28.5.2014

Philosophy-lounasPostauksen aiheena tänään erittäin kauniissa puitteissa vietetty lounastuokio. Philosphya maahantuova Berner kutsui bloggaajia Sokos Hotel Vaakunan 10. kerroksen ravintola Kaarteeseen lounaalle ja tutustumaan philosophyn tuotteisiin brändin kansainvälisen Pr-johtajan Robin White:n johdolla. Lämmin kiitos vielä kutsusta! Suurta kansainvälistä suosiota nauttiva Philosophy on vasta juuri rantautunut Suomeen ja brändin tuotteita löytyy tällä hetkellä ainakin Sokosten valikoimista. 

Cristina Carlino perusti philosophyn vuonna 1996. Hän on ihonhoitoalan yrittäjä ja visionääri, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yhteistyöstä johtavien ihotautilääkäreiden kanssa. philosophy on tuotemerkki, joka lähestyy kauneutta ihonhoidon näkökulmasta. Tuotteilla on vahva, tieteellinen tausta, joka yhdistyy inspiroivaan viestintään. Nämä yhdessä luovat helpon ja raikkaan lähestymistavan kauneuteen. 
Tämän postauksen lainaukset olen ottanut erittäin kattavasta ja mielenkiintoisesta Bernerin julkaisemasta lehdistötiedotteesta. Suosittelen lukemaan! :)

Huom! Phlisophy Finland avasi juuri tänään Facebook-sivut! Kannattaa käydä tykkäämässä. Tykkääjien kesken jaetaan  16.6.2014 ihana philosophy-paketti. Paketin arvo on 100€.Herkullisilta tuoksuvat Philosophyn suositut suihkugeelit oli aseteltu esille ja tuoksuteltavaksi. Värikkäät pullot, joiden etiketeissä komeleivat nimeä vastaavasti hauskat, drinkki ja ruokaohjeet, miellyttävät myös silmää. :)


Lounaaksi meille tarjoiltiin erittäin herkullista kanasalaattia kauniisti katettuihin pöytiin (en tajunnut ottaa kattauksesta kuvaa! o.O) Kuva ei tee annokselle oikeutta, mutta uskokaa että tämä upposi kyllä parempiin suihin huokailujen saattelema ympäri pöytää, slurps! :p Tämän perustella suosittelen kyllä lämpimästi Kaaretta ja Loistetta. Lounasseura oli myös mitä mahtavinta. Paikalle oli nimittäin saapunut suuri joukko tuttuja kasvoja ja blogiystäviä. Oli kiva nähdä heitä ja viettää rento levähdyshetki kiireisen arjen keskellä. 


Ruokailun jälkeen siirryimme kuulemaan Robin White:n esittelyä sarjasta joka avasi meille vähän tuotetietoutta ja sarjan taustalla olevaa filosofiaa. Robin on todella hyvä esiintyjä ja valloittava persoona. :)


philosophy-sarjan tuotteet on suunniteltu sekä huolehtimaan ihosta että tuottamaan hyvää mieltä. - Tuotteiden nimet ja niihin painetut lauseet inspiroivat, virkistävät ja antavat aihetta hymyyn. Sarjan materiaaleissa näkyvät lasten kuvat ovat philosophyn tapa tuoda esiin ja korostaa rakkautta perheeseen ja ystäviin. Lapset kannustavat luovuuteen, iloisuuteen ja hetkessä elämiseen. - Sarja uskoo, että toivo, viattomuus, anteeksianto, yllätyksellisyys ja rauhallisuus tuovat esiin parhaat puolemme. Siksi jokaisen philosophy-sarjan tuotteen kylkeen on painettu muutama inspiroiva lause.Pääsimme konkreettisesti testailemaan tuotteita, mikä oli aivan mahtavaa ja todella mielenkiintoista. Yllä olevassa kuvassa ihanan värikkäät Myy, Salla ja Panda tutkivat innoissaan Pandan kädessä olevaa tuotenäytettä. :D ♥


Philosophy Microdelivery Peel -kuorinta vaikuttaa aivan unelmaiselta! Aah, kyllä kelpaisi. Oli muuten pehmoiset kädet kaiken testailun jälkeen. ;)


Tässä Robin esittelee time in a bottle -seerumia. Jotkin philosophyn tuotteet tulevat tällä tavalla erillisissä pakkauksissa. Tässä seerumissa tulee mukana pieni "vitamin c8 activator" -pullo, jonka sisältö kaadetaan mukana tulevan suppilon avulla seerumipulloon. Näin raaka-aineet pysyvät mahdollisimman tuoreina ja muuttumattomina.Testailujen jälkeen siirryimme vielä kahvittelemaan suussasulavien vaniljakuppikakkujen kera, nums! Nämä saivat niin kovasti kehuja, että reseptiäkin joku taisi pyytää. :p


Panda halusi ottaa kuvan mätsäävistä kynsistäni ja jälkkäristä. :) Hieno kuva tulikin! Kynsissä oli tuolloin Zoya PixieDust Vega.Saimme mukaamme myös phlisophy-lahjakassit, joiden sisältä paljastui hands of hope -käsivoide, vadelmainen raspberry sorbet -suihkugeeli, purity made simple -puhdistusemulsio, jota olenkin käyttäny jo aikaisemminkin ja todennut siis erittäin hyväksi. :) 

10 kommenttia:

 1. Ihana tuo "älkää ujostelko" :) Niin, niin kolahtaa nämä Philosophy tuotteet. Ovat täydellisen kauniita ja varmasti todella ihanan tuoksuisia ja hyviä. Jos joskus olen kade, niin pikkaisen nyt, tuolla olisin halunnut minäkin olla. :) Ihana postaus ja upeat kuvat.

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ^_^ Jeps kun monesti suomalaisia tuntuu "ujostuttavan" kommentoida tai ajattelevat, että sanottava ei muka ole jotenkin tarpeeksi tähdellistä että sitä varten kannattaisi kommentoida. :D Niin laitoinpa sitten tuollaisen kehotuksen, haha :D

   Testaamani Philosophyn tuotteet ovat kyllä olleet todella hyviä ja olen myös kuullut paljon hyvää niistä muiltakin. Kiitos kivasta kommentista! <3

   Poista
 2. Oi miten kivan näköinen tapahtuma! Philosophyn tuotteet kiinnostaisi kovastikin, mutta edelleen vähän hintaisia omaan makuun : / Toivottavasti tossa Fabo-arvonnassa nappaisi : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkin Philosophyn tuotteet tosiaan ovat vähän hinnaakaampia, mutta ovat ne sitten laadukkaitakin. Ja eivät kaikki heidän tuotteensa kuitenkaan maksa edes yli 20 €. Esim. juuri nuo suihkugeelit jotain 18 € luokkaa ja sitten tuo Purity Made Simple puhdistusemulsio näyttää Sokoksella kustantavan sen 10,90€ ja se on todella toimiva monikäyttötuote! :)

   Onnea arvontaan! :)

   Poista
 3. Oi kun itse ois päässy kans tonne. Kävin just täs viime viikolla sokoksella tuoksuttaas noita... Ah kuinka herkullisia olivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo suihkugeelit tuoksuvat kyllä taivaallisilta! :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...