22.8.2013

Madaran rasvaisen ja sekaihon tuotesetti


Tilasin joitain viikkoja sitten Madaran rasvaisen ja sekaihon tuotesetin testiin Madaran sivuilta. Silloin oli jokin tarjous meneillään ja sain setin muistaakseni -40% halvemmalla. Myöhemmin tosin huomasin, että Hyvinvoinnin Tavaratalon* sivuilla nämä Madaran setit ovat myöskin tarjouksessa (34,95€)  ja alkuperäinen hintakin on heillä hiukan halvempi, kuin Madaralta suoraan tilattaessa. Tähän settiin kuuluu siis kolme tuotetta: Madaran syväpuhdistava vaahto, kirkastava kasvovesi ja syväkosteuttava geeli

Olin kuullut kehuja tuosta puhdistusvaahdosta ja oikeastaan sen takia tämän tilauksen teinkin. Minulla ei itseasiassa ole kovin rasvoittuva iho, mutta normaalinihon tuotesettiä ei ollut saatavilla. Päädyin kuitenkin tekemään tilauksen, koska tällä setillä pääsi erittäin edullisesti (verrattuna yksittäisten tuotteiden hintaan) testaamaan myös kahta muuta tuotetta, joten tietenkin tartuin tarjoukseen, heh. Esim. tuo, minua myöskin kovasti kiinnostanut, syväkosteuttava geeli maksaa Madaran sivuilla normaalisti n.28€ ja hyvinvoinnin.fi sivuilla 25,50€. Hyvinvoinnin tavaratalolla on muuten myös kuivan ihon tuotesetti tarjouksessa. :)
Olen nyt kolmisen viikkoa käyttänyt näitä tuotteita. Puhdistusvaahtoa ja geeliä ihan päivittäin. Tämä syväkosteuttava geeli* olikin minulle positiivinen yllätys. Olen käyttänyt sitä aamuisin puhdistuksen jälkeen meikin alla ja joinain päivinä jopa ilman meikkiä! Varsinkin näiden viime viikkojen kuumien ilmojen aikana, tuote tuntui erityisen virkistävältä ja miellyttävältä. Se on ihanan kevyttä ja imeytyy nopeasti. Aluksi pelkäsin, että geelissä eivä välttämättä kosteustehot riitä iholleni, mutta en ainakaan ole huomannut mitään kuivuutta tai kuivuuden tunnetta sitä käyttäessäni. Mielestäni se on myöskin vähentänyt kasvojeni t-alueen kiiltelemistä kuuminakin päivinä ja ihoni tuntuu muutenkin voivan hyvin. Tai no voi tietysti olla, että se on näiden kaikkien kolmen tuotteen yhdistelmä, eikä pelkästään tämän geelin. Tuotteessa on monelle Madaran tuotteelle tyypillinen raikas, vähän kuin "juuri leikatun ruohon " -tuoksu, josta henkilökohtaisesti pidän yllättävänkin paljon. Tuoksu ei jää tosin iholle pitkäksi aikaa, joten jos tuoksu ei niin miellytä en usko, että se myöskään paljoa häiritsee.


Sitten siihen tuotteeseen, jonka takia tämän tilauksen alunperin teinkin, eli puhdistusvaahtoon. Olin etsinyt korvaavaa tuotetta Kicksissä ennen myydylle Oliv-puhditusvaahdolle. Tykkään putsareissa helppoudessa ja mielestäni vaahtomainen koostumus (+pumppu!) on kaikista helpoin annostella ja miellyttävin levittää. Tietysti niitä puhditustehojakin pitää olla, mutta samalla tuote ei saisi olla liian kuivattava. Huh, on siinä vaatimuksia yhdelle tuotteelle! :D Noh, täytyy sanoa että ainakin tähän asti tämän Madaran Purifying Foam on täyttänyt nuo putsarille asettamat toiveeni. Tämä tuntuu putsaavan myös kevyehköt meikit ilman ongelmia. Voi tietysti olla, että talven ja kylmien ilmojen tullessa, tämä syväputsaavavaahto saattaa osoittautua liiankin stydyksi, mutta ainakin vielä olen ollut tyytyväinen ostokseeni. :) Madaran kirkastava kasvovesi lupaa tietenkin kirkastaa (duh) ja kuoria ihoa. Sen pitäisi myös vähentää ihon kiiltelyä, supistaa ihohuokosia ja ehkäistä epäpuhtauksia. Koska se on tarkoitettu rasvaiselle iholle, sisältää se aika paljon alkoholia. Olenkin käyttänyt tätä tuotetta vain iltaisin, kun lisään kosteuttavampaa yövoidetta sen päälle. Minusta tuntuu, että sen koostumus on iholleni ehkä vähän liiankin kuivattava, mutta voi olla että minulla on vain ennakko-odotuksia tuon runsaan alkoholipitoisuuden takia. Rasvaisemmalle iholle varmasti sopivampi. Olen muutenkin aika huono arvioimaan kasvovesiä. En oikein koskaan tiedä, että ovatko jotkin tulokset sen kasvoveden vaiko puhditustuotteen ansiota. :/ No on tätä nyt ollut ihan miellyttävä käyttää ja se tuntuu raikastavalta. :)Yllätyksekseni paketistani löytyi tuotesetin lisäksi myös erittäin anteliaasti näytteitä. Osasin kyllä odottaa näytteitä tilauksen mukana, kun niitä sai erikseen valitakin kolmea erillaista, mutta luulin että jokaista valitsemaani näytettä tulisi vain se yksi pussi! :D Luettelen tähän nyt saamani näytetuotteet: Time Miracle Eye Cream, Time Miracle Night, Time Miracle Day, Deep Moisture Cream, Moon Flower Rose Beige Tinting Fluid ja Sun Flower Golden Beige Tintin Fluid. Kaikkia kaksin kappalein. :)

