21.8.2013

Purple Crush & Turquoise Crush


Nyt on sitten sitä sokeria kynsillä! Testailin kimaltavia IsaDora Sugar Crush Nails -lakkoja* ja ne olivat kokokynnen lakkauksina minusta jo niin nättejä, että päätin jättää koristelut yhteen eri väriseen aksenttikynteen. Tässä käytössä siis aivan ihastuttavan sävyinen tummahko liila Purple Crush ja nimettömässä kaunis turkoosi Turquoise Crush. Testiin saamistani sokerilakoista juuri nämä kaksi kolahtivat sävyjensä puolesta minuun eniten, joten tottakai ne piti saada ensimmäisinä kynsille. 

Kynsissä on molempia lakkoja 2 kerrosta. Lakkojen koostumus on hyvä ja helppo levittää, mutta vaikka esittelypostauksessa ehdin jo kehua tuota IsaDoran leveää sivellintä, niin täytyy minun nyt myöntää, että sen muoto voisi olla kyllä parempikin. Sai vähän kikkailla kynsinauhojen lähettyvillä sen kanssa, mutta onneksi näiden tekstuurilakkojen koostumus antaa sen anteeksi. :) Siveltimen reunat saisivat mielestäni siis olla pyöreämmät. Minulla suhteessa aika kapeat kynnet ja luulenkin, että leveämpikyntisille tämä sivellin voipi olla passeli. Pitempi se saisi kyllä olla. Lakat kuivuivat nopsaan ja kestivät kynsillä nelisen päivää, jonka jälkeen alkoi tulla vähän lohkeamia. Kuvat eivät tee oikeutta lakkojen kimaltelulle.Otin yllä olevan kuvan perheeltäni tuliaiseksi saamani kaulakorun kanssa ja äsken sitten päätin, että tässä on hyvä aasinsilta esitellä loputkin saamani lahjat, heh. :p Sain lisäksi mm. kaulakoruun mätsäävät korvikset ja tyyliin sopivat nätit käsirenkaat. :) 
...Varoituksena mainittakoon tässä vaiheessa, että postauksen viimeisessä kuvassa vilahtavat varpaat. :D 


Tämä kynsilakkapaita näkyikin jo blogin Facebook-sivulla otsikolla: "Mitä tuoda kynsilakkoihin hurahtaneelle tuliaiseksi, kun et voi tuoda kynsilakkoja?" :D Mielestäni tämä oli aivan ihana ja ajattelevainen lahja. Paita on siis minua varten painatettu serkkuni toimesta. ♥Viimeisenä siskoni valkkaamat söpöt rusettisandaalit. ♥ Näille on ollut paljon käyttöä tänä kesänä. :) Kynsissä vilahtava pinkki tekstuurilakka on IsaDoran Pink Crush. Sen ja turkoosin Turquoise -lakan voi voittaa edellisen postauksen Sugar Crush -arvonnassani! :)


*Postauksen lakat saatu testiin maahantuojalta

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania nuo Sugar Crush-lakat! Pakko saada tuommoisia itellekin :)

  VastaaPoista
 2. Onko se sitten helppoa poista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun mielestä nämä oli siinä helpon ja vaikean välissä :D Eli ei ollut niin hankalaa kuin glittereiden poistaminen, mutta ei niin helppoakaan kuin vaikka jonkun creme- tai hololakan poisto. Tosin hyvä puoli tässä oli, että toisin kuin jodenkin cremelakkojen poiston kanssa, näiden kanssa ei ollut pelkoakaan että väri leviäsi kynsinauhoihin tai muualle ihoon poiston aikana. Näin käy ainakin mulla joidenkin muuten "helposti poistettavien" lakkojen kanssa.

   Poista
 3. Kauniit kynnet! Täältäkin löytyy Sugar Crushien ystävä, paria muuta sävyä ehdin omassa blogissani jo vilauttaa. Lisäksi löytyy Ocean, joka odottaa vielä kynsillepääsyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nämä sokerilakat on kyllä löytänyt paikan munkin suosikeissa :) Se Ocean houkuttelee muakin ja myöskin tuo Coral, joka sinulla on viimeisimmässä postauksessa kynsillä! :)

   Poista
  2. Hopihopi siis ostoksille siellä :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...