6.5.2014

Pääsiäisen paluu?


No niin, löysin vihdoinkin aikaa ja aivoja rustata näiden kynsikuvien kaveriksi jotain tekstiäkin! :D Nyt siis ensimmäinen postaus lyhyemmänmallisilla kynsillä kuin mihin blogissa on yleensä totuttu. Arvaatteko mikä lakkaus tämä on? :p ....Tässähän nimittäin ovat mun vappukynnet! Hämäävästi naamioin ne vain pääsiäiskynsiksi tällä kertaa, hehe.

No oikeastihan tämä ei ollut tietoinen päätös. Tuli vähän kiire koristeluiden kanssa, kun väsyneenä vappuaatonaattona töpöttelin kevään kauniilla Zoya Hudson ja Dillon -lakoilla liukuvärjäykset kynsiin. Aattona päätin sitten lisätä niihin vähän väriä ja valitsin mielestäni sävyihin hyvin sopivan oranssin Zoya Cole:n  tähän. Tein sillä pilkkutikun avulla palloja kynsien kärkiin. Ensimmäisen pilkkurivistön jälkeen ajattelin että täytyyhän vappuna jotain neonlakkaakin käyttää ja _jostain taivaankappaleiden asennoista tai muusta minusta riippumattomasta syystä_ tartuin kaikista neonlakoistani sitten tähän neonkeltaiseen Nabi Funky Yellow -lakkaan. Lakkauksen pohjana on muuten läpikuultavana lakkana persikkaista sävyä antamassa Sally Hansen Nail Rehab -kynnenvahvistaja.

Jep, tällä kertaa näin. Vasta kynsien valmistuttua tajusin, kuinka pääsiäismäiset ne ovat. :D Ehkä minulle oli jäänyt johonkin tiedostomattomaan hampaankoloon jotain, kun en ehtinyt maalailla pääsiäismunia tai pupuja kynsille pari viikkoa aikaisemmin. Se purkautui nyt sitten toisena juhlapyhänä näin. Ei siinä mitään. Tykkään kyllä lopputuloksesta ja vieläkin samat lakkaukset on kynsillä.  Juhannuksena vappumaisempaa meininkiä sitten, eikö niin? ;)


Sally Hansen Nail Rehab, Zoya Hudson, Zoya Cole, Zoya Dillon ja Nabi Funky Yellow.


Lakat saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Tosi nätit, kyllä nämä vappukynsistäkin ovat menneet, vaikka keltainen tuokin vähän pääsiäisfiilikset. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna! <3 ...Heh, no hyvä että ei ihan täysin läskiksi mennyt :D Livenä nämä näytti kyllä vielä enemmän pääsisäismäisiltä, kun kauempaa noista pilkuista tulee vähän mieleen ruoho tai jokin sellainen.. :)

   Poista
 2. Simple yet so pretty. Great french mani!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Andrea <3 I usually like simple manis :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...