13.8.2013

IsaDora Sugar Crush Nails -lakkoja


Taas on mieluisaa pakettia putkahdellut luukusta. ♥ Sain maahantuojalta IsaDoran Sugar Crush tekstuurilakkoja testattavaksi. Sugar Crush -lakkojahan on jo myynnissä marketeissa ja niiden suositushinta on 8,90€. Ottaen huomioon, että pullossa on vain 6ml lakkaa on hinta aika kova. Toisaalta kyllä aika harvoin käytän lakkoja niin monta kertaa, että monista millilitroista olisi minulle hyötyä. :p Näiden hiekka, eikun siis sokerilakkojen, luvataan kestävän kynsillä hyvänä 7 päivää. :) Sugar Crush -kokoelmaan kuuluu yhteensä 10 eri sävyä eli näiden esittelemieni lisäksi löytyy vielä kuusi sokerista herkkua. 


Minun paketistani löytyivät sävyt 100 Diamond Crush, 104 Purple Crush, 106 Pink Crush ja 110 Turquoise Crush. Ennalta olin eniten kiinnostunut tietenkin turkoosista sokerimurkasta, mutta nyt kun pääsin testaamaan Purple Crushin livenä, kiri se itsensä ainakin kovaksi kakkoseks, jos ei jopa ykkössijalle. Jotenkin niin kaunis tumma violetin sävy, nam! Ehkä mieleni on myös jo kääntymässä syksyisempien värien puoleen. Koostumus näissä on hyvä, peittävät kahdella kerroksella. Tykkään myös IsaDoran leveästä siveltimestä, tosin sen varsi voisi olla hiukan pidempi...

Loppuun vielä hopeisten tekstuurien vertailu, Golden Rose Holiday hiekkalakka nro 51, kanssa. Kuva korostaa Golden Rose -lakan mattaisuutta verrattuna IsaDoraan vähän liikaakin ja luonnossa nämä ovatkin käytännössä dupet. Eli en usko että tarvitsee hankkia molempia. Mites teillä? Pursuaako kaiken maailman hiekka-, sokeri- ja keijupölylakat jo korvista vai löytyykö näistä kenties uusia ihastuksia? :)

17 kommenttia:

 1. Noi Sugar Crushit on ihania,mutta tyydyin ostamaan vain Ocean crushin! Se oli ainoa joka oli tarpeeksi uniikki omaan silmään,mutta kyllä tuo Diamond crush silti vähän himottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mun täytyy myös hakea se Ocean Crush talteen ;) On se kyllä sen verran nätti <3

   Poista
 2. Onko nää isadoran sokerilakat samankokoisia kuin isadoran normaalitkin lakat? Jotenkin isadoran purkki tuntuu vaan isommalta kuin 6ml, mutta samankokoisilta nää kuvissa ainakin näyttää, kuin mitä normaalilakatkin isadoralta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne kaikki IsaDorat taitaa olla tuon 6ml.. :(
   Sokoksella: http://tinyurl.com/klqj4jr

   Poista
  2. pistit sit naamioidun tradetracker-linkin? miksi?

   Poista
  3. Totta, tuo "naamioi" sen... Oli tarkoitus lyhentää superpitkä linkki :/ Klikkasin Sokokselle oman mainoksen kautta enempää miettimättä. Joo, no ensimmäisen ja sitten viimeisen kerran koitin tuota lyhentämistä.

   Poista
 3. Nää on kyllä kivannäköisiä lakkoja joita on tullu käytyä monesti hipostelemassa, mutta hinta on tosissaan aikas rapea... Ocean Crush oli pakko ostaa, mutta monia muita koitin järkeillä että niitä mulla löytyy jo muiden merkkien tekstuureissa - ainakin melkein vastaavia. Se oranssi (en muista nimeä) jäi kyllä vielä vähän houkuttelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oranssi on myös yksi, joka houkuttelee mua!! :D Oliskohan ollu Coral Crush??

   Poista
 4. Kyllä tuo turkoosi alkoi himottamaan ja kovasti (: Tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, juuri koitin sitä kynsille ja on kyllä tosi nätti!! <3

   Poista
 5. toi pink crush on kyllä niin houkuttelevan näkönen että pakko ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pink Crush on myöskin erittäin kaunis yksilö :)

   Poista
 6. Noi on kyllä hienoja :) Pink ja Diamond on varmaan hommattava jossain vaiheessa :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniita <3 Niin ihanan kimaltavia, että sisäinen harakka hymäilee :D

   Poista
 7. Mites noiden poistaminen? Onko yhtä hankalaa kuin glitterlakkojen poistaminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin just yhdestä kynnestä poistaa lakat ja ei ollu yhtä paha kuin glittereiden kanssa! :) En edes käyttäny foliotekniikkaa...

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...