuvat kunnolla ennen kuin lakkasin niitä toiset kerrokset. Anteeksi siis viimeisen swatch-kuvan huonompi laatu...
*Tuotteet saatu blogin kautta.

19 kommenttia:

 1. Infinity näyttää upealle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on!!! <3 Livenä se on ihan mahtava. Täydellinen esim. uudenvuodenbileisiin ;)

   Poista
 2. Oooooh! Onko näitä milloon saatavilla Kicksistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elin siinä olettamuksessa, että nämä ovat jo myynnissä. :/ Mutta nyt kun kysyit tajusin, että eihän sitä missään vaiheessa minulle mainittu, enkä ole tosiaan itse käynyt Kicksissä katsomassa...

   Lähetin maahantuojalle sähköpostilla kyselyä asiasta, mutta saa nyt sitten nähdä millon vastaavat, kun on viikonloppukin vielä edessä tässä... Heti kun saan vastauksen, tulen päivittämään tiedon tähän kommentteihin!

   Poista
  2. Sain vastauksen maahantuojalta ja kuulemma kaikkien tämän kokoelman tuotteiden pitäisi olla jo myynnissä. :)

   Poista
 3. Nättejä lakkoja, glitteriharakkaa vähän täällä vaikkei ne usein kynsille asti päädykään. ;) Tuo Puna-musta BiG Bang kiinnostaa jos tosiaan hile punainen, ei pinkki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pistit pahan. :D Musta tuntuu että se on vähän katsojan silmissä...
   Itse kuvailisin niitä ehkä jotenkin "pinkkiin taittavaksi" punaiseksi, mutta mun mielestä esim. nyt jotkin "punaiset" on selvästi oransseja kun muiden mielestä ne on vaan punaisia. :D Tiedä sitten näistä, mutta ei ne glitterit musta nyt ihan puhtaan joulunpunaisia ole...

   Poista
 4. Yksi harvoja positiivisia asioita talvikaudessa on hilelakkojen kausi :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! :D ...Hilelakka on hassu sana. Piti ihan vähän aikaa miettiä :D

   Poista
 5. Onpas ihania! Täytyyki muistaa nämä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ainakin tsekkaamaan nämä ^_^

   Poista
 6. Viikko sitten kävin Kicksissä (Espoossa) ja sillon kurkkasin myös Viva la Divat. Lakat maksoi sen 6,10€ kuten mainitsitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyvä, kiitos varmistuksesta!
   ..mä vaan muistelin, että ne olis ennen ollut viiden euron luokkaa, mutta kai hinta on sitten noussut.

   Poista
 7. Oiiiijjj, aivan ihania lakkoja! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihania, varsinki tuo Big Bang ;p

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...