19.5.2014

Omenaa ja aurinkoa


Kesäisen lämmin ja aurinkoinen ilma ja kimaltavan vihreä Zoya Apple, ah! Mikäs sen parempi yhdistelmä (varsinkin kun otetaan lukuun mukaan myös parin koulupäivän ja palautuksen jälkeen pulkassa olevat kevään opiskelut :p)? Jep, tästä on hyvä jatkaa taas tiiviimmin blogin parissa ja kyllä vähän siellä auringossakin. ;)

Olen pitänyt kynsimallia nyt lyhyenä kasvattaessani pois huonokuntoisia ja kärsineitä "stressikynsiä" ja muutenkin vaihtelun vuoksi. Olin niin tottunut pidempiin mantelin muotoisiin kynsiini, että tuntui siltä että en osaa olla ilman niitä, mutta nopeasti aloin tykkäämään näistäkin. ^_^

Ihanaisesti kimalteleva pirteä omenanvihreä Zoya Apple vei tämän vihreiden rakastajan sydämen ensi silmäyksellä. Apple on Zoyan muutaman vuoden takaisesta Sunshine-kesäkokoelmasta ja nyt se päätyi vihdoinkin hellään ja ihailevaan huomaani maaliskuisesta kynsimiitistä. Lakkaa on kynsillä kolme helppoa kerrosta ja pysyvyys todella hyvä. Ei ole nimittäin ollut oikein aikaa vaihtaa lakkauksia, mutta sain silti kehuja huolitelluista kynsistäni kuuden päivän käytön jälkeen, haha. :DMiittiläisille Zoyat lahjoitti NailCity, joka toimii Zoyan maahantuojana Suomessa. Jälleenmyynjien listan löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös suoraan NailCityltä sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50€ / kpl.

8 kommenttia:

 1. Täydellinen omppu ihana! Itseltä on mennyt tällainen Zoyan herkku ihan ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apple on täydellinen! ♥ Mulla oli ollut tää toivelistalla jo viakka kuinka kauan :p

   Poista
 2. Can it be prettier than this? This polish won my heart instantly! Gorgeous swatch!

  VastaaPoista
 3. Yleensä en vihreille syty mutta tää on ihana :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...