Näistä olen testannut vasta tuota Time Miracle -yövoidetta ja silmänympäryvoidetta enemmän. Testasin myös sävyttävien päivävoiteiden sävyt ja pari kertaa kasvoille minun ihonävyyni sopivampaa Rose Beigeä. Time Miracle silmänympärysvoiteesta* olen tykännyt paljon. :) Tuosta yhdestä näyttepussista riittää aika moneen levitykseen. Voide on kevyttä ja hyvin imeytyvää. Siinä on myös ihana tuoksu. Vaikka yleensä en ole oikein ymmärtänyt miksi silmänympärysvoiteeseen edes laitetaan tuoksua, olen jostain syystä kuitenkin tykännyt siitä tässä. :D Voide ei siis ärsyttänyt silmiäni, tuoksusta huolimatta. Time Miracle -yövoide on koostumukseltaan hiukan paksumpaa, niin kuin sopii odottaakin. Tämäkin levittyy miellyttävästi ja imeytyy hyvin. Ei jätä tahmaista tunnetta.


Näistä sävyttävistä päivävoiteista minulla ei ole kovin kummoisesti sanottavaa. Minulle sopivampi sävy on (kuten kuvista varmaan huomaa) tuo Moon Flower Rose Beige. Ihan kivasti tuntuu imeytyvän ja levittyvän iholle. Ei tuo oikeastaan ollenkaan peittoa, vähän vain sävyä. Näissä molemmissa on myös vähän sellaista "hohdetta antavaa shimmeriä". Se on kuitenkin hyvin pienijakoista, eli ei siis näytä siltä että kasvoilla olisi glitteriä. :D En kuitenkaa paljoa väliltä tälläisistä hohdetta antavista voiteista. Laitan mieluummin sitten itse jotain korostustuotetta niihin kohtiin kasvoja, joihin sitä haluan. Näissäkin voiteissa on muuten se sama kiva kevyt "ruohontuoksu" :)

Kaiken kaikkiaan on minulla on siis hyvin myönteisiä kokemuksia Madaran tuotteista. Mites teillä? Onko teillä tiedossa Madaralta jokin "must have" tuote, joka minun kannattaisi ehdottomasti hankkia? :)


*Postauksen linkit affiliate-linkkejä

2 kommenttia:

 1. Sisältääkö mikään ko. tuotteista akrylaatteja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole kovin vahvaa tietämystä kyseisistä ainesosista, mutta eikö akrylaatteja ole yleensä liimoissa, rakennekynsissä ja kai kynsilakoissakin? En tiennytkään että niittä saattaisi olla myös kasvojenhoitotuotteissa.

   Madaran tuotteet ovat ecosertifikoitua luonnonkosmetiikkaa, joten epäilen vahvasti, että mitkään niistä sisältäisivät kyseistä ainetta. Tässä vielä tuotteiden Incit:

   Puhdistusvaahto: Aqua, Sodium Cocamphoacetate, Rosa Damascena Flower Water, Alcohol, Glycerin, Lactic Acid, Sucrose Cocoate, Achillea Millefolium Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita, Aroma (Natural essential oils)

   Geeli: Aqua, Hamamelis Virginiana Leaf Water, Alcohol, Glycerin, Urtica Dioica Leaf Extract, Plantago Major, Quercus Robur (Oak) Bark Extract, Salvia Officinalis, Sodium Hyaluronate, Lactic Acid, Sodium phytate, Sodium magnesium silicate, Sodium Levulinate, Sodium anisate, Aroma

   Kasvovesi: Aqua, Alcohol, Rosa Damascena Flower Water, Acorus Calamus Root Extract, Betaine, Glycerin, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Quercus Robur Bark Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Salicylic Acid

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...