25.9.2013

Pippuria ja kultalastuja niittien kera, kiitos!


Tässäpä yksi syksyisen sävyinen lakkaus piristämään pimeneviä iltoja kullan kimalluksella. Vähän erikoisemmalta kuulostava "tilaus" otsikossa tulee muka hauskasta sanaleikistä pohjalakkana toimivan punaruskean Zoya Pepper -lakan* nimestä ja no, kultalastuista ja niiteistä, hehe :D Pohjalla siis kaksi kerrosta hyvin käyttäytyvää ja nopeasti kuivuvaa syysruskan sävyistä pippuria, jonka jälkeen teippasin kynsien tyviin toimistoteipillä kolmiot. Töpöttelin sitten meikkisienellä kultaista Orly Glitz -lakkaa ja levitin ihanaa kultalastuja sisältävää Zoyan Maria Luisaa sen päälle. Lopuksi lisäsin Adeninalta saadut neliöniitit kynsien tyviin. Jätän selitykset vähän lyhyemmäksi tällä kertaa, sillä tästä lakkauksesta on tulossa myös kuvatuto tarkemmalla vaihe vaiheelta ohjeistuksella. Pepper ja Maria Luisa tulivatkin jo esiteltyä edellisessä postauksessa.


Mitäs pidätte? Taaskaan eivät kuvat onnistuneet välittämään kunnolla tämän lakkauksen ihanuutta ja kullan kimallusta :( Millaisia syksyisiä koristeluja te olette tehneet? :)

Zoyan lakkoja voi ostaa Suomesta jälleemyyjiltä tai tilata suoraan maahantuojalta, NailCityltä, sähköpostitse osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50€ / kpl. Jälleenmyyjiltä kannattaa varmuuden vuoksi tiedustella etukäteen ovatko he ottaneet uusimpia kausikokoelmia valikoimiinsa. 

Zoya Maria Luisa, Zoya Pepper, Orly Glitz
ja kultaisia neliöniittejä

*Zoya-lakat ja kultaiset niitit saatu blogin kautta

14 kommenttia:

 1. Todella kivannäköiset lakkaukset, ja tuo Maria Luisa hieman kyllä houkuttelis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Maria Luisaa voin kyllä suositella lämpimästi, jos et vielä omista kultalastulakkaa :)

   Poista
 2. EÄÄÄH mitkä syksysävyt x____x <33 Joudun ehkä bongailemaan näitä sävyjä Kauneusmessuilta :P. Mikäli pääsen sinne asti haha :D.

  Niittikoristeitä on näkynyt nyt ihan liikaa kynsiblogeissa - ja siis siksi ihan liikaa että tekee mieli liimailla sellaisia itsekin >:D! Ellei niitä ole myynnissä ihanan helposti ja edullisesti Kauneusmessuilla niin en kyllä jaksa netistä noita pelkästään tilailla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Zoyan syyskokoelmissa on kyllä aivan super kauniita sävyjä tänä syksynä!

   ...Luulenpa että niittejä löytyy messuilta, aika outoa olisi jos kukaan ei niitä olisi ottanut sinne valikoimiinsa, mutta voi olla että pääsisit kyllä helpommalla vaan tekemällä tilauksen :D Eipä tuollaisiin pikku koristeisiin paljon postikulujakaan tule edes.

   Poista
 3. Oiwau, kerrassaan upeat Shiny! :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...