31.8.2012

Keltaisia kaaria

Tässä yksi julkaisematta jäänyt lakkaus kesältä. Käytin näissä samaa "kaarityyliä", jota aikaisemmin kokeilin tässä, paljon katseluita keränneessä, Helmirusetteja -postauksessa. Tällä kertaa vain tein sen kerroksittain kahdella värillä ilman muita koristeluja :) Tietääkö joku onko tälle lakkaustyypille olemassa joku oma käytetty nimitys blogimaailmassa? Siis tälläiselle, että tehdään tavallaan ranskis kahdella sisäänpäin kaartuvalla kaarella, jotka yhdistyvät kynnen keskiosassa. Musta tuntuu että on, mutta en nyt millään saa mieleeni mikä.


Pohjalla siis läpikuultava essie sugar daddy*, jonka jälkeen tartuin ihanan peittävään ja erittäin kesäisen keltaiseen Nabi Funky Yellow neonlakkaan, jolla muotoilin ensimmäiset kaaret. Olen saanut tämän Nabi lakan Ihanat kynnet.fi verkkokaupalta, jossa näitä myydään 5.50€ hintaan. En ainakaan tiedä mitään  muuta paikkaa missä tätä merkkiä myytäisiin. Tykkään tämän lakan laadusta paljon. Yleensä neon lakat ovat niin lapikuultavia, että niiden alle täytyy ensin laittaa valkoisella lakalla kerros ja näin niiden "neonisuus" myös pääsee oikeuksiinsa, mutta tämän kanssa tarvitsi vain kaksi normaalia kerrosta lakkaa ja voila! No onhan tuon koostumus vähän normaalia vetisempää, mutta ei se ainakaan tälläisessä lakkauksessa sen kummemmin haitannut.


Seuravaksi lakkasin siis samanlaiset kaaret pastellisella likaisenliilalla  essie bangle janglella. Harmittaa kyllä kovasti, kun sen väri toistuu näissä kuvissa lähinnä harmaana, koska olin niin innoissani tästä väriyhdistelmästä. Se on siis luonnossa paljon violetimpi. Todella nätin sävyinen. Temptalia esittelee koko essie coctail bling kokoelman tässä postauksessa, jossa mielestäni viimeinen kuva bangle janglesta on todenmukaisin. ...Niin ja lakkaukseen palatakseni, lopuksi tietysti kaikkien kerrosten päälle paksu kerros pikakuivattajaa tasoittaamaan :)

Essie sugar daddy, Nabi Funky Yellow ja essie bangle jangle

Wuhuu, bloggerin kautta lukijoiden raja on jo pamauttanut 700 yli!!! Aivan mahtavaa, kiitos! Tervetuloa kaikki uudet lukijat ja toivottavasti viihdytte :) Kai olette jo huomanneet osallistua Mini MIYO arvontaan?  Hauskaa viikonloppua < 3

*Essie lakat saatu L'oréalilta

18 kommenttia:

  1. So cute :) The color combo is great!

    VastaaPoista
  2. Tykkään kyllä kovasti noista kynsistä ja väriyhdistelmästä! :) Yleensäkin tuon malliset koristelut ovat kivoja. Niitä kutsutaan siis englanniksi "fishtail" tai "chevron". Chevron on kylläkin kai enemmän v-mallinen, kuin tuollainen kaareva, eli olisikohan fishtail sitten oikea termi? :)

    Nabi-lakkoja saa myös jeans.fi verkkokaupasta. Itselläni ei ole kokemusta Nabeista, mutta kiva, jos tuo neonlakka oli noinkin peittävä!

    Ja lopuksi vielä onnittelut 700:sta lukijasta! Hienoa!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva että tykkäät! :) Aah, fishtail!! Kiitos että muistutit. Häiritsi aika paljon kun en muistanut nimeä :D Hassua kyllä kun googletin tuon fistailin niin kuvissa oli enimmäkseen sellaisia kokokynnen ruudukkokuvioita. Ilmeisesti ne on sitten "braided fishtail" Aika hienon näköisiä kyllä, ehkäpä pitää sellaistakin koittaa jossain vaiheessa.

      Ai en tiennytkään, että Nabeja saa myös muistakin verkkokaupoista. Kiitos tästäkin tiedosta :)

      Poista
  3. hihiii onpas söpöt ja ihanat! :) hullunkurista!

    VastaaPoista
  4. Kivat! Tykkään tosta väriyhdistelmästä! Musta toi raja näyttää sydämen kaarelta :D Se sopis sille nimeksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mä ihan rakastuin tähän väriyhdistelmään kans! :p Oih, sydämenkaari kuulostaa romanttiselta :p

      Poista
  5. Tosi hienot kynnet taas!:) Mä en tajua miten sä keksitkin yhdistää näitä eri värejä ja noi sopii tosi hyvin yhteen.:) Itsellä ei olisi ikinä tullut edes mieleen yhdistää noita.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 Hih, mä päätin että nyt käytän tuota keltaista lakkaa ja sitten vain otin pöydälle paljon lakkoja ja katoin mikä sopis sen kanssa :D

      Poista
  6. Ihana yhdistelmä! Olisipa mun kynnet noin pitkät niin saisin niihin jotain kivaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Noh, kyllähän nyt lyhempiinkin kynsiin saa paljon kaikkea kivaa! Mun mielestä tällänen manikin voi toimii lyhyissä kynsissä. Ehkäpä sitten vaikka kolmas lakka koko kynnellä alla jos ei tällein :)

      Poista
  7. Ihanat värit! Ja tosi nätti mani muutenkin.

    VastaaPoista
  8. Oi tästä väriyhdistelmästä mä tykkään!! harmaa ja neonkeltainen toimii!!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...