4.9.2013

Illamasqua Mottle a.k.a. "kiivikynnet"


Arkistojeni kätköistä löytyy muutamia blogissa esittelemättömiä lakkauksia ja yksi niistä tämä aikas herkku vaaleanvihreä pilkkulakka. Tein ensimmäisen tilaukseni Illamasqualle loppukeväästä. Olin suunnitellut tilaavani tämän brittiläisen brändin sivustolta jo jonkin aikaa, ja kun Illamasqua sitten keväällä julkaisi Imperfection-kokoelmansa olin myyty. Minusta Illamasqua on ennen kaikkea tyylikäs ja laadukas merkki, joka panostaa todella paljon kokoelmiensa ideoihin/teemoihin. Ne ovat erilaisia kuin muiden valtavirtamerkkien ja kamppanjat ovat aina todella näyttävästi toteuttuja. Tuotteiden ulkonäkö hivelee silmää ja niiden laadunkin on ainakin kehuttu olevan huippuluokkaa.  Itse voin todeta tämän pitävän paikkansa, ainakin tämän lakan kodalla. :) Valitettavasti tästä seuraa myös tuotteiden suhteellisen tyyris hinta, varsinkin kun lisää Suomeen tilattaessa vielä postikulut.

Imperfection-kokoelman lakat ovat saaneet inspiraationsa linnunmunien pilkukkaasta kuvioinnista ja tämähän sopi kesän pilkkutrendiin kuin nakutettu. Lakat menivät kaupaksi kovaa kyytiä ja minullekin kävi niin, että silloin kuin tein tilauksen oli vain kahta, vaaleanruskeaa Freckleä ja tätä vaaleanvihreää Mottle-sävyä, jäljellä varastossa. Kokoelmassa julkaistiin alunperin siis viisi eri sävyä ja olisin halunnut niistä vielä ainakin liilan Speclen ja ehkäpä vaaleansinisen Fragilen. Onneksi kuitenkin tämä vihreä oli näistä ensimmäinen himotuskohteeni ja sen sain kuitenkin kotiutettua. Tällä hetkellä tätä ja paria muuta sävyä näyttäisi olevan taas saatavilla muuten. ;)Mottle levittyi kynsille vaivattomasti ja miellyttävästi kahdella kerroksella. Lakan koostumus on muutenkin huippuluokkaa, se ei ole liian vetistä tai liian paksua ja se kuivuu nopsaan. Kahdella (paksuhkolla) kerroksella saa aikaan kuvissa näkyvän kerrostetun vaikutelman. Meinaan tällä sitä kuinka alemman kerroksen mustat glitterit kuultavat kivasti lakan pohjan läpi luoden pinnalle syvyyttä kuvioinnin lisäksi. Lakka oli minusta todella kiva yksinäänkin, mutta koristelin lakkauksen myöhemmin vielä japanilaisilla kukkatarroilla. Oli pakko mainita tarrojen alkuperämaa erikseen, koska taas täytyy inistä, että miksi japanilaisilla on aina niin laadukkaita kynsituotteita! Tai siis ei se haittaisi muuten, jos niitä vain saisi helposti hankittua täältä Suomastakin tai edes Euroopasta. :D Nämä tarrat nimittäin näyttivät ja tuntuivat kynsille kiinnittämisen jälkeen suunnilleen samalta kuin water decalit/siirtokuvat! Niistä ei jäänyt mitään näkyviä rajoja kynsille ja vaikka tarrat olivat niin ohuita, niin niiden kiinnittäminen ei kuitenkaan ollut sen hankalampaa... 

Valitettavasti tarrojen kanssa otetut kuvat kynsistä tuli otettua niin kiireessä, että niistä tuli enemmän tai vähemmän epäonnistuneita. Anteeksi siis viimeisen kuvan huonompi laatu, mutta tämä oli paras mitä oli tarjolla. Sain muuten jonkin verran kommentteja "kiivikynistäni" työkavereilta ja minä sitten yritin selittää, että "ei kun näiden on tarkoitus olla linnunmunien pilkkuja", haha :D Vaikka eihän kiivikynsissäkään vikaa ole, itseasiassa sehän on vain sehän on vain hienoa, jos pelkällä lakalla saa aikaan vaikutelman tuosta hedelmästä. :)


17 kommenttia:

 1. Lakka tosiaankin muistuttaa linnunmunaa! Söpöt kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä! Hyvä idea Illamasqualta :)
   ...Kiitos <3

   Poista
 2. Nää on kivempia kuin monet muut tai sandwich-lakkaukset, näissä on se linnunmunaidea vahvasti mukana eikä liikaa rämmäleitä ja hippusia ja muuta seassa. :)

  Ja hei, Illamasqua, <3 <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sä et taidakaan yleensä tykätä noista glitterisistä lakoista. :D Mutta, joo tää on ihana ja Illamasqua on todellakin <3 <3 !!

   Poista
 3. Ihanan herkät kynnet :) Tämä näyttää paljon kivemmalta, kuin monet pilkkulakat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mottle on kyllä pilkkulakkojen ykkösluokkaa ;)

   Poista
 4. Oi, ihanat! Ja voi miten nätit noi kukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nuo kukkatarrat olivat kyllä yhdet sellaset, joita säästelin kauan, kun en raaskinut käyttää :P

   Poista
 5. Anteeksi tyhmä kysymys, mutta olen jo pidemmän aikaa ihmetellyt, mitä eroa on kynsitarroilla, water decaleilla ja siirtokuvilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsitarrat ovat ihan vain pieniä tarroja, jotka kiinnitetään kynteen niiden taustapuollella valmiiksi olevan tarrapinnan avulla. Tarraoista jää usein näkyviin niiden reunojen rajat ja ne myös tuntuvat kynsillä. Tarrat myös lähtevät yleensä helpommin irtoamaan ja repsottamaan reunoista riippuen tarrojen laadusta.

   Water decalit ja siirtokuvat ovat sama asia. Ne ovat siis veden avulla taustapahvista irtoavia kuvia, jotka kiinnittyvät kynteen kuivuessaan (siirretään siis yleensä sormella vedestä kynteen). NE toimivat siis suunnilleen samalla tavalla kuin lasten leikkitatuoinnit. Siirtokuvat ovat niin ohuita, että niistä ei jää mitään rajoja näkyviin, eikä niiden reunoja jää tuntumaan kynnelle. Ne myös pysyvät kynsillä hyvin. Jos on lakannut kynnet päällyslakalla kynsitatuointien jälkeen, ne pysyvät yhtä kauan kuin lakkauskin.

   Poista
  2. Kiitos selvennyksestä! :)

   Poista
  3. Eipä mitään. :) Hyvä jos tuosta mun selostuksesta oli apua.
   ...Niin ja ed. kommentissa piti sanomani, että ei ole tyhmä kysymys ja aina saa kysyä, jos on jotain epäselvää! :)

   Poista
  4. Eipä mitään. :) Hyvä jos tuosta mun selostuksesta oli apua.
   ...Niin ja ed. kommentissa piti sanomani, että ei ole tyhmä kysymys ja aina saa kysyä, jos on jotain epäselvää! :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...