30.4.2012

Lisää lakkoja, lakkoja, lakkoja...

Näitä uusia lakkoja ja muita kynsijuttuja onkin nyt lähiaikoina kertynyt aika runsaasti, hehe :p Kilometripostaus siis tiedossa :D Tilailin vähän lisää juttuja eBaystä ja parista nettikaupasta ja iloiseksi yllätyksekseni Ihanat kynnet verkkokaupalta myös lähetettiin minulle kiva paketti tuotteita testattavaksi :) Sain taas yhden lakan pois wish listiltä, kiitos! Kyseessä oli siis kaunis hempeä vaaleansininen China Glaze Kinetic Candy Electropop kokoelmasta. Lakan lisäksi paketissa oli vielä kaksi kappaletta Color Clubin Art Club nail art lakkoja, sydänkynsitarra-arkki ja turkooseja ja tumman liiloja kukkakynsitatuointeja (water decals) <3 Minulla on nyt keväällä tullut kauhea innostus hankkia uusia nail art lakkoja ja tilasinkin niitä lisää eri merkeiltä testiin. Nail art lakoista lisää alempana postauksessa.
China Glaze Kinetic Candy, Art Club Aqua ja Silver Glitter

Tein myös ensimmäistä kertaa tilauksen Cult Nails verkkokaupalle siellä olleen alennuskamppanjan innoittamana. Olen jo kauan harkinnut heidän pikakuivattavansa kokeilemista ja kun he julkistivat koodin, jolla sai muistaakseni tilata kolme lakkaa puoleenhintaan, niin pakkohan se oli käyttää tilaisuus hyödyksi :p Tilasin Wicked Fastin lisäksi myös yhden kauniin lakan, josta olin aikaisemmin swatcheja ihaillut. Se ei ollut kyllä ykkösvaihtoehtoehtoni Cult Nailsin lakoista, mutta harmikseni siinä vaiheessa kun tajusin alennuksen, niin monet lakat olivat jo loppuneeet varastosta.
Cult Nails lakat oli pakattu kauniisti ruskeaan paperiin ja kuoren pehmusteena oli pumpulipalloja, jotka voisi siis käyttää hyödyksi lakkojen poistossa. Mahtava luontoa säästävä idea ja muistan lukeneeni, että idea oli tullut Marian (Cult Nailsin perustajan) pieneltä tyttäreltä :)
Cult Nails Captivated, Cult Nails Wicked Fast Top Coat

Head2Toelta tilaamani paketti saapui myös. Tällä kertaa olin poiminut ostoskoriin tälläistä:
Seche Vite, Color Club Diamond Drops, China Glaze Riveting, Dance Baby, Full Spectrum ja Optical Illusion
Tilasin kokeiluun ibd Brush-On Gel Resin kynsiliimaa. Tällä pitäisi olla vähän helpompi paikkailla pieniä kolhuja ilman, että liimaa valuu kynsinauhoille ym. Liima on erityisesti tarkoittettu käytettäväksi nail wrappien kanssa. Toivotaan että toimii :) Liima maksaa nettikaupassa 2.35$, eli ei kovin paljoa. Head2Toella myydään myös kivoja pieniä lasiviiloja ja hankin yhden (taas) laukkuun mukaan kuljetettavaksi. Onnistun aina hukkaamaan noita johonkin, en tajua... Samalla ajattelin koittaa myös millaisia buffereita kaupalla on tarjolla. Ei tuo nyt mikään kovin laadukas ole, mutta se olikin niitä valikoiman halvimpia, 1.50$. Kyllä se nyt kelpaa, mutta vaikuttaa kuluvan nopeasti.
Ihania glittereitä :) Lastuinen Color Club Diamond Drops Blossoming kokoelmasta oli pakko hankkia ja China Glazen upeasta Prismatic kokoelmasta halusin ainakin nämä kaksi erikoista glitterlakkaa omakseni. On tuossa kokoelmassa vielä paljon muitakin ihanuuksia, mutta hillitsin nyt itseäni edes tämän verran. Mutta siis duochrome glittereitä! Täydellisyyttä :p

Ebaysta tilailin niitä nail art lakkoja Mirssiinan vinkkaamalta myyjältä, beautyzone2007:ltä. Kuulemma on useamman kerran tuolta tilannut ja hyviä kokemuksia on ollut. Ajattelin vähän testailla eri merkkien laatua ja tilasin lakkoja Color Clubilta, LeChatilta ja Orlyltä. Tosin noissa "LeChatin" lakoissa lukee kyllä mielestäni Cm ja Color Madrid, eikä missään kohtaan LeChat, joten en tiedä minkä merkkisiä nuo oikeastaan ovat.
Art Club Black Hologram ja You're Golden, LeChat Cm Hot Green ja Dark Silver, Orly Instat Artist Pink Pastel

Olen tyytyväinen kaikkien lakkojen laatuun. Eniten tykkään ehkä tuosta Orlystä. Siinä on jotenkin "tukevin" sivellin, jolla saa helposti tehtyä ohutta ja tasaista viivaa ja tykkään myös siitä että väri on vesiliukoista. Ovat nuo Art Club ja Cm -lakatkin laadukkaita ja hyvä sivellin on niissäkin. Vähän jopa yllätyin noista Cm -lakoista, koska olin varautunut niiden erittäin halvan hinnan vuoksi, myös huonompaan laatuun. :) Yksi hassu juttu tosin, nimittäin tuon Hot Green lakan pohjassa lukee Teal Charge, vaikka se selvästikin on se vihreä lakka minkä tilasin eikä mikään teal.. :D 
Swatchasin nopeasti kaikista viirut valkoisen lakan päälle. Tässä swatchissa on noiden eBaystä ostamieni lakkojen lisäksi lisäksi Art Club Aqua, Silver glitter ja Turqueis. Noissa glittereissä on jostain syystä paljon paksumpi ja kömpelömpi sivellin, kuin muissa Art Clubeissa ja glitteriäkin tulee aika heikonlaisesti yhdellä vedolla. Vähän pettymyksiä siis olivat :(

Huh, kuka jaksoi lukea tänne asti? :D ...Tälläisissä lakkatunnelmissa vapputunnelmiin siis :) Ainakin tänne Helsinkiin on luvattu hyviä ilmoja, eli  piknikkiä saattaisi olla tiedossa :) Vappukynnet on tehty, mutta kuvat eivät ole vielä valmiit, niin siksi en niistä vielä postausta tehnyt. Yritän saada ne huomenna tänne esille, mutta voi olla että menee keskiviikolle.  Iloista vappua! <3

4 kommenttia:

  1. Voi että kylläpä olet taas ostellut kaikkea kivaa :) Mull on kans toi full spektrum <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii, välillä tulee tälläisiä ostelukausia :p Mä en ole vielä edes koittanu noita glittereitä, mutta sormet syyhyää jo.

      Poista
  2. Olipas ihania

    http://lakkaaddikti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. wautsi wau (: ihanasti kaikkea <: hyvää vappua sinnekin :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...