15.1.2012

Minttukarkkia ja kimalletta

Uudenvuoden jälkeen tartuin ensimmäiseen omistamaani mintun väriseen lakkaan eli Essien Mint Candy Appleen. Olen unelmoinut tämän sävyisistä lakoista jo todella pitkän aikaa ja olin todella onnelinen (ja onnekas) saadessani tämän pullon Essietä blogimiitistä <3


Useimmiten olen nähnyt tämän sävyisten lakkojen kanssa yhdistettävän joitain muita hempeitä värejä ja kuvioita. Nämä lakkaukset ovat kyllä olleet aina aivan ylitsevuotavan ihania ja suloisia, mutta minäpä halusin koittaa jotain erilaista. Samalla sain myös testattua toisen uuden lakan nimittäin China Glaze Tinsel Townin* :)


Lakkasin siis ensin kaksi (helppoa) kerrosta Mint Candy Apple -lakalla ja sitten töpöttelin kynsien tyvistä lähtien meikkisienellä Tinsel Townia liukuvasti. Lopuksi kiinnitin isot strassit**  kynsien tyviin (paitsi pikkurilleihin tuli pienemmät) päällyslakalla ja kaiken päälle kerroksen pikakuivattavaa. Mitäs mieltä olette? Harmi että kamerani söi MCA:n minttuista sävyä vähän ja näissä kuvissa se taittaa vähemmän vihreään kuin oikeasti :( Luonnossa nämä olivat minusta tosi kivat ja ihan näytävätkin :) En sitten tiedä näin läheltä katsottuna välittyykö "tunnelma" niin hyvin :p

Essie Mint Candy Apple, China Glaze Tinsel Town ja strasseja


*saatu blogimiitin goodiebagistä (ihanat kynnet)
**saatu blogin kautta Ihanat kynnet kaupalta

10 kommenttia:

  1. Kauniit! Aivan upean värinen lakka ja tosi kivasti oot koristellut!!

    VastaaPoista
  2. Ihanan raikkaat :) Näyttää ihan siltä miltä mariannet maistuu! :D

    VastaaPoista
  3. Nuo ovat ihan hirmu kauniit ja niin mun tyyliset:D! Tykkään väreistä ja kauniista koristelusta. Täytyypäs itsekkin koikeilla jotain tuon tyylistä, kuhan kerkeän:>!

    VastaaPoista
  4. Mielettömän kauniit kynnet! :)

    VastaaPoista
  5. Tosi nätit ja persoonalliset kynnet! :)

    VastaaPoista
  6. Mia: Kiitos paljon! :)

    Jenni: Haha, ihanasti sanottu :) (nyt alko tekee mieli mariannea :p)

    Iris: Voi kiitos:) Kokeile ihmeessä!

    Mira: Kiitos! <3

    Papu: Kiitos, mä tykkäsin näistä kovasti itsekin :)

    VastaaPoista
  7. Hei, tein viime kuussa kaverilleni aika samansävyisillä lakoilla liukuvärjäyksen mutta niin, että väri tummuu kynsien kärkiä kohti! (http://piriannes.blogspot.com/2011/12/liukuvarjays-sinisesta-mustaan.html) Toimii näköjään kummin päin tahansa tosi kivasti, hih :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, niinpäs olit tehnytkin mustalla ja sinisellä kärkiin liukuvärjäyksen! :) En ollutkaan nähnyt tuota lakkaustasi vielä ..ja kiitos :)

      Poista
  8. Onpa kaunis ja mielenkiintoinen yhdistelmä! Ja lakkakin on niin herkullisen värinen... :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...