17.5.2014

Hemmotteluilta Bombón-parturikampaamossaOsallistuin Bombón parturi-kampaamo ja kauneushoitolan järjestämään bloggaajailtaan pari kuukautta sitten. Jatketaan siis näillä rästiin jääneillä tapahtumapostauksilla. :) Kutsun tapahtumaan sain Wasting Lifestyle ja Bombónin Sugar High -blogeja kirjoittavalta Emmalta. Iso kiitos kutsusta! ♥

Bombónin henkilökunta oli laittanut meille upeisiin puitteisiin tarjolle pientä purtavaa ja juomaa, oli mahdollisuus testata erilaisia hoitoja ja hiustenlaittovekottimia ja olipa meillä ihan live-musiikkiakin luomassa mukavaa ja rentoa tunnelmaa. Näissä vähän pienemmissä tapahtumissa, joissa yleensä käyn, voi kyllä sanoa melkein poikkeuksetta tunnelman olevan lämmin ja innostunut ihan muutenkin. :) Suurimman osan ihanista kanssabloggaajistani tunnen tai tiedän jo entuudestaan ja vaikka en tuntisikaan, näyttää siltä että yhteinen harrastus/hörhöys lähentää ja kaikki otetaan avoimin sylin mukaan porukkaan. ♥ Olen tutustunut vaikka kuinka moneen ihanaan ja rakastettavaan persoonaan blogin kautta! ♥  :)

Noh, mennäänpäs hehkutuksesta takaisin asiaan. :D Bombón parturi-kampaamo sijaitsee Vantaan Tikkurilassa (Peltolantie 2). Liikeellä on mielestäni suuret tilat ja he tarjoavatkin laaja-alaisesti erilaisia palveluita. Näihin kuuluvat mm. parturi- ja kampaamopalvelut (esim. kampaukset, värjäykset ja leikkaukset, hiustenpidennykset), meikkaukset, ripsienpidennykset, rakennekynnet, Shellac-lakkaukset kasvohoidot, käsihoidot, karvanpoistot ja ripsipermanentit. Solariumkin löytyy ja tilat toimivat samalla myös myymälänä. Tälläisiä todellisia kauneuden monitoimipaikkoja löytyy minusta Suomesta harvemmin ja oli kiva päästä tutustumaan Bombónin tarjontaan. 

Sonia tutkii valikoimaa. :)

Bombónin tilat ovat upeat! 

Bombónin myymälästä löytyy varteenotettava valikoima kampaamo- ja kauneustuotteita. Valikoimaan kuuluu mm. Tigi, Keune, Blend, So Pure, System 4, Jane Iredale, GHD ja Gorgeous London. 


Peilijatkumoyhteisselfie! :D

Bombónin yhdessä nurkassa oli tuollainen välikkö, jonka vastakkaisilla seinillä oli peilit, eli pystyi saamaan sellaisen "peili peilin sisässä" jatkuvan efektin aikaiseksi. Valitettavasti plokkaan tässä kuvassa aika huolella tuon peilin. :D Kanssani kuvaan suostuneet kaunottaret: Kynsipöllö kosmetiikkapuussa -blogin Hanna, Eyeshadow and Flame -blogin Ilona ja One of Beauty's Daughters -blogin Duvessa. ♥

Ihana Heidi saa kynsilleen Shellac-lakkauksen. :)


Halukkaat pääsivät testaamaan parafiinikäsihoitoa, joka oli hyvällä tavalla kyllä aika jännä kokemus. :) Ensin desinfioitiin kädet ja dipattiin (yksi kerrallaan) yllä näkyvään kuumemman puollella olevaan lämpöiseen parafiininesteeseen. Heti dippauksen jälkeen neste alkoi kovettua ja käsiin laitettiin tilavat kertakäyttöhanskat ja kääriittiin pyyhkeeseen tai sujautettiin jonkinlaisiin froteekintaisiin muhimaan. Noin 20-30 min päästä hanskat poistettiin ja parafiini poistettiin kuorimalla ja pyyhkeellä pyyhkimällä. Parafiini alkoi muuten muhituksen tuloksena sulamaan uudestaan hanskojen sisällä ennen poistoa, mikä tuntui vähän hassulta. Tuloksena oli pehmoiset ja kosteutetut kädet! Ihanaa hemmottelua. :)


Sissin kädestä poistetaan parafiinijämiä. Huomatkaa upeat kynnet ja kadehditavan pitkät sormet. 


Virven ilme! :D

Meillä oli mahdollisuus myös itse kokeilla hiustenmuotoilulaitteita. Tässä testaillaan uudenlaista kiharinta, joka näyttää vähän kuin pallolta varren päässä. :D tuo pallo sitten imaise hiusosioin sisäänsä ja hetken päästä tuloksena on nätti kihara. 


Lähtiessämme saimme mukaamme nätit lahjakassit, jotka sisälsivät mm. Keunen ja Goergous Londonin tuotteita. Gorgeus Londonin Ten in One -suihke pääsi heti aktviiviseen käyttöön. Tuote lupaa kosteuttaa, lisätä volyymia, suojata lämpökäsittelyltä, selvittää takkuja, estää hiusten pörröytymistä ja sähköisyyttä jne. En tiedä lunastaako tuote kaikki lupauksensa, mutta minusta se todellakin helpottaa hiusten päivittäistä kuivaamista, tuuheuttaa ja estää hiuksia menemästä takkuun. Hiukset tuntuvat yksinkertaisesti vaan paremmilta hiustenkuvaajan jälkeen tuotetta käyttäessäni.


Kassista löytyi myös pienikokoinen suloinen huulipunanäyte. Jane Iredalen Just Kissed Lip and Cheek Stain sävyssä Forever Pink on todella jännä tuote. Kuten näette kuvasta se näyttää hylsyssä oranssilta eikä suinkaan pinkiltä, mutta iholla sen sävy muuttuu (ilmeisesti lämmön vaikutuksesta?). Duvessa kirjoittikin punasta juuri blogissaan. :)

4 kommenttia:

 1. Tätä oli kiva lukea! Mukavasti kuvia ja teillä oli kyllä varmasti ihanan rento ilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista! <3 ...Oli kyllä kiva ilta ^_^ Musta tuntu että oli jo vähän liikakin kuvia, mutta kun en osannu karsia :D

   Poista
 2. Kiva että pääsit paikalle, ihana postaus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) ...ja kiitos kuuluu järjestäjille ja kutsujalle ♥

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...