4.3.2013

Guess Girl tuoksulanseeraus


Pääsin osallistumaan Guess Girl -tuoksun ja Guessin uuden malliston lanseeraustilaisuuteen Sonian (Tyttö ilman helmikorvakorua) avecina viime tiistaina. Ensimmäistä kertaa tälläiseen tuoksulanseeraukseen osallistuin ja oli kyllä kivaa, vaikka ennen lähtöä vähän (lue: paljon) vaatetuksestani stressasinkin. :) Kiitos vielä kerran Sonia kutsusta ja mahtavasta seurasta! ♥  Let's do this again ;p


Kuva: Studio Lupara

Illan suloiset ja makoisat tarjoilut. Nuo käsintehdyt muffinsit olivat ihan älyttömän hyviä, nums :p Tulee vesi kielelle kun vain katsonki tätä kuvaa. Myös tuota roséviiniä tuli tarjoilun pelatessa juotua joitain lasillisia. Hankala pysyä laskuissa kun lasia tultiin täyttämään melkein aina kun se vähän tyhjeni :D

Kuva: Studio Lupara

Kuva: Studio Lupara

Guessillä oli sellaisten tuoksujen tuoksutteluun tarkoitettujen perinteisten pahvisuikaleiden sijasta hauskoja sormuksiksi taiteltavia pahvikukkasia. Sen takia tuossa ylemmässä kuvassa haistelen siis sormeani, haha. Tässä myös vähän spoilerina Sonnian ottama kuva sormuksesta kädessäni, kun en tuota lakkausta ole vielä blogissani esitellyt. Tietenkin tuolloin nuo kynnet olivat silloin jo vähän kuluneet ja osa koristeista irronnut jne., mutta esittelen ne sitten myöhemmin paremmin ja tuoreemmasta lakkauksesta otettujen kuvien kera!



Guess Girl -tuoksua ja kevään tuoksutrendejä meille esitteli Anne Sario. Tällä hetkellä tuoksuissa on paljon niin sanottuja vesimäisiä tuoksuja, paljon keveyttä ja kukkaisvivahteita. Tämä sopii minulle oikein hyvin, sillä olen aina ollut raikkaiden ja keveiden tuoksujen ystävä :) Guess Girl -tuoksun alkutuoksu muodostuu vadelmasta, bergamotista ja melonista. Sydäntuoksussa taas sekoittuu brasilialainen paratiisiorkidea, akasiankukka ja lilja ja lopputuoksussa esiin tulevat vielä australialainen santelipuu ja vanilja. Tämä on siis tuotekuvauksen mukaan, enkä itse pystyisi mitenkään kuvailemaan tätä tuoksua näin tarkasti. Pidän kovasti siitä että kukkaistuoksut ovat nimenomaan sydäntuoksussa, eivätkä vain alkutuoksussa niin kuin joiskus. Olen nimittäin juuri kukkaistuoksujen ystävä ja on ihanaa etteivät ne haihdu ihan heti pois. Myös lopputuoksun mieto vanilja on mieleeni, vaikka en ihan sellaisten todella räikeän vaniljaisten tuoksujen ystävä olekaan.


Meille jaetun esitteen mukaan parfyyminluoja Laurent Le Guernecin mielessä oli tuoksua luodessaan lumoava, luontevasti flirttaileva GUESS-tyttö. “Halusin antaa tälle GUESS-tuoksulle nuorekkaan, flirttailevan ja superseksikkään vivahteen, jonka inspiraationa ovat sellaiset naiset kuin Brigitte Bardot ja Marilyn Monroe”. Pullon muoto on saanut innoituksensa kurvikkaasta naisvartalosta. Sen korkki muodostuu pinkistä muovista muotoilluista terälehdistä, joiden sisäpuolelle on taiteltu pehmeää kangasnauhaa. Nämä vastakohtaiset materiaalit symboloivat GUESS-tyttöä, joka on samalla sekä eloisa ja uskalias että pehmeä ja naisellinen. Mielestäni pullo onkin todella kaunis ja viehättävä. Minulle on muuten todella tärkeää, että hankkimani tuoksun pullo miellyttää omaa silmääni. En viitsi ostaa hajuvettä, jos en pidä sen pullosta, vaikka itse tuoksusta pitäisinkin. Muita samanlaisia nirsoilijoita? :D Guess Girl -tuoksua (Eau de Toilette) on myynnissä kahdessa eri koossa: 30ml 39,40€ ja 50ml 55,50€.


Meille esiteltiin myös Guessin* uutta mallistoa, joka oli täynnä kauniita kesäisiä värejä:

Kuva: Studio Lupara

Kuva: Studio Lupara


Yllä oleva kaunis maximekko kukkakuosilla oli minun suosikkini :) Nämä mekot ovat kuulemma koneessa pestävää ja rypistymätöntä materiaalia eli juuri sopivia matkoille ym. Pidin kovasti  myös tuosta asusta, jossa on nuo vaalean siniset kukkahousut. Kierrellessämme ja ihastellessamme vaatteita ja asusteita liikkeessä, ihastuimme molemmat Sonian kanssa tähän kyseiseen kenkäpariin. :p Harmi kun en parempaa kuvaa sattunut niistä ottamaan. Rakastuin niiden rusetteihin!



Kuva: Studio Lupara


Pois lähtiessämme saimme vielä kotiinviemisiksi ihanat Guess -kassit, jotka sisälsivät 30ml Guess Girl -tuoksun ja 50€ lahjakortin Fassionstore.fi verkkokauppaan! En ole vielä päättänyt mitä tilaisin lahjakortillani. Vaihtoehtoina minulla on nahkahanskat, jokin Guess-rannekoru tai nätti juhlapaita. Katselin kyllä vähän sillä silmällä yhtä mekkoakin, mutta siihen täytyisi sitten sijoittaa jo aika paljon omaakin rahaa, mutta olisi se kyllä sen arvoista :)



Miksi kävellä, kun voi astella lanteet keinuen?
Miksi räpytellä, kun voi iskeä silmää?
Miksi kysellä, kun voi arvata, GUESS?

6 kommenttia:

  1. Ihana päästä tollaseen erikoisempaan tapahtumaan ja saada viel kiva lahja =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä aivan mahtavaa ja lahja oli minulle todella positiivinen yllätys!! <3

      Poista
  2. Ihana nuo kengät ja wauu mahtavat kuvat, osatko sanoa paljonko nuo kengät maksaavat? Tuo hajuvesi on varmaa hyvään tuoksunen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin pidän tuosta Guess Girl -tuoksusta paljonkin :) Ne kengät on ihanat!! En kyllä yhtään muista paljonko niillä oli hintaa, mutta mielestäni yli 100€ kuitenkin. Olisko ollu 120€? Jos joku tietää niin saa huudella! :p

      Poista
  3. Ui vähänkö ois ihanaa päästä joskus johonkin tollaseen tilaisuuteen! :)

    VastaaPoista
  4. heippa!
    susta on nyt tehty blogiyhteisöön esittely (anteeksi viivytys) http://labevi.blogspot.fi/2013/03/shiny-nail-art.html

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...