16.9.2013

Zoya Cashmeres -kokoelma & Maria Luisa


Zoyan 2013 syksyn Cashmeres -kokoelma tuo syviä syksyisiä sävyjä kynsille. Murretut ja tummansävyiset vivahteet sopivat ainakin minusta täydellisesti syksyn kylmentyviin ja tummeneviin iltoihin. Sain kokoelman testiin Zoyan Suomen maahantuojalta NailCityltä, jonka sivuilta löydät listan Zoyan jälleenmyyjistä

Monet muut bloggaajat tuntuvat olevan paljon kiinnostuneempia Zoyan muista syyskokoelmista, eli uusista PixieDust-tekstuurilakoista ja shimmerisiä lakkoja sisältävästä Satins-kokoelmasta. Itsekin himoitsen kyllä PixieDust tekstuurilakkojen uusia sävyjä ja Satins-kokoelman kulta-flakie lakka, Maria Luisa, on minusta aivan must have tämän syksyn lakoista. Kuitenkin nämä Cashmere-kokoelman cremet, saavat minut aivan pikkusormensa ympärille rikkailla tummilla sävyillään. Lakkakokoelmastani löytyy myöskin harvempia vastaanlaisia sävyjä, joten olen erittäin iloinen näiden kuuden kaunokaisen lisäyksestä. :)Cashmere-kokoelman lakat ovat kaikki koostumukseltaan hyvälaatuisia ja peittäviä ja ne kuivuvat nopeasti kauniin kiiltäviksi. ♥ Kuvien swatcheissa ei siis ole päällyslakkaa, vain kaksi kerrosta kutakin cremeä.

Flynn on keskitumma neutraali, "kamelinruskea". Se on kokoelman lakoista vaalein, mutta kynnelle se kuivuu tummemmaksi kuin miltä näyttää pullossa. 

Louise on ihanan tumma suklaanruskea, joka ainakin minulle tuo todella elävästi mieleen sulatetun suklaan! Nums! Tämäkin kuivuu hiukan tummemman sävyiseksi kuin pullossa.

Pepper. Tämän ruosteenpunaisen lakan nimi osuu täysin nappiin. Rikas, punaisenruskea sävy on kuin suoraan syysruskasta.

Livingston on se täydellisen syvänpunainen sävy, jollainen jokaisella naisella pitäisi olla ainakin yksi kpl varastossa. 

Sailor, ja taas on erittäin hyvin sävyä kuvaava nimi suotu tälle, astetta tummemmalle, laivastonsiniselle. Tämäkin kuivuu hiukan tummemmaksi kuin pullossaan. Minun kuvissani se näyttää kyllä hiukan liiankin tummalta.

Hunter on murrettu ja tumma metsänvihreä, eli taas aikas hyvä nimivalinta! Myös tämä kaunis vihreä kuivuu kynnelle hiukan tummemmaksi kuin pullon sävy antaa olettaa.


Zoya Pepper


Maria Luisa on mielestäni Satins-kokoelman tähti (vaikka eihän minulla itselleäni niitä muita Satins-lakkoja ole). Se on ainut kokoelman topperi eli se on tarkoitettu kerrostettavaksi toisten lakkojen päälle. Tämä kultaflakie sisältää siis läpikuultavalla pohjalla paljon erikokoisia ja -muotoisia ohuita "kultalastuja". Aah! Siis aivan ihana! ♥ Erilaisilla lakkayhdistelmillä ja kerroksilla lastuja, saa vaikka minkälaisia lopputuloksia aikaseksi. :)


Mtäs mieltä olette? Löytyikö näistä mieluisia sävyjä? :) Zoyan lakkoja voi siis ostaa Suomesta jälleemyyjiltä, mutta kannattaa varmuuden vuoksi tiedustella etukäteen, onko lähin jälleenmyyjäsi ottanut uusimpia kausikokoelmia valikoimiinsa. Kaikki eivät nimittäin ota myyntiin kaikkia kokoelmia. Lakkoja voi tilata myös suoraan NailCityltä sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50€ / kpl.
Muoks. Melkein unohdin mainita, että NaiCity on mukana tulevilla I Love Me -messuilla (11.-13.10.2013) ja Zoyan lakkoja voi siis silloin ostaa myös heidän pisteeltään. :) 

*Lakat saatu testiin blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. VOI EI tuo Maria Luisa on UPEA! Ää,jos en muuta noista osta,niin toi on kyllä pakko saada.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi! :D Se oli myös mun ehdoton ykkösvalinta näistä kolmesta (!!!) syyskokoelmasta. :)
   ...On muuten mahtavaa kun nykyään tulee useampia kerralla näitä kausikokoelmia ja uusia sävyjä!

   Poista
 2. Mä vaan huokaan tuota Flynnia... ah. <3

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...