14.11.2011

Kaikki ideat eivät ole niin toimivia


Katselin noita Fab Ur Nails kuvalaattoja ja sain mielestäni hyvän idean miten käyttäisin koko kynnenkuviota, jossa on korttimaita sikinsokin. Sitten toteutettuna se ei ollutkaan enää yhtään niin kiva :( En siis tykännyt näistä kynsistä yhtään ja napsasin vain nopeasti kuvat ja otin ne pois. Halusin käyttää korteissa olevia värejä eli valkoista, mustaa ja punaista, mutta noiden punaisten tippien kanssa tulikin sitten vähän vaikeuksia. Muutenkin tuosta kuviosta tulee mustana valkoisella pohjalla, vähänkin kauempaa katsottuna, mieleen enemmänkin dalmatialaisen pilkut kuin kuin pelikortit :p


Aloitin siis lakkaamalla kynsille yhden valkoisen kerroksen Wild and Crazy Montanalla. Tämän päälle kerros shimmeristä valkoista China Glaze Frostya. Sitten leimasin kuvioit Konadin mustalla erikoislakalla ja uudella pehmeällä stamperillani Fab Ur Nails kuvalaatasta (Fab III).  Tuolla pehmeällä stamperilla on mutuen huomattavasti helpompi leimata koko kynnen kuvioita ja kuvioit siirtyivätkin kokonaan nätisti kynnelle <3

Tämän jälkeen alkoi säätäminen. Oli nimittäin aika vaikeaa saada punaisiaosuuksia tipeissä tarpeeksi peittäviksi, niin etteivät mustat kuvioit kuultaisi niistä läpi. Osasin odottaakin tätä ja maalasinkin tippeihin ensin 2 kerrosta punaisella akryylimaalilla, mutta jouduin silti laittamaan vielä 2 paksua kerrosta OPI Red My Fortune Cookie -lakkaa päälle. Siltikin jostain kohdista pilkisti vielä vähän mustaa läpi. Tipeihin tuli siis todella paksut kerrokset punaista ja se erottuu minusta häiritsevästi :(   Tämä kuvio voisi sopia paremmin, jos sen leimaisi valkoisena mustalle pohjalle tai vaikka punaisena tai jotenkin muuten. Mitä mieltä olette?



Kun kynnet nyt eivät olleet niin onnistuneet, niin laitan tähän vielä kuvia Mimaxilta saamastani Korea Japan nail art kirjasesta. Jospa näistä saisi jotain parempia ideoita :) Tosin nämäkään kuvat eivät ole niin onnistuneita. Häiritsee kun nuo taustojen värit ovat niin samansävyisiä joissain kohdissa kuin kynnet.

näitä voi klikkailla isommiksi

13 kommenttia:

  1. Tykkään! En tiedä muista, mutta minä ainakin tykkään noista kovasti. Ihanan räikeät! En ensin edes huomannut, että kynsissäsi oli pelikorttien kuvat, ennen kuin mainitsit asiasta. Jotenkin ajattelin ne pilkkuina, tai sellaisina "polka dotteina". :) Minusta nuo ovat jopa muodikkaat. Tuollaisia yhdistelmiähän näkee nykyään catwalkeilla! ;)

    VastaaPoista
  2. Random Makeup: No kiitos! Ne näyttää noissa kuvissa vähän paremmalle kuin luonnossa, kun toi paksuusero ei näy niin paljon... En tiedä en vain itse tykännyt näistä, mutta varmasti jollekin sopii paremmin :)

    VastaaPoista
  3. Mun mielest noi on ainakin ihan sairaan mageet!! :)

    VastaaPoista
  4. Liisa: Kiitos! :) Olin vain pettynyt kun eivät olleet sellaiset niinkuin suunnittelin

    Rose: Kiitos, no hyvä että ei ollut ihan täysi floppi tää lakkaus:)

    VastaaPoista
  5. Ihan nätithän nuo kynnet ovat. Tykkään.

    VastaaPoista
  6. Sandra: thank you! :)

    Kissa: Voi vitsi, oonkohan mä nyt tuominnut tän lakkauksen ihan liian aikaisin? :( mä en vaan tykännyt kun näistä ei tullutkaan sellaiset kun kuvittelin :p

    VastaaPoista
  7. Kortit on tosi kiva idea! Voisko nää toimia vaikka niin, että osa olisi mustia ja osa punaisia valkoisella pohjalla? :)

    VastaaPoista
  8. Essi: Niin, kivointahan se olisi jos saisi nuo hertat ja ruudut punaisina leimattua:p Mietinkin jos olisi jaksanut maalaa ne kuvion päälle punaisiksi. Käytännössähän moniväriseksi tuon saa vain niin, että osa/ osat leimauksesta on punaisia ja mustia

    VastaaPoista
  9. Siis nuohan ovat aivan uskomattoman upeat! Itse en saa koskaan Konadilla noin hienoa jälkeä ja siksi leimailut aina jääkin.

    Mistä sellaisia pehmeämpiä "leimasimia" voi ostaa. Veikkaan, että se kovuus on se syy, miksi onnistun suttaamaan omat tekeleeni. =)

    VastaaPoista
  10. RagDoll: Voi kiitos! :) olin varmaan liian kriittinen tälle lakkaukselle itse :p
    Tuollaisen pehmeän leimasimen sain Fab Ur Nailsin tilauksen mukana. Sillä on kyllä oikeasti PALJON helpompi leimailla kuin konadilla! Erillainen leimaustyyli täytyy siihen kyllä kokeilla eka, mutta sen jälkeen melkein aina tulee hyvää jälkeä.

    Fab Ur Nailsin joutuu ensin lisäämään facebookissa kaverikseen ja sitten sieltä kuvista etsimällä löytää linkin tilauslomakkeeseen... https://www.facebook.com/?ref=logo#!/faburnails
    Toimiikohan toi linkki? ^

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...