31.8.2013

A England Princess Tears ja koristelujuttuja


Tälläinen setti Adeninalta tällä kertaa. A England Princess Tears, eri värisiä mikrohelmiä ja pinkkejä sydänniittejä. Osa tuotteista itse ostettuja ja osa saatu. Tai oikeastaan voisi sanoa niin, että sain A Englandin lakan melkein sponsoroituna ja loput tuotteista maksoin itse.


Princess Tears, A Englandin The Legend -kokoelmasta, on mielestäni todella nätti ja ehdottomasti mielenkiintoinen lakka! Se on vaalea, hopealiila-scatterholo ja jo tämä metallinen pohjasävy on minusta aika erikoinen. Lakan holo-kimallus ei tule esille aivan kaikissa väreissä, niin kuin yleensä ja tässä on myös duochrome värinvaihtelua meneillään. Sanomattakin on siis varmaan selvää, että tämä on taas yksi niitä älyttömän vaikeasti kuvattavia ihanuuksia. :/ Kameran tuntuu olevan mahdoton käsittää lakan eri sävyvihteita ja moniulottuisuutta. Princess Tears:n kimallus näyttäytyy enimmäkseen vaaleanvihreänä, hopeisena ja kultaisena riippuen vähän valaistuksesta ja katselukulmasta (ja juuri tuota vaaleanvihreää oli kaikista vaikeinta saada kuvattua). Kyllä siinä vähän muitakin värejä näkyy kuten oranssia. Holoefekti on kyllä vahva, vaikka näissä kuvissa ei välttämättä siltä näytäkään. Niin ja kaksi kerrosta lakkaa tässä kynsillä.
Lakan lisäksi tilasin pari purkillista mikrohelmiä: mustia, mintunvihreitä ja pinkkejä. Halusin vähän vaihtelevia värejä ja minua kiinnosti testata minkälaatuisia nämä ovat. Purkit ovat ainakin todella anteliaasti täytettyjä! Kahta näistä en saanut auki ilman, että helmiä pursui ulos asti :D Osasin kyllä varautua tähän ja sain karkuritkin turvallisesti takaisin purkkiin talteen. :) Ihan tasalaatuisia nuo eivät kokonsa puolesta ole, vähän on jotkin helmet pienempiä kuin toiset. Tosi minejä ne ovat kyllä kaikki, joten tuota kokoeroa ei luultavasti huomaa. Minulla on myös ollut joitan mikrohelmiä, jotka päästävät helposti väriä päällyslakkaa levittäessä. Saa nähdä miten nämä käyttäytyvät. En olekaan pitkään aikaan käyttänyt koristelussa helmiä, joten täytyy kyllä nopsaan keksiä jotain käyttöä näille. :)


Sydänniittejä olen kuolannut jo siitä asti kun ne ensimmäisen kerran ilmestyivät myyntiin Adeninalle. Valitsin väriksi tietenkin pinkin, no koska sydämet. :D Söpöjähän nuo ovat. ♥ Adeninalta olivat laittaneet viestiä tilauksen mukaan, että päästävät helposti väriä ja päällyslakka pitää levittää varovasti niittien päälle. Tietenkin toivoisin että sydämet eivät päästäisi väriä, mutta mielestäni on kyllä tosi hyvä että varoittavat tälläisistä niin osaa varautua! :)


6 kommenttia:

 1. Oo, näyttääpä ihanilta nuo koristelujutut! :>
  Onko noi sydämet minkä kokoisia? Mietin kun Adeninan niitit yleisesti ovat olleet ainakin meikäläisen kynsille liian isoja niin jos nuo sydämet sitten olis semmoisia joita itsekin uskaltaisi tilailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivät nuo sydämetkään ihan pieniä ole. En ole nyt kotona, jotta voisin niittejä itse mittailla, mutta Adeninan sivuilla lukee että koko on 4mm. Mistäköhän kohtaa ovat tuon sitten mitanneet, en tiedä. Luulisin että tuo on kuitenkin läpimitta? Sydämet olivat mielestäni aika saman kokoisia, kuin aikasemmin käyttämäni tähdet, jotka voit nähdä kynsillä tässä postauksessa: http://shiny-nailart.blogspot.fi/2013/07/niittitahtitaivas.html
   Pienempiä ne siis kuitenkin ovat, kuin esim. Adeninan niittikolmiot.

   Voin illemmalla vielä mittailla noita sydämiä tarkemmin, kunhan pääsen kotiin :)

   Poista
  2. Oo olis kyllä tosi kiva jos viittit mittailla :) Aina kun noista liikkeistäkään ei ota selvää mistä ne mittaa ja mitä.

   Poista
  3. Okeih, mitattu. :D Sydämmen suurin mahdollinen läpimitta näyttäisi olevan se 4mm (siitä sydänten kaarien kohdalta) ja korkeus myös. Otin tälläsen hienon havainnollistavan kuvan: http://i1239.photobucket.com/albums/ff515/shinynailart/blog%20pics/DSCN9332m.jpg

   Oliko apua? :D

   Poista
 2. IHANIA! Toi lakka on tosi ihana, koristelujututkin näytää söpösiltä!♥

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...