6.9.2013

Blogin uusi ulkoasu

Blogilla on uudistunut ulkoasu! Tai no lähinnä banneri on kaunistunut (vihdoin!) ja vähän blogin väritystä myös fiksailin. Mitäs pidätte? :)


Itsehän en omaa sellaisia kuvankäsittelytaitoja, että olisin tämän kuvan osannut tehdä. Tästä kauniista, uudesta ja aivan ihanasta banneristani onkin kiittäminen Better Nail Day -blogin Sissiä. Jättimäinen kiitos, kumarrus ja halaus vielä kerran sinne päin! ♥♥♥ 

Olen jo hetki sitten järjestänyt sivupalkin tunnisteet omien kategorioidensa alle lukijapalautteen johdosta ja ne ovat nyt myös aakkosjärjestyksessä. Oli vähän hankala keksiä kategorioille sopivia  ja selventäviä otsikoita. :/ En kuitenkaan ole noita tunnisteita aikaisemmin keksiessäni ja käyttäessäni miettinyt, että niiden pitäisi sopia johonkin alakategoriaan. Olen esim. saattanut valita tunnisteeksi "siveltimet" sekä kynsi- että muiden meikkisiveltimien kohdalla, joten nyt se ei oikein sovi kumpaakaan kunnolla. :D 

Voisin vähän muutenkin avata lisää näitä tunnisteita. Oma ajatuksenjuoksuni ei ehkä kuitenkaan ole ihan niin selvää muille :D  Jotkin postausten tunnisteista ovat myös olleet mukana ihan blogin alkuajoista asti, ennen kuin se sai kunnolla muotoaan ja ennen kuin olin itse ihan messissä tässä bloggaamisessa :D 

 • nail art -tunnisteen alla ovat kaikki kynsipostaukseni, jossa on muitakin kuin vain yksivärisiä lakkauksia. Eli kaikki joissa on edes jotenkin koristeltu kynsiä.
 • koristelu -tunnisteen keksin joskus ihan blogin alussa ja myönnän, että se on "hiukan" epäselvä, heh. Mutta sen alta löytyy siis lähinnä lakkauksia, joissa kynsiä on koristeltu helmillä, strasseilla, niiteillä jne. Tai postauksia, joissa on esitelty kyseisiä tuotteita, esim. ostosten esittelypostauksia.
 • käsinmaalaus-tunnisteen alla on lakkauksia, joiden koristelut tai osa koristeluista, on tehty käsin maalaamalla. :D Tämä saattaa tarkoittaa sekä akryyliväreillä tai nail art -lakoilla maalamista tai ihan vain kynsilakoilla jonkinnäköisten muotojen aikaansaamista kynsille.
 • ranskalainen-tunniste: ranskalaisia manikyyrejä tai sen erilaisia muunnoksia (yleensä jälkimmäisiä).
 • stamping-tunniste: lakkauksia joiden koristeluissa käytetty leimaamista tai leimailutarvikkeiden esittelyjä.
 • kynsitatuoinnit-tunniste tarkoittaa siirtokuvia eli water decaleja. Silloin kun aloin käyttämään tuota tunnistetta ei tuota suomenkielistä siirtokuvasanaa vielä käytetty ja keksin vain itse tuon tatuointi sanan :D Water decalithan nyt ovat peritaatteessa samaa kamaa, kuin ne vedellä siirrettävät lasten tatuoinnit.
 • kosmetiikka-tunnisteen alta löytyy kosmetiikkaarvosteluja tai ostosten esittelyä, joissa muutakin kosmetiikkaa kuin kynsilakkoja. :D
 • nettiostaminen-tunnisteen alta löytyy lähinnä verkkokauppaostosteni esittelyjä.
 • arvostelu-tunnisteella merkityissä postauksissa olen enemmän tai vähemmän arvostellut tuotteita, kertonut käyttökokemuksia ja kertonut laadusta ym. Olen esim. kuvaillut lakkojen koostumuksia ja levittyvyyttä tai vaikka testaillut huulipunia ym.
 • swatch-tunnisteesta löytyy postaukset, joissa on esitelty lakkoja, kynsillä, swatch-tikuilla tai -kiekoilla.
Hmm, mitkäs muut tunnisteet saattaisivat olla vähän outoja epäselviä? Ymmärrätte varmaan tuotemerkkien tägäämisen, eli postauksessa on kyseisen merkin tuotteita esitelty/käytetty. Uudehkolla tekstuuri-tunnisteella merkitsen tekstuuri- eli hiekkalakat. Teippi-tunniste tarkoittaa teipin ja kynsiteipin käyttöä lakkauksissa, joko rajaamisessa tai sitten ihan kynnessä koristeena. Kysykää ihmeessä jos löydätte mielestänne oudon tunnisteen tai haluatte selvennystä johonkin! Parannuksia saa myös ehdottaa tunnisteisiin tai ulkoasuun liittyen. :)

18 kommenttia:

 1. Mä katoin tuolla listalla, että näyttää Sissin näköiseltä tuo banneri. Kaunis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hah, Sissin kädenjäljen tunnistaa! :)

   Poista
 2. Kaunis :) Minäkin katsoin Sissimäiseksi listalta :) Hauskaa, että Petta on ollut samoilla linjoilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, Sissillä on näköjään tunnistettava kädenjälki :)
   ...Niin ja kun mun pyyntö uudelle bannerille oli vähän sen suuntainen kuin "No, toi sun banneri on esim. kiva", niin mitäs siitä sitten voi odottaa :D

   Poista
 3. Onpa tuo banneri ihana ja raikas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka Sissiähän siitä oikeasti on kiittäminen! Mä tykkään ainakin :)

   Poista
 4. Ihana toi uus banneri! Munki pitäs saada joku tehtyy koska mul ei oo mitää bannerii :P Itekkin just uudistelin vähän blogia ja vihdoin teeman mutta siinä tuli ongelmia joten piti vaihtaa takaisin :/ Muutekseen, miten tohon loppuun saa ton 'You might also like' kun kaikilla on sellanen ja haluisin kanssa kovasti mutta en löydä mistään/en tiedä mistä etsiä? D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla susta pitkästä aikaa! :) Tsemppiä bannerin tekoon/ hankkimiseen.

   Tuo on erillisen tahon tuottama widgetti. Täältä saa: http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget
   Siitä on niin kauan kun tuon asensin, niin en tarkalleen muista mihin sen koodinpätkän sitten laitoin, mutta eiköhän tuolta sivulta löydy ohjeita. :)

   Poista
 5. Hieno uusi blogin ulkoasu! Arvasin heti, että Sissillä on sormensa pelissä tuon bannerin kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, näyttää siltä, että taisivat kaikki muutkin sen arvata :D

   Poista
 6. Kyllä Sissin jäljen vain tunnistaa. :) Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hauskaa, että näin moni tunisti Sissin ilman erillistä mainintaa asiasta :D

   Poista
 7. On vähän liian Better nail day. Ei näytä kovin sulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mun mielestä näyttää kyllä... Itseasiassa mun oikeassa allekirjoituksessakin on samantapaisia kiekuroita, kuin tuossa tekstissä ja nuo värit on juuri mun mieleen. En vain ole aikaisemmin osannut itse tehdä "oman näköisiä" bannereita, joten olen kyllä tyytyväinen tähän :)

   Poista
 8. Ihanan raikas ja freesi ulkoasu :). Näyttää siulta ^^!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...