6.8.2013

Neonpinkkiä tekstuurikolmiolla


Ensimmäisenä eilen esittelemästäni essien neonkokoelmasta halusin ehdottamasti kynsilleni kesäisen kirkkaanpinkkin bottle service* -lakan! Ajatus tekstuurikolmiokynsistä oli hautunut jo jokusen viikon päässäni, lakka- ja väriyhdistelmämahdollisuudet vaihdelleet ja nyt vihdoin sain toteutettua ideani. Englanniksi näitä kolmiomaneja taidetaan kutsua nimellä chevron. Voittavaksi väriyhdistelmäksi lopulta päätyi siis, uusimmista kotiutuneista lakoistani, tummaluumu Golden Rose Holiday nro 58, valkoinen essie blanc* ja tämä neonpinkki essie bottle service. GR Holiday 58 on aivan upea tummanpuhuva ja kimalteva tekstuurilakka. Tsekatkaa vaikka Wasting Lifestyle -blogin upeat kokokynnen swatch-kuvat siitä ja neljästä muusta saman kokoelman lakasta (joista omistan onneksi kolme :p).


Aloitin lakkaamalla kynnet valkoisiksi essie blanc* -lakalla ja koska halusin sen kuivuvan nopeasti teippauksen kestäväksi, laitoin tähän väliin jo kerroksen Seche Viteä. Lakkauksen kuivuttua aloin leikkelemään ihan tavallisesta toimistoteipistä siivuja, joita asettelin kynsientyviin kolmion muotoon (ei kivaa puuhaa, huoh). Helpommallahan olisi päässyt, jos olisin voinut lakata kynnet ensin pinkiksi ja sen jälkeen vasta rajata valkoisten kolmioiden alueet teipillä. Mutta koska neonlakka tarvisti alleen tuon valkoisen, ja halusin jättää siitä raidat näkyviin, piti minun leikellä ja asettaa teipit tarkasti kolmion muotoon. Toinen helpompi tapa toteuttaa tämä, olisi ollut esim. ostaa kolmionmuotoisia tippitarroja. Ymmärsikohän kukaan tuosta selityksestä mitään? :D 

...Noh, teippauksien jälkeen lakkasin vapaaksi jääneet osiot pinkiksi bottle service -lakalla (2 kerrosta), poistin teipit ja taas pikakuivattavaa päälle. Kerrosten kuivuttua rajasin pienemmät kolmiot kynsiteipillä (striping tape) ja lakkasin niiden sisälle pari kerrosta Golden Rose Holiday nro 58 -lakkaa, joka levittyi helposti ja kuivui nopsaan. Poistin teipit lakkojen ollessa vielä kosteita ja siinä se sitten olikin! Täytyy myöntää että rakastuin tähän lakkaukseen ihan täysin, vaikka itse sanonkin. ;) Tykkäsin näistä siis ihan älyttömästi ja ihastelin kynsiäni jatkuvasti (ja tietty tungin ne kaikkien vähääkään kiinnostuneiden nenän alle ja esittelin innoissani, haha) :D Sain kyllä positiivisia kommentteja kynsistäni ihan spontaanistikin ja tuntemattomilta. :) Lakkaus myös kesti hyvänä ennästyspitkän ajan ja koska tykkäsin näistä niin kovasti, pidinkin tätä lakkausta viikon kynsilläni.Kamerani vähän hämääntyi välillä bottle service -lakan "neonisuudesta" ja se sai aikaan vaikka minkälaisia hohtavan ja monisävyisiä variaatioita tästä pinkistä (en siis julkaissut niitä ihan älyttömiä) :D Mielestäni postauksen ihan ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa lakan sävy on totuudenmukaisin, vaikka niissä se ei näytäkkään ihan niin hohtavalta. En muuten ole ainoa jolle on tullut mieleen yhdistää neonlakka kimaltelevaan kolmioon. Katsokaapas miten nätin yhdistelmän Bambi esitteli blogissaan hetki sitten. ♥ Kokeilin myös matkia Bambin tapaa ottaa lähikuvien lisäksi vähän kauempaa kuvia lakkauksista. :D Olisi kyllä pitänyt ottaa vielä hiukan kauempaa ja tuota käden asentoa/ poseerausta pitää vielä treenata, heh :p


Essie bottle service, Golden Rose Holiday 58, essie blanc
ja kynsi- ja toimistoteippiä.

*Essie-lakat saatu L'Oréalilta

22 kommenttia:

 1. Nää on ihanat! Jotenkin tuo ohut valkoinen raita tuo raikkautta ja korostaa muita värejä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Niin munkin mielestä tuo valkoinen on aivan välttämätön näissä :)

   Poista
 2. Oi, miten ihanat! :) Pitää itsekin kokeilla tämän tyylisiä joskus :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kiva että muutkin tykkää näistä, eikä vaan minä :D Kannattaa kokeilla. Mä ainakin viihdyin tässä lakkauksessa hyvin :)

   Poista
 3. Aivan mahtavat ! (=
  Hiekkalakat on niin kauniita, että pitää niitä itsellekkin ostaa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Mä ainakin olen ihan hullaantunut hiekkalakkoihin, joten suosittelen :)

   Poista
 4. Ihanan pirteät! Teipin kanssa leikkiminen vaatii kyllä kärsivällisyyttä:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, paljon aikaa, hyvät sakset ja kärsivällisyyttä :D

   Poista
 5. Upeat! Vaatinevat lehmänhermot..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Kiitos! <3 Noh, jokusen verran ehkä lehmänhermoja, mutta vähän päättäväisyytäkin ;)

   Poista
 6. Upeat!

  Ratkaise ongelmani. Minkälaiset lomakynnet ulkomaille :D? Varpaissa neonsävy mutta en keksi kynsiin mitään! On ollut jo keltaista, oranssia, neonta ja vaikka ja mitä. Mikset voisi pitää kynsisalonkia mihin voisi tulla räpylät iskemään ;D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ^_^

   Heh, no voisihan se olla ihan kiva, jos olis kotistudio, mutta sitten ottaisin maksimissaan yhden asiakkaan per päivä! :D En halua kyllästyä tähän rakkaaseen harrastukseeni. Mutta niihin lomakynsiin. Mä oon yleensä turvautunut just pinkkeihin tai sit johonki "glitterliukuranskikseen" :D Eli siis liukuvasti jotain kivaa glitterlakkaa läpikuultavan ranskislakan päälle. Tai sit joku neutraalinsävyinen pilvimani? Olis hyvä olla joku sellanen lakkaus, joka sopis monien vaatteiden kanssa tai näin mä ainakin aina järkeilen :p

   Poista
 7. Oi miten upeat!

  Mä en oo osannut vielä koristeluihin yhdistää hiekkalakkoja, mutta tällä tapaahan se onnistuisi tyylikkäästi. Kiitos siis inspiraatiosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 ...Aika sama ideahan näissä vaan on, kuin niissä sun glitterkolmioissa. Mutta hei ihanaa, jos sait näistä inspistä!! :)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Thanks! :) Kyllähän nää oli aika "silmille pomppaavat" :p

   Poista
 9. Haastoin sut! :D
  http://aisinilandia.blogspot.fi/2013/08/kesahaaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haasteita vaan ropisee :D ..Ei vaan kiitos kesähaasteesta :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...